Ikinci evlilik ve iki kizim

Ben zaten beklemiyorum demesini ben zaten abi diyin dedim ben neden zorla baba dedirteyimki

Lütfen özellikle büyük kızınız için psikolojik destek alın. Bazı devlet hastanelerinde ya da üniversite hastanelerinde de oluyor. Bulunduğunuz şehirdeki olanakları araştırın. Onun için kolay şeyler değil bunlar

Ben onunla hic yatmiyim d3miyorum tabikide ama onlari uyutana kadar yanlarinda kalmam gerekmezmi

Bence acele ettiniz ikinci evlilikte...sabredin dicem ama iki tarafta inatlasiyor yeni eşiniz de çocuk gibidavranıyor malasef..
Ben iki tarafida idare etmeye calisiyorum kimseninn bunu anladigi yok cocuklarisorunn yapmaya basladi sanirim eger oyleyse soylesin acikca herkesde yoluna baksin ben onlari birakmam

Ya ne kadar saçma sapan yorumla yapıyorsunuz kitap falan okuyun nedene evlendiniz yahu olan olmuş o kadın bir anne kitap okur okumaz kitap okuduktan sonra ona göre yapsan da olmuyor bazı şeyler siz o kadının geçtiği yollardan geçtiniz mi neden evlendiniz vs diyorsunuz size düşen yargılamak değil kadıncağız çözüm önerisi istemiş çözüm önerisi vermiceksiniz yargılamayın bu lafım sadece size değil üstünüze alınmayın burda birçok kişi saçma sapan yorum yapmış hepsine !

Ben ilcede yasiyorum burda dogru duzgun bi hastane yok online destek veren piskologlar war sanirim ondan d3stek almayi dusunuyorum

Resmen ic sesim olmussunuz cok tesekkur ederim. Size

Ben iki tarafida idare etmeye calisiyorum kimseninn bunu anladigi yok cocuklarisorunn yapmaya basladi sanirim eger oyleyse soylesin acikca herkesde yoluna baksin ben onlari birakmam
Asıl sorun bence de bu yeni eş çocukları kabullenmiyor. Köprüyü geçene kadar muamelesi yapmış size. Yeniden bebek düşünmüyorsunuz değil mi? Bu adamın kesinlikle doğru adam olduğunu sanmıyorum. Bebek olursa kızlarınız o evde daha büyük psikolojik şiddete maruz kalacaktır

Siz halden anlamaz insanlara kulak asmayın arkadaşım zor bir dönemden geçmişsiniz hala da öyle ama çocuklara pedogaga danışarak yatakları ayırmanız gerektiğini anlatmanız gerekir diye düşünüyorum eminim anlarlar eşiniz de sizi seviyorsa zaten evlatlarınızı kabullenir bunun bir süreç olduğunu anlar ha eğer kabul etmiyorsa o adamdan imkanınız varsa uzaklaşın benim annemde ikinci evliliğini yaptı adam bizi istemedi vs ki ben 28 kardeşim 23 yaşında ikimizde annemle yaşamıyoruz düşünün düzelmiyor bu adamlar inanın düzelmiyor bence evlatlarınıza davranışı çok önemli seni seven adam herşeyini seviyor arkadaşım bu böyle değişmez

Cok. Haklisin adam akilli konusup caresine bakicam ayrica sana cok tesekkur ederim

Yok. Dusunmuyorum kesinlikle

Vallahi ben asla bu yüzden evlenmem işte.Butun hatlar karışmış durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…