Ben zaten beklemiyorum demesini ben zaten abi diyin dedim ben neden zorla baba dedirteyimkiNerden tutsam yorum yapsam bilemedim
Oncelikle kizinizi bir psikologa goturmeniz sart. Yasadigi seyler icin.
Sizde psikologa gidip danisabilirsiniz ayri yatakda yatirma olayini.
Ayrica esinizin nedense cok ama cok anlayissiz oldugunu dusunuyorum cok kaba birisi olarak hissettim.
Neden cocuklariniz esinize baba desin ki yahu onuda hic anlamis degilim, abi desinler. O cocuklarin zaten bir babasi var.
Sizide pek saglikli gormedim acikcasi
Bende 2. Evliligimi yaptim kizim 9yasindaydi hicte baba demesini beklemedim
Sizin ilk esiniz biriyle evlilik yapsa ona anne desin istermisiniz?
Ben onunla hic yatmiyim d3miyorum tabikide ama onlari uyutana kadar yanlarinda kalmam gerekmezmiAdamın sizinle yatmak istemesi son derece haklı. Çocuklar kocaman olmuş. Memedeki bebek degiller.
Çocuklar aglarken seninle yatamam demeniz de tuhaf. Boyle giderse bu evlilik de mutsuz bir evlilige dönüşür.
Çocukların odasini zevklerine gore dizayn edin. Ufak tefek masrafla iyi isler cikabilir. Boyalarla kaplamalarla halledebilirsiniz. Esinizin de oldugu bir gün hep beraber yaparsaniz aranizda sicak bir hava oluşur.
Dogru telkinlerle çocuklar kendi odalarinda yalniz uyur diye düşünüyorum.
Ben iki tarafida idare etmeye calisiyorum kimseninn bunu anladigi yok cocuklarisorunn yapmaya basladi sanirim eger oyleyse soylesin acikca herkesde yoluna baksin ben onlari birakmamBence acele ettiniz ikinci evlilikte...sabredin dicem ama iki tarafta inatlasiyor yeni eşiniz de çocuk gibidavranıyor malasef..
Ben 29 esim 34Yaslar kac bu arada?
Siz? Esiniz?
Esi onu aldattigi icin onunda bakacak kimsesi olmadigi icin annesine vermek zorunda kalmisKendi çocuguna babalık yapmayan adamın sizin çocuklarınıza babalık yapacağını mı düşündünüz gerçekten
Nerden biliyorsun hemen koca pesine kostugumu oyle olsa bes sene once ewlenirdimOnce bi çocuğun psikolojisini duzeltmesine yardımcı olsaydiniz destek alarak, yok ama hemen koca pesine..
Ya ne kadar saçma sapan yorumla yapıyorsunuz kitap falan okuyun nedene evlendiniz yahu olan olmuş o kadın bir anne kitap okur okumaz kitap okuduktan sonra ona göre yapsan da olmuyor bazı şeyler siz o kadının geçtiği yollardan geçtiniz mi neden evlendiniz vs diyorsunuz size düşen yargılamak değil kadıncağız çözüm önerisi istemiş çözüm önerisi vermiceksiniz yargılamayın bu lafım sadece size değil üstünüze alınmayın burda birçok kişi saçma sapan yorum yapmış hepsine !E onu da yapın yani kitap falan okuyun onun için neden ağlatıyorsunuz çocukları.
Neden ikinci kez evlendiniz? Doğru düzgün bir adam da değil belli ki. Şart mıydı yani? Zaten ilk evliliğiniz kaosmuş. Hayret bir şey. Olan çocuklara oluyor işte.
Ben ilcede yasiyorum burda dogru duzgun bi hastane yok online destek veren piskologlar war sanirim ondan d3stek almayi dusunuyorumLütfen özellikle büyük kızınız için psikolojik destek alın. Bazı devlet hastanelerinde ya da üniversite hastanelerinde de oluyor. Bulunduğunuz şehirdeki olanakları araştırın. Onun için kolay şeyler değil bunlar
Resmen ic sesim olmussunuz cok tesekkur ederim. SizeYa ne kadar saçma sapan yorumla yapıyorsunuz kitap falan okuyun nedene evlendiniz yahu olan olmuş o kadın bir anne kitap okur okumaz kitap okuduktan sonra ona göre yapsan da olmuyor bazı şeyler siz o kadının geçtiği yollardan geçtiniz mi neden evlendiniz vs diyorsunuz size düşen yargılamak değil kadıncağız çözüm önerisi istemiş çözüm önerisi vermiceksiniz yargılamayın bu lafım sadece size değil üstünüze alınmayın burda birçok kişi saçma sapan yorum yapmış hepsine !
Asıl sorun bence de bu yeni eş çocukları kabullenmiyor. Köprüyü geçene kadar muamelesi yapmış size. Yeniden bebek düşünmüyorsunuz değil mi? Bu adamın kesinlikle doğru adam olduğunu sanmıyorum. Bebek olursa kızlarınız o evde daha büyük psikolojik şiddete maruz kalacaktırBen iki tarafida idare etmeye calisiyorum kimseninn bunu anladigi yok cocuklarisorunn yapmaya basladi sanirim eger oyleyse soylesin acikca herkesde yoluna baksin ben onlari birakmam
Siz halden anlamaz insanlara kulak asmayın arkadaşım zor bir dönemden geçmişsiniz hala da öyle ama çocuklara pedogaga danışarak yatakları ayırmanız gerektiğini anlatmanız gerekir diye düşünüyorum eminim anlarlar eşiniz de sizi seviyorsa zaten evlatlarınızı kabullenir bunun bir süreç olduğunu anlar ha eğer kabul etmiyorsa o adamdan imkanınız varsa uzaklaşın benim annemde ikinci evliliğini yaptı adam bizi istemedi vs ki ben 28 kardeşim 23 yaşında ikimizde annemle yaşamıyoruz düşünün düzelmiyor bu adamlar inanın düzelmiyor bence evlatlarınıza davranışı çok önemli seni seven adam herşeyini seviyor arkadaşım bu böyle değişmezMerhaba kizlar benim ikinci evliligim eylul ayinda evlendim bes bucuk ve yedi yasinda iki kizim var esiminde bi tane kizi var onun kizi annesinde benimkiler yanimdalar cocuklarim hep benimle yatiyolardi evlenene kadar suan ayri yatirmada baya zorlaniyorum esim bunu anlamiyor birak aglar aglar susarlar diyor anneyim ben nasil vicdanim el versin bir diger sorunda ilk ewliligimde esimden siddet goruyodum yedi yasinda olan kizim kucukdu ama hatirliyor herseyi simdi en ufak bi kizmada yada tartismada esimin dahil herkesin onune gecip anneme kimse bisey yapamaz kimse onu dovemez diyor esimde surekli benimle tartisiyor ben sana napiyom da ikidebir o cocuk onume geciyor diyor onun yasadiklari kolay seyler deil boyle boyle oldu yaninda desemde yinede anlamiyor bir baska sorunda cocuklarin babasi ve dedesi babanesi vs o adama baba demeyin diyorlarmis cocuklarda biz ona baba demicez abi dicez diyo ondada benimle tartisiyor ben iyice yiprandim 6 ayda bir cikar yol bulamiyorum
Cok. Haklisin adam akilli konusup caresine bakicam ayrica sana cok tesekkur ederimSiz halden anlamaz insanlara kulak asmayın arkadaşım zor bir dönemden geçmişsiniz hala da öyle ama çocuklara pedogaga danışarak yatakları ayırmanız gerektiğini anlatmanız gerekir diye düşünüyorum eminim anlarlar eşiniz de sizi seviyorsa zaten evlatlarınızı kabullenir bunun bir süreç olduğunu anlar ha eğer kabul etmiyorsa o adamdan imkanınız varsa uzaklaşın benim annemde ikinci evliliğini yaptı adam bizi istemedi vs ki ben 28 kardeşim 23 yaşında ikimizde annemle yaşamıyoruz düşünün düzelmiyor bu adamlar inanın düzelmiyor bence evlatlarınıza davranışı çok önemli seni seven adam herşeyini seviyor arkadaşım bu böyle değişmez
Yok. Dusunmuyorum kesinlikleAsıl sorun bence de bu yeni eş çocukları kabullenmiyor. Köprüyü geçene kadar muamelesi yapmış size. Yeniden bebek düşünmüyorsunuz değil mi? Bu adamın kesinlikle doğru adam olduğunu sanmıyorum. Bebek olursa kızlarınız o evde daha büyük psikolojik şiddete maruz kalacaktır
Sorun ne peki anlamadimBen zaten beklemiyorum demesini ben zaten abi diyin dedim ben neden zorla baba dedirteyimki
Rica ederim ben annemden dolayı sizi gayet iyi anlıyorum insallah hayatınız düzene girerCok. Haklisin adam akilli konusup caresine bakicam ayrica sana cok tesekkur ederim
Vallahi ben asla bu yüzden evlenmem işte.Butun hatlar karışmış durumda.Merhaba kizlar benim ikinci evliligim eylul ayinda evlendim bes bucuk ve yedi yasinda iki kizim var esiminde bi tane kizi var onun kizi annesinde benimkiler yanimdalar cocuklarim hep benimle yatiyolardi evlenene kadar suan ayri yatirmada baya zorlaniyorum esim bunu anlamiyor birak aglar aglar susarlar diyor anneyim ben nasil vicdanim el versin bir diger sorunda ilk ewliligimde esimden siddet goruyodum yedi yasinda olan kizim kucukdu ama hatirliyor herseyi simdi en ufak bi kizmada yada tartismada esimin dahil herkesin onune gecip anneme kimse bisey yapamaz kimse onu dovemez diyor esimde surekli benimle tartisiyor ben sana napiyom da ikidebir o cocuk onume geciyor diyor onun yasadiklari kolay seyler deil boyle boyle oldu yaninda desemde yinede anlamiyor bir baska sorunda cocuklarin babasi ve dedesi babanesi vs o adama baba demeyin diyorlarmis cocuklarda biz ona baba demicez abi dicez diyo ondada benimle tartisiyor ben iyice yiprandim 6 ayda bir cikar yol bulamiyorum
az zorlasan evlenirdin benceNerden biliyorsun hemen koca pesine kostugumu oyle olsa bes sene once ewlenirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?