Tartisma degilde bu konulardan dolayi surekli soru sorunca bu sekle geliyor kizim esim sakada yapsa tartisiyoruz saniyorÇocuklarınız ona baba demek zorunda değil öncelikle. Gözleri önünde tartışmak yerine eşinizle oturup konuşun. Sonrasında da çocuklar ile oturup konuşun ki sizi anlayabilecek yaştalar. Belli ki travmaları var siz de kötüleştirmeyin durumu. Yeni eşiniz de pek anlayışlı görünmüyor zaten. Bir psikolog desteği aldırabilirsiniz eğer imkanınız varsa.
Haklisiniz arada kaldim bende ben herseyi cocuklarim icin ustlendim onlar uzulm3sin baba eksikligi hissetmesin diye ne gerekiyorsa yaptim yapmaya calistim ama simdi anlayis olmayinca cok yoruluyorum yipraniyorumLütfen çocuk için psikolog desteği alın. Şimdi çözülmesi bu tramva yetişkinlikte daha çok sıkıntı yaşar.
Ben hic bi zaman baski yapmadim baba dicen kizim diye hatta abi de diyorum cocuklar en ufak bi ilgide babadiye kosuyolar yatak ayirdim illaki ama korkuyoz bizle yat diyolar yanlarinda yatmak uyutmak istiyorum izin vermiyor aglasinlar birak aliscaklar diyorCocuklar baba demek zorunda değil
Ve yatak ayırmak gerekli elbette. Bir şekilde alıştırın çocukları. Ama çocuklar cok gergin
Yeni evli olmanıza rağmen eşinizle tartışmalar başlamış çocukların önlerinde.
Keşke evlenirken biraz daha düşünseydiniz .
Allah aşkına çocukları şu savaştan uzak tutun yahu!
Küçük çocuklar babasına gidiyorlar babaanne baskılıyor
Size geliyorlar eşinizle tartışmalarınızdan korkuyorlar
Biliyor defalarca anlatmama ragmenn tamam tamam diyip kusup gidiyorKocaman çocuklar, kimin kim olduklarının farkındalar. Tabiki baba demek zorunda değiller. Lütfen baskı yapıp psikolojilerini bozmayın.
Yeni eşinizin çocuklarla aynı odada yatmak istememesi normal, çok küçük de değiller, kendi odalarında yatmalılar. Ama zorlanıyorlarsa uzman desteği alın. Ağlasınlar çözüm değil. Yeni eşiniz de hödükmüş.
Kimse anneme kızamaz lafının nedenlerini eşinize anlatın. 7 yaşındaki kızın lafların neden ciddiye alıyor ki? Yaşadıklarınızı bilmiyor mu
Çocuklar için acil psikolojik destek alın.
Ayni odada yatma degil de uyuyana kadar yanlarinda yatmami istiyolarKocaman çocuklar, kimin kim olduklarının farkındalar. Tabiki baba demek zorunda değiller. Lütfen baskı yapıp psikolojilerini bozmayın.
Yeni eşinizin çocuklarla aynı odada yatmak istememesi normal, çok küçük de değiller, kendi odalarında yatmalılar. Ama zorlanıyorlarsa uzman desteği alın. Ağlasınlar çözüm değil. Yeni eşiniz de hödükmüş.
Kimse anneme kızamaz lafının nedenlerini eşinize anlatın. 7 yaşındaki kızın lafların neden ciddiye alıyor ki? Yaşadıklarınızı bilmiyor mu
Çocuklar için acil psikolojik destek alın.
E onu da yapın yani kitap falan okuyun onun için neden ağlatıyorsunuz çocukları.Ayni odada yatma degil de uyuyana kadar yanlarinda yatmami istiyolar
Hayir cok iyi yaklasiyodu onlara karsi bagirmasi falanda yok ama surekli boyle herseyi sorun yapiyorEvlendiğiniz kisinin cocuklariniza nasil yaklasacagini hesaplamadan mi evlendiniz?
Ben aglatmiyorum tabikide yatiyorum bu sekil yaptigim icin benimle tartisiyor onlar orda aglarken ben gelip seninle yatamam kusura bakma diyorum ewlilik dusunmezken ewlendim cewre baskisi vsE onu da yapın yani kitap falan okuyun onun için neden ağlatıyorsunuz çocukları.
Neden ikinci kez evlendiniz? Doğru düzgün bir adam da değil belli ki. Şart mıydı yani? Zaten ilk evliliğiniz kaosmuş. Hayret bir şey. Olan çocuklara oluyor işte.
Kendi çocuguna babalık yapmayan adamın sizin çocuklarınıza babalık yapacağını mı düşündünüz gerçektenHaklisiniz arada kaldim bende ben herseyi cocuklarim icin ustlendim onlar uzulm3sin baba eksikligi hissetmesin diye ne gerekiyorsa yaptim yapmaya calistim ama simdi anlayis olmayinca cok yoruluyorum yipraniyorum
Nerden tutsam yorum yapsam bilemedimMerhaba kizlar benim ikinci evliligim eylul ayinda evlendim bes bucuk ve yedi yasinda iki kizim var esiminde bi tane kizi var onun kizi annesinde benimkiler yanimdalar cocuklarim hep benimle yatiyolardi evlenene kadar suan ayri yatirmada baya zorlaniyorum esim bunu anlamiyor birak aglar aglar susarlar diyor anneyim ben nasil vicdanim el versin bir diger sorunda ilk ewliligimde esimden siddet goruyodum yedi yasinda olan kizim kucukdu ama hatirliyor herseyi simdi en ufak bi kizmada yada tartismada esimin dahil herkesin onune gecip anneme kimse bisey yapamaz kimse onu dovemez diyor esimde surekli benimle tartisiyor ben sana napiyom da ikidebir o cocuk onume geciyor diyor onun yasadiklari kolay seyler deil boyle boyle oldu yaninda desemde yinede anlamiyor bir baska sorunda cocuklarin babasi ve dedesi babanesi vs o adama baba demeyin diyorlarmis cocuklarda biz ona baba demicez abi dicez diyo ondada benimle tartisiyor ben iyice yiprandim 6 ayda bir cikar yol bulamiyorum
Yaslar kac bu arada?Biliyor defalarca anlatmama ragmenn tamam tamam diyip kusup gidiyor
Haksizmiyim naasil yani anlamadimBence siz haksızsınız şikayet ettiğiniz her konuda. Destek alın bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?