İkinci Evlilik ve Çocuklar

Eee babası da kovmuş seni evden. Çocuk dediklerinde haklıymış. Sen yoluna bak. Yakında üniversite benzeri bir şey olacaksa babasını da bırakır gider o zaman belki bir araya gelirsiniz. Bilemedim oğlu ile yaşayacaktı madem en başta söyleseydin demediniz mi?

kizim.babasini tercih etti. ona soruldu bu. Babasiyla yasamayi o istedi. ben de onume baktim. neyse mevzu benim kizim degil ama oyle ama boyle icinde bulundugum durum

sorun çocuğun evde yaşamasında değil zaten 2. eşin aşırı değersizleştırılmesi ilk sorun o evin 18 yaşındaki çocuğun evi de olduğu gerçeğinin onun kendine ait yaşam düzeni olabileceği kabul görmemesi de 2. sorun.asıl sorun çıkaran da eş kişisi

Kızınızın size gelmesine neden izin vermiyor eşiniz? Siz neden bu duruma sert bir tepki göstermiyorsunuz? Kızınızı ayda iki kere görmek sizi üzmüyor mu? Yoksa işinize mi geliyor? Kızınızın tam da size ihtiyacı olduğu bir yaş. Kaç yıllık evlisiniz 2. eşinizle? Kızınız kaç yıldır sizden ayrı? Elbette evlenirsiniz ama keşke kızınızdan ayrılmayacağınız bir düzende evlenseydiniz.

18 yaşındaymış, yakında üniversiteyi kazanıp gitme ihtimali var mı? Mutsuzluğunuzun genel nedeni oysa belki biraz sabredebilirsiniz ama normalde de eşiniz duygularınızı dikkate almıyorsa bir karar vermelisiniz. Bu tür çocuklu ikinci evliliklerde maalesef çocuk zarar görmesin diye hem fazla şımartılıyor hem de diğer taraf fazla ihmal ediliyor. Tersi de geçerli tabi bazen de eş için çocuklar fazla ihmal ediliyor.

O kadar guzel ozetlemissin ki hislerimi
Erkek ugruna cocugundan vazgecen tum kadinlardan nefret ediyorum

15 yasindaki genc kiz olan kiziniz konunun veya hayatinizin neresinde?
Zira o yastaki genc kizi kocam ne kadar iyi bir baba olsada orada birakmam
Siz ilk once bu konuyu dusunun.

sevmiyorum ve babama yakıştıramıyorum.
Sevmiyorsunuz bu kisisel bir durumdur
Fakat babaniza yakistirma meselesi cok baska.
Adam yakistirmis ki esi yapmis .
Sirf bunun icin eziyet etmek, diliyle sokmak bir insani cok baska seyler.
Hepimiz engelli adayi oldugumuz gibi hepimiz de boyle hayatlara uvey anne olabilecek adaylariz unutmayin

efsane duyarlarda bugün...

tamam teşekkürler hatırlattığınız için.

Herşey dengi dengine malesef.Şikayet ettiğiniz şeyler eşinizin oğlundan yana hep.Onunla uğraşıp seneler harcayana kadar,çalışan bir bayansanız bu ilgiyi kızınızın başında durarak geçirmeniz daha mantıklıydı.Çünkü bir kızınız var evinize gelip gönül rahatlığıyla kalabilir mi? 2. Evlilikte mantık aranır genelde ama siz tam tersi en mantıksız yaşantıyı seçmişsiniz.

İlerde kızınızdan da olmayın.Ben mesela annemin yüzüne bakmıyorum bile artık ki bu kadar düşüncesiz evlilik yapmamasına rağmen.

evet benim problemim. sizin probleminiz de fikir sahibi olmadığınız hayatlar hakkında duyar kasmak.
Fikir sahip olmadigimiz hayatlari babaniz uzerinden de dile getirmeyin o zaman konularinizda.
Kendi kendinize dalasa girebilirsiniz simdi
Gereken insanlar gereken cevaplari gereken yerde zaten verdiler.
Pardon duyar kastilar

su anki durumu anlattim. kizimizla ikili ve duzenli iliskim var elbette. su anki sorunum bu oldugu icin bu durumu anlattim hayat hikayemi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…