• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci Evlilik ve Çocuklar

Kızım maalesef başka şehirde. Babası ve babannesiyle. Benim annem babamda orda. Dogup buyudugum yerde yani. Yanima gelmek simdilik istemiyor. Universitede istanbula belki gelirim diyor. Duzenimi bozmak istemiyorum okulumu seviyorum diyor bir de ortamima girmek istemiyor ve ben de haliyle sokmak istemem. Esime gelince, "ben sana ogluma yemek yap odasini topla ardini topla demiyorum. O kendi halinde yasiyor sana ne zarari var diyor. Ayni evde sessiz irtibatsiz iki insanin ne demek oldugunun farkinda degil. Olay sadece is yapmak yapmamak da degil. Evimde hic kimseyim...ve ben varmiyim yokmuyum rahatsiz olur muyum olmaz miyim...Bir de esim mesela eski esinin de evine gidip arada bir kaliyor. Beraber yemek yiyiyorlar. Annesi oglu bizde diye surekli yemek yolluyor. hafta sonlari buyugunu esim annesine birakiyor kucugunu bize getiriyor. bu gidis gelislerde de plansizlik oluyor. Mesela, bir gun oglu baba anneme birak bu hafta sonu dedi. ben de cocuk gidecek kucugu de o hafta sonu gelmeyecek diye esimle plan yaptik. Ben ayrica hostesim. Yatilarim oluyor. Her hafta sonu evde olamiyorum. O hafta sonu evde olunca plan yaptik. Aksama kadar oglunu annesine birakacak diye bekledim. Aksam oglu gitmekten vazgecti. Simdi plansiz irtibatsiz olunca olmuyor bu işler. Cocugun kafasina gore yasayamam ben. Bir duzen bir plan olmali. Ayni evde yasamayi kabul etmisim. Sineye cekmisim. Ses etmemisim. Cocugun basinda normal anneler gibi onu yap bunu yap onu yapma bunu yapma demesini bilmiyor muydum. Yapmadim hata mi ettim. Kendince karisan eden yok rahat. cocuk kafasi boyle dusunur. Ama babasi köprü olabilirdi. Disipline edemiyor kontrolsüz otel gibi bireyler tarafijdan kullanilan bir evi ben kabul edemedim acikcasi. Bu konuda tepki gosterince esimin verdigi tavri tarzi yaklasimini hic kabullenemedim.
Eski eşinin evine gidip arada bir kalmadı da normal değil sonuçta artık evli bir adam ne işi var çocukları için görüşür konuşur da bırak kalmayı evine gitmesi bile normal değil

Adam size git demiş zaten yeni gördüm. Adam sizi kovuyor, oğlu kovuyor siz hala neyin hesabındasınız? Adam zaten bir saçmalamış madem sizin bir yeriniz sıfatınız olmayacaktı hiç evlenmeseymiş o zaman. Evlen, kadını eve getir sonra da durduğun kabahat sen git de, bu nasıl bir zırvalıktır. Umarım şu adam için çocuğunuzu babaya bırakmamışsınızdır.
haklisiniz. cocugumu elbette terketmedim ama hayatimda biri oldugu icin hem ailem hem de kizimin babasi ve ailesi musaade etmedi.

Eski eşinin evine gidip arada bir kalmadı da normal değil sonuçta artık evli bir adam ne işi var çocukları için görüşür konuşur da bırak kalmayı evine gitmesi bile normal değil
sineye cektim. cok söylendim ama sonra sineye cektim. duzelir dedim. kavga konusu olmasin artik dedim. olmadi. duzelmedi.

haklisiniz. cocugumu elbette terketmedim ama hayatimda biri oldugu icin hem ailem hem de kizimin babasi ve ailesi musaade etmedi.

Sen de kizini degil , su an oglunu tercih eden adami tercih ettin.

Illa evleneceksiniz yani.
Cocuklar naparsa yapsin

Sana iyi bir ders olmustur.;)

Kocan oglunu tercih etmis seni degil
Dogrusunu yapmis bravo adama

Kizini baska adam icin birakirsan seni de boyle birakirlar iste

Zor bşy evet Baba'nın yeniden evlenmesi ve emin ol kiminle evlenirse evlensin yakıştıramıyorsun en ideali görüşmemek sevmiyorsan

zaten görüşmem ki çok zor durumda kalmadıkça. ama mesela benim babamın eşi ben de evdeyken babama bağıramaz,bağırırsa ben bu çocuktan daha beter tepki veririm. ya da bana eve girip çıkacağım saati söyleyemez,odama giremez vs. ben mutluyum ki zaten birlikte yaşamıyoruz artık. konu sahibi büyük ihtimalle çocuğun umrunda bile değildir.

Zaten eşimle evleri ayırmışsınız . Eğer özür dilemiyorsa ve oğluyla yasamayı tercih ediyorsa kendi bilir sonuçta seninde bir evladın var enerjini ona harcarsın neden eşinin oğluna harcayacaksın ki ayrıca çocukta sayılmaz koskoca adam nasıl davranacağını bilmiyorsa onu çocuk gibi e leyecek kişi siz değilsiniz babası adam gibi konuşmalı .
babasi adam olsaydi konusurdu. Adam degilki konusmuyor beni elinin tersiyle itiyor. ne diim..ben artik sonuca baglamam bu işi. sizinle dertlesmek iyi geldi valla

Sen de kizini degil , su an oglunu tercih eden adami tercih ettin.

Illa evleneceksiniz yani.
Cocuklar naparsa yapsin

Sana iyi bir ders olmustur.:KK66:

Kocan oglunu tercih etmis seni degil
Dogrusunu yapmis bravo adama

Kizini baska adam icin birakirsan seni de boyle birakirlar iste
kizimi baska adam icin birakmadim. bosanmis ve cocugumun olmasi yeniden evlenmeyecegim anlamina gelmez elbette. Biraz dikkat lütfen baska biri icin kizimi biraktigima dair bir ibare anlatim yoktur.

zaten görüşmem ki çok zor durumda kalmadıkça. ama mesela benim babamın eşi ben de evdeyken babama bağıramaz,bağırırsa ben bu çocuktan daha beter tepki veririm. ya da bana eve girip çıkacağım saati söyleyemez,odama giremez vs. ben mutluyum ki zaten birlikte yaşamıyoruz artık. konu sahibi büyük ihtimalle çocuğun umrunda bile değildir.
Hiç beraber yaşadınız mı ?
Evet karışması zor olur evde iki yabancı olmakta zor olur en Güzeli ayrı yaşamak

kizimi baska adam icin birakmadim. bosanmis ve cocugumun olmasi yeniden evlenmeyecegim anlamina gelmez elbette. Biraz dikkat lütfen baska biri icin kizimi biraktigima dair bir ibare anlatim yoktur.
Bosanmis ve cocugun olmasi degil konu.
kizindan ayrilmana sebep olacaksa evlenmeyeceksin kizini birakmayacaksin
Gercek analik bunu gerektirir

Kizim benden ayri buyusun ama ben evlenio keyfime bakayim.dersen seni de boyle elinin tersiyle atar elin adami iste.

babasi adam olsaydi konusurdu. Adam degilki konusmuyor beni elinin tersiyle itiyor. ne diim..ben artik sonuca baglamam bu işi. sizinle dertlesmek iyi geldi valla
Adamın dengeyi sağlaması gerekirdi zaten en baştan sorun olacağını düşünüp kazık kadar Adam'ı sizinle yasamaya size sormadan mecbur etmemesi gerekirdi .

Hiç beraber yaşadınız mı ?
Evet karışması zor olur evde iki yabancı olmakta zor olur en Güzeli ayrı yaşamak

5 yaşımdan 14 yaşıma kadar birlikte yaşadık sonra yazları birlikteydik 18 de ayrıldım. zor yani kadının sesine bile tahammül edemem çoğu zaman :)

5 yaşımdan 14 yaşıma kadar birlikte yaşadık sonra yazları birlikteydik 18 de ayrıldım. zor yani kadının sesine bile tahammül edemem çoğu zaman :)
Ooo sizinki iyicene zormuş resmen çocukluğun onunla geçmiş . Biryerde öfke kontrol sorunum var demiştin hatırlıyor musun ? Belki de o yaslarda üvey anne ile yaşadığın sorunların etkisi olabilir . Keşke annenle yasamayı tercih etseydin .

Gorusmeyi kesmelisiniz bence.zaten evi terketmissiniz geri donusu ancak sizin sundugunuz sartlar dogrultusunda olmali aksi halde bu stres bir zaman sonra fiziksel aciya donusebilir

Kusura bakmayın da gördüğünüz gibi kimse sizin gibi evladından vazgeçmiyo çeşitli bahanelerle...Bence eşinizin yaptığı tuhaf değil olması gereken...Herkesi kendiniz gibi sandınız heralde.Ne demişler candan öte bi can vardır onun adı da evlattır.Size de her ikisi de kapıyı göstermişler zaten yapacak bişeyiniz yok.

Back