- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.083
- 548
eğitim seviyeleri maddi seviyeleri yaklaşık eşit değilse çıkar evliliğidir bence
sen zeki bir kadınsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eğitim seviyeleri maddi seviyeleri yaklaşık eşit değilse çıkar evliliğidir bence
kizim.babasini tercih etti. ona soruldu bu. Babasiyla yasamayi o istedi. ben de onume baktim. neyse mevzu benim kizim degil ama oyle ama boyle icinde bulundugum durumBosanmis ve cocugun olmasi degil konu.
kizindan ayrilmana sebep olacaksa evlenmeyeceksin kizini birakmayacaksin
Gercek analik bunu gerektirir
Kizim benden ayri buyusun ama ben evlenio keyfime bakayim.dersen seni de boyle elinin tersiyle atar elin adami iste.
sorun çocuğun evde yaşamasında değil zaten 2. eşin aşırı değersizleştırılmesi ilk sorun o evin 18 yaşındaki çocuğun evi de olduğu gerçeğinin onun kendine ait yaşam düzeni olabileceği kabul görmemesi de 2. sorun.asıl sorun çıkaran da eş kişisiEee babası da kovmuş seni evden. Çocuk dediklerinde haklıymış. Sen yoluna bak. Yakında üniversite benzeri bir şey olacaksa babasını da bırakır gider o zaman belki bir araya gelirsiniz. Bilemedim oğlu ile yaşayacaktı madem en başta söyleseydin demediniz mi?
Kızınızın size gelmesine neden izin vermiyor eşiniz? Siz neden bu duruma sert bir tepki göstermiyorsunuz? Kızınızı ayda iki kere görmek sizi üzmüyor mu? Yoksa işinize mi geliyor? Kızınızın tam da size ihtiyacı olduğu bir yaş. Kaç yıllık evlisiniz 2. eşinizle? Kızınız kaç yıldır sizden ayrı? Elbette evlenirsiniz ama keşke kızınızdan ayrılmayacağınız bir düzende evlenseydiniz.Hostesim istanbulda. Ayda iki kere gormeye gidiyorum.Simdilik kizimla duzenimiz bu. Bir de istanbula yanima gelmesine ziyaretime yani izin verilmiyor. Sadece ben gidip annemin evinde kizimi alip yanima bir kac gun kaliyorum. Yazlari tatile gitmeye yeni baslicaz. Babasi tarafindan bu da yasaklanmisti. Babasi izin vermedigi ve ben de babasindan izin alamadigim için kizim da arada kalmak istemedigini soylediginden cikamiyorduk. Kizimin isteklerine beklentilerine gore evriliyorum. Duzen oturtmaya istanbuldan baska bir memlekete mekik dokuyup calisiyorum. Bu yaz ilk defa tatile cilabilecegimizi soyledi kizim. Babasiyla konusmus izin vermis babasi.
O kadar guzel ozetlemissin ki hislerimiSen de kizini degil , su an oglunu tercih eden adami tercih ettin.
Illa evleneceksiniz yani.
Cocuklar naparsa yapsin
Sana iyi bir ders olmustur.
Kocan oglunu tercih etmis seni degil
Dogrusunu yapmis bravo adama
Kizini baska adam icin birakirsan seni de boyle birakirlar iste
Sevmiyorsunuz bu kisisel bir durumdursevmiyorum ve babama yakıştıramıyorum.
Sevmiyorsunuz bu kisisel bir durumdur
Fakat babaniza yakistirma meselesi cok baska.
Adam yakistirmis ki esi yapmis .
Sirf bunun icin eziyet etmek, diliyle sokmak bir insani cok baska seyler.
Hepimiz engelli adayi oldugumuz gibi hepimiz de boyle hayatlara uvey anne olabilecek adaylariz unutmayin
Duy duyma senin problemin.efsane duyarlarda bugün...
tamam teşekkürler hatırlattığınız için.
Duy duyma senin problemin.
Bir uvey anne olarak cok alindimefsane duyarlarda bugün...
tamam teşekkürler hatırlattığınız için.
Fikir sahip olmadigimiz hayatlari babaniz uzerinden de dile getirmeyin o zaman konularinizda.evet benim problemim. sizin probleminiz de fikir sahibi olmadığınız hayatlar hakkında duyar kasmak.
merak ettim annenle görüşüyor musun? o da evlendi mi?evet benim problemim. sizin probleminiz de fikir sahibi olmadığınız hayatlar hakkında duyar kasmak.
su anki durumu anlattim. kizimizla ikili ve duzenli iliskim var elbette. su anki sorunum bu oldugu icin bu durumu anlattim hayat hikayemi degilÇocuk derebeyi maşallah. Yaşının da gereği biraz hadsiz anlaşılan.
Ama bence sebep çocuk değil kocanız. Duracağı yeri göstermeyen bir baba. Üstelik çocuğu ile sizin aranızda tercih yapabilecek kadar cahil. Insan iki sevdiğini nasıl karşı karşıya getirebilir.
Bence üzülecek birşey yok, adam nankör belli ki.
Yolunuza bakin..
Enerjinizi de kendi kızınıza harcayın. Zira bu hikayede kızınıza hiç yer yokmuş.
Bir uvey anne olarak cok alindim
merak ettim annenle görüşüyor musun? o da evlendi mi?
Hisssttt sakino senin yarın olabilir mi sence... bak o dedim adını bile söylemedim ama başım ağrıdı alerjim var ahahahah