Kizim ikinci esime oyle demis dedim babasi kizima kotu davraniyo demedim !!!
Çocuk en başından babada zatenİkinci bir çocuk için çok aceleci davranmışsınız!
Çocuğunuz annesinin ikinci eşiyle yaşama fikrine alışamamışken birde hayatına aniden bir kardeş giriyor bunlarla da kalmıyor babasının yanına gönderiliyor üstüne üstelik sürekli onu suçlayan,nedenini iyice sormadan araştırmadan kocasını melek ilan bir annesi var!
Sencede bunlar çocuğunuzun asi davranması için geçerli nedenler değil mi!?
Sen kimsin ki evleniyorsun! Kadınsın sen utan! Çocuğun var ona sen bakacaksın! Onu nasıl babaya bırakırsın! Borç mu vardı çocuğun sende kalacaktı sen hem onu eksiksiz yaşayacaktın hemde borcu ödeyecektin bu arada kızına da zaman ayiracaktin annesinin sen anne. Mükemmel ötesi olmalısın. İkinci evlilik senin neyine! Kadınsın sen çocuğum ders otur aşağı!
Sinirlerim bozuldu Yemen ederim kadının kadına yaptığını başkası yapmaz. Keşke kazen abi en mükemmel anne yarışması yapsada hepiniz aday olup ödül alsanız. Klavye anneleri sizi!!
Elestirilen konu sahibinin yaptigi ikinci evlilik degil. Elestirilen konu sahibinin kizini babasina da birakmasi degil. Elestirilen bu kiz cocugunun arada kalan psikolojisi. Ortada yanlis giden bir seyler var. Tepkiyi de simdiki ese gostererek yapiyor. Eski es neredeyse seytan bagirip duruyor, yeni es tamamen melek.
Konu sahibi eski esin kiza bagirmasini takmiyor mesela. Yeni esin kucuk dusurulmesini daha cok takiyor. Daha uclu iliskileri oturmadan , bir senelik evli iken bir de kardesin oldu deniyor.
O kiz cocugu yakinda buyur, 18 yasina da gelir. Bakin bakalim o zaman konu sahibini goruyor mu? Bir kiz cocuguyla ikinci evlilik yapmazdim ve onunla yasardim ama ben hala bekarim. Ne bilirim ki . Klavye bekari iste:)
Eski es seytan yenisi melek diyen yok.
Konu aslinda ikisi arasindaki iliski nasil duzelir di tabi anlamak istemeyip konuyu saptiranlardan sonra herkes kafasina gore bos bos konustu
Bekarsiniz insallah ayni duruma dusmezsiniz cunku insan basina gelmeden anlamaz
9 10 yaş size büyük mü geliyor?Gercekten seni yargilamadan yorum yapiyorum. 5-6 yasinda olsa neyse, ergenlikte olsa bir derece ama 9-10 yasindaki cocuklarin bu tarz hareketleri bana cok simarikca geliyor kusura bakmayin.
Muhtemelen kardes kiskancligi var o da 9 yas icin garip geliyor bana. Kotu de davranilmiyormus. Pedagogun dedigini yapmaya calisin. Azarlamadan da tepkinizi koyabilirsiniz bence
Bunu ciddi mı yazdiniz, yoksa kinaye mi?Ben çocuğu olan kadının evlenmesine karşıyım. Maddi imkanı yoktur, muhtaçtır o ayrı.
Tv de üvey babaların yaptıklarını gördükçe çocuklar ayakları üstüne durana kadar evlenmesine karşıyımBunu ciddi mı yazdiniz, yoksa kinaye mi?
9 10 yaş size büyük mü geliyor?
Konu sahibini eleştirmiyorum,ama size şaşırdım,burada kayınvalide oğlunu tuttuğu için kendini ikinci planda hissedenleri,eltisi ilgi gördüğü için alınanları okuyoruz,bunlar normal,bu cocuğun davranışı anormal...Bebeğiniz aynı yaşa geldiği zamanda aynı düşünecek misiniz,hiç sanmıyorum...
Eski esim ile bosanacagimiz zaman butun borc bakiyeleri benim uzerime kayitli idi. Mahkeme kizimi babasina verdi. Yasam sartlari acisindan yapilan degerlendirme sonucu. O donem ailemin yanina tasinmistim ve ev kalabalikti annemlerin evi normal sobali ve kizimin soguk yerde kalmamasi gerekiyordu bronsit hastasi oldugu icin.
hadi ozman şartlar öyleydi diyelım alamadınız kızınızı yanınıza!! ya şimdi!!!! 2 bir cocuk yapabıldıgınıze göre önce bir kızınızı yanına alsaydınız...
:) :)Eğitimci kimliğinizi vurgulamanız iyi1. O yasta cocugum olmadigini nerden biliyorsunuz?
2. Verdiginiz ornekler icin normal demedim. (Hani su burda okuyoruz dedikleriniz)
3. Konu sahibi babasinin kotu davranmadigini soyluyor, esinin de kotu olmadigini soyluyor. Kaldi ki pedagog bile cocukla kesin olarak konusun demis. Ben bir egitimci olarak cocukla kesin olarak konusulmasi gereken bir konu varsa burada annenin degil cocugun hareketlerinde bir problem oldugunu dusunurum.
9-10 yas buyuk degil tabi ama o yastaki cocuk dunyanin kendi etrafinda dondugunu dusunecek yasi gecmis olmali bana gore.
Çocuğun hareketlerinde neden problem var acaba onu hiç düşündünüz mü?!1. O yasta cocugum olmadigini nerden biliyorsunuz?
2. Verdiginiz ornekler icin normal demedim. (Hani su burda okuyoruz dedikleriniz)
3. Konu sahibi babasinin kotu davranmadigini soyluyor, esinin de kotu olmadigini soyluyor. Kaldi ki pedagog bile cocukla kesin olarak konusun demis. Ben bir egitimci olarak cocukla kesin olarak konusulmasi gereken bir konu varsa burada annenin degil cocugun hareketlerinde bir problem oldugunu dusunurum.
9-10 yas buyuk degil tabi ama o yastaki cocuk dunyanin kendi etrafinda dondugunu dusunecek yasi gecmis olmali bana gore.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?