- 12 Ağustos 2016
- 814
- 1.092
- 33
çocuğun yararına olmuş mu peki hayır
babasına bırakılmış ama baba iyi davranmıyor
annesi evlenmiş yeni bir kardeşi olmuş onunla yeteri kadar ilgilenemiyor
çocuk da şu düşünce oluşur ben anneme yetmedim mi neden başka kişileri aramıza dahil etti
anne ve babası ile iyi bir ilişkisi olsa zaten bu sorunlar yaşanmaz babasında kalması doğru tercih olsa bu konu açılmış olmazdı zaten
Bir yil once ikinci evliligimi yaptim. Benim 9 yasinda bir kizim var esimin ilk evliliginden cocugu yok. Ilk onceleri kizim esime fazla tepki gostermiyodu. Zamanla iyice catismaya basladi. Esim hep alttan almaya calisti ama kizim hic durmadi uyarmalarima ragmen. Ozelliklede baskalarinin yaninda esimi cok tersliyo ee haliye bu durum ortami cok geriyo. Kizim normalde babasinda kaliyo hafta sonlari aliyorum ben. Ikinci esimden de bir oglum oldu. Artik esim kizimin bu halinden sikayetci olmaya basladi. Normalde cok iyi davraniyo kizima ne isterse yapiyo
Ne yapabilirim yardim lutfen
Kesinlikle cok iyi analiz etmissiniz. Cevir kazi yanmasin hesabi.Açtığınız konunun hicbir yerinde velayet davası açacağım,en başta bu yüzden çocuğumun değişen bu tutumuna nasıl çözüm bulabilirim diye bir yazı görmedim..
Tepki aldıktan sonra bunu yorumlar arasına iliştiriverdiniz..
Hem üvey baba ile arası çok iyiiyiydi eşime babamdan daha iyisin o hep bağırıyor demesini överek anlattiniz sonra yok babası çok iyi davranır dediniz..
Sizin de sinir sisteminiz fazla etkilenmiş sanırım..
Sizin anneliginizi sorguladigim yok zira benim de evladım var..
Ama konunuz ve yorumlariniz arasında ciddi tutarsızlık var..
Cocugunuzla birlikte doktor desteği almanız bütün cikmazlariniza çözüm olabilir,deneyin!
Valla canm cocugun onceligin olsun haberleri izledin mi izmirde uvey babayi neler oluyor nelrrBir yil once ikinci evliligimi yaptim. Benim 9 yasinda bir kizim var esimin ilk evliliginden cocugu yok. Ilk onceleri kizim esime fazla tepki gostermiyodu. Zamanla iyice catismaya basladi. Esim hep alttan almaya calisti ama kizim hic durmadi uyarmalarima ragmen. Ozelliklede baskalarinin yaninda esimi cok tersliyo ee haliye bu durum ortami cok geriyo. Kizim normalde babasinda kaliyo hafta sonlari aliyorum ben. Ikinci esimden de bir oglum oldu. Artik esim kizimin bu halinden sikayetci olmaya basladi. Normalde cok iyi davraniyo kizima ne isterse yapiyo
Kiziniz belliki size tepkili size bu sekilde tepkisini gosteriyor. Ya babasina onu birakmanizi hazmedemiyor ya ona karsi ilgisiz oldugunu dusunyyor yada evliligin bitmesinde sizi suclu goruyor sabirli olacaksin. Kizin neden tepki gosteriyorsa bulmaya calis.Bir yil once ikinci evliligimi yaptim. Benim 9 yasinda bir kizim var esimin ilk evliliginden cocugu yok. Ilk onceleri kizim esime fazla tepki gostermiyodu. Zamanla iyice catismaya basladi. Esim hep alttan almaya calisti ama kizim hic durmadi uyarmalarima ragmen. Ozelliklede baskalarinin yaninda esimi cok tersliyo ee haliye bu durum ortami cok geriyo. Kizim normalde babasinda kaliyo hafta sonlari aliyorum ben. Ikinci esimden de bir oglum oldu. Artik esim kizimin bu halinden sikayetci olmaya basladi. Normalde cok iyi davraniyo kizima ne isterse yapiyo
Bir yil once ikinci evliligimi yaptim. Benim 9 yasinda bir kizim var esimin ilk evliliginden cocugu yok. Ilk onceleri kizim esime fazla tepki gostermiyodu. Zamanla iyice catismaya basladi. Esim hep alttan almaya calisti ama kizim hic durmadi uyarmalarima ragmen. Ozelliklede baskalarinin yaninda esimi cok tersliyo ee haliye bu durum ortami cok geriyo. Kizim normalde babasinda kaliyo hafta sonlari aliyorum ben. Ikinci esimden de bir oglum oldu. Artik esim kizimin bu halinden sikayetci olmaya basladi. Normalde cok iyi davraniyo kizima ne isterse yapiyo
Doğru söze ne hacetSizin gibi annem olsa ben de aynı davranır dim
ilk çocuğa doğru düzgün bakamayanlarin ikinci çocuğu yapmaları ne cesaret yaa
dün okuduğum üvey baba haberi geldi aklıma bu konuyu gorunce yine sinir oldum
anneysen evlenirken 5 kat daha dikkatli olacaksın hatta gerekirse evlenmeyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?