9 yaşındaki bir çocuğun bu hareketi size nasıl garip gelir anlamıyorum. Çocuk bu çocuk. Nasıl davranmasını bekliyorsunuz Allah aşkına.
9 yaşındaki çocuk gibi davranır.
Çocuk annesini kardeşiyle paylaşıyor, anneden ayrı kalıyor. Tabi ki kıskanacak. Aynı evde olan çocuklar bile kardeşlerini kıskanabiliyorlar. Kaldı ki, bu çocuk kardeşinden ziyade bence annesini paylaşmak istemiyor. Konu bu kadar açık.
Çocuğunuzda sizsiz zamanların birikimi var bence. Benim kızım çalışıyorum diye yapmadığı naz yok.Kizim zaten babasinda kaliyordu. Evlenince babasina gondermis degilim. !!!!
Normal zamanlarda simdiki esimle zaman gecirmeyi cok seviyor. Hatta esime sen babamdan daha iyi davraniyosun babam surekli bagiriyor bana demis. Baskalarinin yaninda esime hakarete varan kelimeler kullaniyor. Sorun bu. Pedagog ile gorusmelerimde cocuga kesin konusun demisti ama bende azarlamak istemiyorum.
Ayrica hemen yargilamaya yonelik yorumlar yapilmis lutfen once konuyu anlayin esim zaten bir senedir kizimin butun hakaretlerine sustu yanlizken yapilanlar sorun degil ama baskasinin yaninda yapmasin diye beni nazikce uyardi o kadar
ne kadar yüklenilmiş konu sahibine, sanki kadın çocuğunu babasına değil cami avlusuna bırakmış!
bir çocuktan annesi ne kadar sorumluysa babası da o kadar sorumludur ve olası bir ayrılma durumunda hangisiyle kalması çocuğun faydasına olacaksa onunla kalmalıdır, ben yavrumdan ayrılmam bırakmam romantizmine ve bencilliğine girmeye gerek yok. kim daha iyi imkanlar sağlayacaksa onda kalması doğru olan.
çocuk babada kalınca anneye yükleniliyor da hiç annede kaldı diye babaya yüklenildiğini, sen ne biçim babasın insan çocuğundan ayrılır mı dendiğini duymadım bu da bizim yine kadına yönelik negatif çifte standartımız.
Bu kadar sallamasyon bir gerekçe ile mahkeme karar vermez basbaya babada kalsın ben bakamam demişsiniz adam almış üstüneEski esim ile bosanacagimiz zaman butun borc bakiyeleri benim uzerime kayitli idi. Mahkeme kizimi babasina verdi. Yasam sartlari acisindan yapilan degerlendirme sonucu. O donem ailemin yanina tasinmistim ve ev kalabalikti annemlerin evi normal sobali ve kizimin soguk yerde kalmamasi gerekiyordu bronsit hastasi oldugu icin.
Canım siz almak isteseniz alırdınız çookktaaaann o yüzden boşverin kendinizi savunmak zorunda değilsiniz buradaBenim amacim zaten kizimin velayetini almak ama dedigim gibi bir mahkeme sureci var ve dava acinca tamam hadi al demiyolar
Bu kadar sallamasyon bir gerekçe ile mahkeme karar vermez basbaya babada kalsın ben bakamam demişsiniz adam almış üstüne
Herneyse konu bu değil. Kızınız belli ki kızgın 9yaş ergenlik öncesi dönemdir bu dönemde sorunları halletmezseniz siz ilerde bu çocuk çok sorunlu diye hsonları bile görmezsiniz maalesef
Annelik ne zor şey değil mi? Hep fedakarlık istiyor ama her anne de yapamıyor işte
Ilk dediniz ki esim babasindan daha iyi davraniyor babasi kizima bagiriyormus.
Sonra da bagiriyor demesi hayal urunu cok iyi davraniyor babasi dediniz.
Celiskiler celiskiler...
Babasindan daha iyi davraniyor dediniz ardina bunu eklediniz bunu yazma sebebiniz esinizi yuceltmekti daha sonra tepki alinca da aman babasi kizima iyi bakiyor o bagirma olayini uyduruyor a getirdiniz. Unlem isareti celiskilerinizi ortmuyor maalesef.Kizim ikinci esime oyle demis dedim babasi kizima kotu davraniyo demedim !!!
Herkesi bir azarlıyorsunuz garip bir atarınız var ama bu hareketleri kk kadınları yemez üç aşağı beş yukarı herkes benzer şeyler yaşadığı için biliyor olayların nasıl gelişebildiğiniSayin fedakar anne
Tutup burda mahkeme surecini ve yasanilanlari ayrintili yazmadim diye mi bu tavriniz yoksa bu konu uzerinden ne kadar fedakar ne kadar iyi bir anne oldugunuzu mu ispatlamaya calisiyorsunuz anlamadim
Konuyu nasil bu hale getirdiniz hala anlamiyorum ve bu kadar mukemmel bir anne oldugunuz icin sizi alkisliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?