bence bunda babasının payı buyuk dıye dusunuyorum , esımın ıkıncı benım ılk evlılıgım 10 yasında bır oglu var bızımde bır yasına gırmek uzere bır kızımız var, oglunun velayetı annede ve haftasonları ve tatıllerde bıze gelır genel anlamda sessız sakın bır cocuk asla bır sımarıklıgını saygısızlıgını gormedım bana karşı -kardesını de sevıyor ve bunu hareketlerı ıle bellı edıyor ama esım her zaman yanında aynı evde olmaslaarda her özel anında oglunun yanında-her ıhtıyacını gıderır-annesı ıle ıletısımı hıc kopmadı ve saygı cercevesınde ıletısımlerı devam edıyor ve oglu esımın aılesınden de kopmadı hıc annesı ıle de babası ve benımlede gıder gelır halası olsun dedesı olsun vs kısılere... ve annesı hep evlenecegımızde de cocugumuz olacagı zamanda cocugu olumlu telkın ettı , egerkı kızınız esınıze karsı saygısızlık yapıyorsa bence kesınlıkle babası onu bır sekılde etkılıyordur dıye dusunuyorum....
bırde sıze suclayanlar olmus o kadarcık cocuk neden baba da , kıskanabılır kardesını, esınız sussuz vs dıye.....
esınız zaten anladıgım kadarıyla yeterınde anlayıslı kı kendınızden olmayan bır cocuga anlayıs gostermek zordur, kızınız sızı esınız ve kardesı ıle paylasıyor olabılır ama sız ılgılı bır anne ısenız esınız ve kardesı de sızı onunla paylasıyor yanı sartlar eşit, egerkı sızın yanınızda kalmıyorsada muhakkak bır sebebı vardır dıye dusunuyorum yanı evlenırken basınızdan savmamısınız kı....
bence kızınızı alın karsınıza konusun neden boyle davrandıgını ogrenmek ıcın, kardesını kıskanmaması gerektıgını soyleyın hatta kardesınden deyıp ona hedıye vs alabılırsınız, eşinizde pek karısmak ıstemıyordur emınım ama kırıcı olmadan o da uyarabılır dıye dusunuyorum.