Kizim zaten babasinda kaliyordu. Evlenince babasina gondermis degilim. !!!!
Normal zamanlarda simdiki esimle zaman gecirmeyi cok seviyor. Hatta esime sen babamdan daha iyi davraniyosun babam surekli bagiriyor bana demis. Baskalarinin yaninda esime hakarete varan kelimeler kullaniyor. Sorun bu. Pedagog ile gorusmelerimde cocuga kesin konusun demisti ama bende azarlamak istemiyorum.
Ayrica hemen yargilamaya yonelik yorumlar yapilmis lutfen once konuyu anlayin esim zaten bir senedir kizimin butun hakaretlerine sustu yanlizken yapilanlar sorun degil ama baskasinin yaninda yapmasin diye beni nazikce uyardi o kadar
Kizim zaten babasinda kaliyordu. Evlenince babasina gondermis degilim. !!!!
Normal zamanlarda simdiki esimle zaman gecirmeyi cok seviyor. Hatta esime sen babamdan daha iyi davraniyosun babam surekli bagiriyor bana demis. Baskalarinin yaninda esime hakarete varan kelimeler kullaniyor. Sorun bu. Pedagog ile gorusmelerimde cocuga kesin konusun demisti ama bende azarlamak istemiyorum.
Ayrica hemen yargilamaya yonelik yorumlar yapilmis lutfen once konuyu anlayin esim zaten bir senedir kizimin butun hakaretlerine sustu yanlizken yapilanlar sorun degil ama baskasinin yaninda yapmasin diye beni nazikce uyardi o kadar
Kimse eşinizin davranışları hakkında yorum yapmadı zaten.
Kızınız neden babasında? Tekrar soruyorum, evlendikten sonra gidip gitmemesi değil mesele neden babada? 9 yaşında bir kız çocuğunun yeri annesinin yanıdır. Bu zaten psikolojisinin bozuk olması, yeni eşinizi günah keçisi yapması için yeterli bir sebep.
ben bir anne olarak sizi yargılarım. hiç ama hiç birley için cocuklarımdan vazgecmem ki boşansamda kızım benimle kalır okadar net. babasi birde kötü davranıyoe diyorsunuz ve gönül rahatlıkla cocugu yine hafta içi babasına borakıyorsunuz. kiziniz niye mi böyle davraniyoe aslında neden böyle oldugu ap acık ortada ama anlıyana.....Kizim zaten babasinda kaliyordu. Evlenince babasina gondermis degilim. !!!!
9 yaşındaki bir çocuğun bu hareketi size nasıl garip gelir anlamıyorum. Çocuk bu çocuk. Nasıl davranmasını bekliyorsunuz Allah aşkına.Gercekten seni yargilamadan yorum yapiyorum. 5-6 yasinda olsa neyse, ergenlikte olsa bir derece ama 9-10 yasindaki cocuklarin bu tarz hareketleri bana cok simarikca geliyor kusura bakmayin.
Muhtemelen kardes kiskancligi var o da 9 yas icin garip geliyor bana. Kotu de davranilmiyormus. Pedagogun dedigini yapmaya calisin. Azarlamadan da tepkinizi koyabilirsiniz bence
size ne!!!hadi ozman şartlar öyleydi diyelım alamadınız kızınızı yanınıza!! ya şimdi!!!! 2 bir cocuk yapabıldıgınıze göre önce bir kızınızı yanına alsaydınız...
Bence sizi paylasmak istemiyo bide cocuk olmus kiskaniyodur cocuk o bir pedagoga gidin ayrica uvey babasini sevmek zorunda degil hic kimseBir yil once ikinci evliligimi yaptim. Benim 9 yasinda bir kizim var esimin ilk evliliginden cocugu yok. Ilk onceleri kizim esime fazla tepki gostermiyodu. Zamanla iyice catismaya basladi. Esim hep alttan almaya calisti ama kizim hic durmadi uyarmalarima ragmen. Ozelliklede baskalarinin yaninda esimi cok tersliyo ee haliye bu durum ortami cok geriyo. Kizim normalde babasinda kaliyo hafta sonlari aliyorum ben. Ikinci esimden de bir oglum oldu. Artik esim kizimin bu halinden sikayetci olmaya basladi. Normalde cok iyi davraniyo kizima ne isterse yapiyo
Ne yapabilirim yardim lutfen
Sizin gibi annem olsa ben de aynı davranır dim
ilk çocuğa doğru düzgün bakamayanlarin ikinci çocuğu yapmaları ne cesaret yaa
dün okuduğum üvey baba haberi geldi aklıma bu konuyu gorunce yine sinir oldum
anneysen evlenirken 5 kat daha dikkatli olacaksın hatta gerekirse evlenmeyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?