- 14 Eylül 2023
- 15
- -2
- 1
- 27
- Konu Sahibi minaannesii
Merhaba 26 yaşındayım 6 yaş kızım var 5 yıldır ayrıyım, kızım ile tek yaşıyorum maddi olarak artık zorlanıyorum malum . Kızımı madd yönden rahat büyütmek istiyorum tüm hayallerim onunla beraber . Evlilik olursa yaşadığım şehirden biriyle istiyorum kızımın babası burda ayırmak istemem . 3 yıldır tanıdığım ara ara konuştuğum benimle ciddi düşünen sürekli araya birlerini sokan evliliğe adım atmak isteen adam var . Maddi olarak çok iyi yurt dışında gemi kaptanı 6 7 ay da bir geliyor ama işi bırakmayı düşünüyor galiba artık ihtiyacı yokmuş . Eli açık . 300 gr altın evi senin üstüne yapacağım diyor evlenirken araba evin altında al istediğim yere git der .Böyle muhabbeti iyi gerçekten neşeli bir adam ama dış görünüş beni korkutuyor genç durmuyor çok .inanın zorlanıyorum yalnız yapamıyorum ailem destek değil bu fırsatı da bulmuşken evlenip kızımla maddi açıdan rahat yaşayayım istiyorum . Gezmeyi eğlenmeyi sever eli bol adam eşinden ayrılalı 20 yıl olmuş oğlu var annesiyle başka şehirde . Kızımı özel okula verecek her şey dört dörtlük olacak bunu biliyorum ama ben onu sevebilir miyim dönüşü yok daha kiram 7.500 gelir yok geçinemiyorum artık ne yapayım fırsat ayağıma gelmiş akıl verin bana lütfen