olur olur musakamusallat
Bende diyorum bir ben mi bağlantı kurdumBloger yenge sen mi geldin? Musaka yer seni vala
o kim bilmiyorum. ne demek istedinizBloger yenge sen mi geldin? Musaka yer seni vala
görürsün birazdano kim bilmiyorum. ne demek istediniz
merhaba kadınlar kulubu uyeleri buraya yeni uye oldum yanlışım olursa kusura bakmayın.
uç sene önce eşimle iş yerinde tanışarak evlendik. işe başladıgımda boşanma davası iki senedir suruyormuş. Onlar boşandıktan sonra benimle daha yakınlık kurmaya başladı benim duygularım başladı ailemin karşı çıkmasına ragmen evlendim.
Eşimin ilk eşi huzur vermiyor bir turlu çocugu bahane edip surekli eşimle göruşmeye çalışıyor. çocugun kendi telefonu var ama surekli telefonu bahaneyle elinden alıyor. göruntulu konusurken arkadan laf atıyor. benimle ilgisi olmayan konularda kavga çıkınca bana kufur etmeye başlıyor. şimdi çocugu yanımıza almaya karar verdik ama daha fazla musallat olur mu diye korkuyorum. aynı şehirde degiliz.
çocuga bakamadıgını soyledigi için eşim almak istiyor. belki daha iyi olur hem çocuk hem bizim için diyorEşiniz ne diyor bu duruma?
ailesiyle yaşıyor taşınması zorBu sefer yapacağı iş aynı şehre taşınmak olur.
Bence biri kafa buluyor. Biraz da yengeye sallasınlar diye musakka da açmış olabilirBloger yenge sen mi geldin? Musaka yer seni vala
33Birde yaşınız kaç acaba?
Şikayetçi olun?merhaba kadınlar kulubu uyeleri buraya yeni uye oldum yanlışım olursa kusura bakmayın.
uç sene önce eşimle iş yerinde tanışarak evlendik. işe başladıgımda boşanma davası iki senedir suruyormuş. Onlar boşandıktan sonra benimle daha yakınlık kurmaya başladı benim duygularım başladı ailemin karşı çıkmasına ragmen evlendim.
Eşimin ilk eşi huzur vermiyor bir turlu çocugu bahane edip surekli eşimle göruşmeye çalışıyor. çocugun kendi telefonu var ama surekli telefonu bahaneyle elinden alıyor. göruntulu konusurken arkadan laf atıyor. benimle ilgisi olmayan konularda kavga çıkınca bana kufur etmeye başlıyor. şimdi çocugu yanımıza almaya karar verdik ama daha fazla musallat olur mu diye korkuyorum. aynı şehirde degiliz.
benim ilk evlililgim ilişkimiz boşandıktan sonra başladı. ben aynı iş yerine geldim bir ay sonra boşandı. bir ayda ne ilişkisine başlicam. ben görusmesin demiyorum çocuk zaten 12 yaşında kendisiyle iletişim kurulabiliyorİlk sorum şu sizin ilk evliliğiniz mi? İkinci sorum şu neden evliliği daha bitmemiş birde çocuğu olan biriyle evlendiniz? Sanırsın dünyada başka erkek yok adam daha boşanmadan ilişkiye başlamışsınız birde yok eski eşi rahat bırakmıyor diyorsunuz. Ne kadar dava açılmış olsa bile kağıt üstünde evli bu adam nasıl kendinize yakıştırdınız bu durumu? Kusura bakmayın ama ortada bir çocuk var ve eski eşiyle muhattap olmak zorunda ama çocuğu bahane ederek arar bilemem o kadını hayatından çıkaramaz sizde bu durumu bile bile evlendiniz ve kabul etmek zorundasınız.
merhaba kadınlar kulubu uyeleri buraya yeni uye oldum yanlışım olursa kusura bakmayın.
daha yeni uye oldum bilmiyorum hiç bir konuya bakmadım daha kim nedir bilmiyorumBuradaki bir üyenin eski eşiyle evlenmiş olabilir misiniz?
Yoksa eski eş havuzlu bir sitede mi oturuyor
Kayın aileyle mi Kendi ailesiyle mi? Acaba eve çökme gibi bir durumuda var mı?ailesiyle yaşıyor taşınması zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?