• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci el ürün almak kötü bir şey mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi gul000
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gul000

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2024
136
68
13
Ben ikinci el siteden baş örtüsü almak istiyorum ancak anneme konuyu açtığımda kesinlikle öyle bir şeyi eve almayacagını söyledi. Sizce hijyenik açıdan kullanılmaz mı ya da tercih eder miydiniz. Yarı fiyatından da az fiyatına alacagım satan kişi de 1-2 defa taktığını söyledi. Bana daha mantıklı geliyor bu şekilde ama cildime değmesi ne problem oluşturabilir onu da bilemedim yıkanırsa ütülenirse. Ne düşünüyorsunuz

Ben ikinci el siteden baş örtüsü almak istiyorum ancak anneme konuyu açtığımda kesinlikle öyle bir şeyi eve almayacagını söyledi. Sizce hijyenik açıdan kullanılmaz mı ya da tercih eder miydiniz. Yarı fiyatından da az fiyatına alacagım satan kişi de 1-2 defa taktığını söyledi. Bana daha mantıklı geliyor bu şekilde ama cildime değmesi ne problem oluşturabilir onu da bilemedim yıkanırsa ütülenirse. Ne düşünüyorsunuz
Anneler babalar bu konularda henuz yenilige acik degil ikinci el ydisinda da cok yaygin bir dönüşüm. Bende alirim satarım annem babam duydugumda ihtiyacin mi var kizim diye garipsemisti :)

Su herseyi temizler. Anneniz alışkın olmadığı için öyle diyor

Ikinci el seviyorum. Turlu turlu sebepleri var.
Hem atik olusumunu engelleyip cevre kirliligine engel oluyoruz

Ben yurtdışına çıktığım zaman her zaman alıyorum ama orada çoook ucuza geliyor kilo hesabı oluyor yarı fiyatından da ucuz oluyor. Ama türkiyede bu ikinci el siteleri korkunç indirimde alıp pahalı satıyor kargo pahalı yok alıcı koruma cart curt derken değmiyor. Ben çok satış yaptım ama artık satmıyorum bile

Ikinci el bisey almadim daha ama cok acigim.
Bazi ikici el butikler var sahane kiyafetleri var, cok únlu markalardan tutunda súper moda desing ve fiyatlariyla. Ben acigim valla.
Ayrica en ònemliside biseyleri al al al nereye kadar , ikinci elle cevre kirliliginede súper hir katki. Bence jherkes denemeli

Back