Sevgili konu sahibi ceza yenişsin ama okursun diye düşünüyorum. Sizin sorununuza çok geniş açıdan bakmak lazım. Acaba sürekli negatif enerjiniz mi var, söylemekten hiç hoşlanmam ama "dırdırcı kadın" modunda olup eşinizi soğutuyor olma ihtimaliniz nedir? Evdeki elektriği bir değerlendirin, sürekli barut gibi dolaşıyor ve eşinizi de iğneliyorsanız bunlar durumu kötüye götürüyor olabilir mi? Daha önce de konu açmıştınız eşiniz doktora gitmeyi reddediyordu sanki, doktora gitmiş sorun da yokmuş o zaman sorun evin içinde bir yerde. Ya adamın sevgisi ilgisi bitti hatta sizden soğudu ya da anneliğiniz onu gerçekten olması gerekenden fazla etkiliyor. Öküz ve yetersiz de olabilir ama bunu söylemek benim haddime düşmüyor.
Evde olumlu bir hava esmesi için çaba göstermeye çalışın, seni yoran yıpratan enerjini emen işleri yapma sadece gerekli olanları yap, çocuklar uyurken iş yapacağına sen de uzan dinlen bırak b.k götürsün, akşam yemeği bir çeşit eksik olsun, camlar pis olsun, hatta erotik bir şeyler aç izle kendine dokun bu arada, kendini mutlu edecek ne varsa onu yap enerjin olumluya dönsün, aynaya baktığında kendini güzel görecek kadar dinlen, çekici ve mutlu hissetmeye çalış, eşin iyi bir eş midir bilemem ama kötü olsa sana dokunsun istemezdin diye düşünüyorum, neşenin yerinde olduğunu görsün olumlu enerjin ona da yansısın.
Eğer bunlar da işe yaramazsa yok say zaten adamı yoluna bak.
Bu söylediklerim bence çok havada, tamamen hayal gücüme dayanarak yazdım, işine yarar mı bilmem ama başka verilecek tavsiye de yok.
Bu arada konu sahibinin eski konularını kurcalayanlara yazıyorum kadın ayda bir defa mutfakta sıkıştırıldıysa ve bunu yazdıysa cinsel hayatı mükemmel anlamına gelmez ki. Tabi onun verdiği cevaplar da yoğun saldırı içeriyor o da ayrı mesele