İkinci cocuk

Hadi-bakalim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
73
45
3
30
Üç ay sonra üç yaşına giricek bi oğlum var ve eşim ikinci çocuğu çok istiyor bende hazır değilim daha ikinci çocuğa biraz borçlarımız var borç bitsin öyle olsun istiyorum oğlumda hamileligim çok zor geçti ve çok zor bi çocuk çok yaramaz aklım çok karışık kızlar bi akıl verin

Siz hazir hissetmeden bu is ilmaz. Esinizle konusup orta yolu bulun. Bence cocugunuz da buyumus artik akli yeter. Bu konuda onun da fikrini almaniz onemli kiskanclik olusmamasi adina.

Kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman iste canım Rabbim nasip etsin tabi en iyi karar senin oglum 27 aylık ben 6haftalık hamileyim çok şükür

Kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman iste canım Rabbim nasip etsin tabi en iyi karar senin oglum 27 aylık ben 6haftalık hamileyim çok şükür
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Ya çok kararsızim ben oglumun da hiç arkadaşı yok çok sıkılıyor o yüzden de istemiyor değilim ama borç var diye tekrar vazgeciyorum

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Ya çok kararsızim ben oglumun da hiç arkadaşı yok çok sıkılıyor o yüzden de istemiyor değilim ama borç var diye tekrar vazgeciyorum
Ben de biraz ondan istedim Cnm hemen de olmadı yedi ay sonra nasip oldu sukur

Derdiniz bu olsa sadece diyorum. Asilmiyacak bir sorun görmedim ben sahsen.

Eger sizde illerde 2 ci çocuğu düşünüyorsanız o sarta illerde 2 ci çocuk icin uğraşabilirsiniz.

Eşinize ikinci cocuk istediginizi fakat ilk once borclarinizi kapatip sonra daha mantikli olmasini soylerdiniz.

:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…