Yap belki hemen olmiycak? Dene en azindan.. bos zmnlarda esin baksin haricinde annen..zamanla is bulur buyumus olur o zamanada.. zaten yasta geciyor o yuzden fazla vakit kaybetme benceMerhaba, ben de 36 yaşındayım. 4.5 yaşında 1 oğlum var. Oğlumdan sonra 2 düşüğüm oldu. Yeniden denemeye niyetleniyordum ama eşim işten çıkarıldı geçtiğimiz eylül ayında. Maddi sıkıntıya düşmedik proje işlerinde geçici olarak çalışıyor ama sürekli bir işi yok. Ben de çalışıyorum maaşım da iyi sayılır. Oğlum kreşe gidiyor. Evimizin borcu devam ediyor. Ama zorlayıcı bir miktarda değil. Oğlumu annem büyüttü kreşten önce. Yeniden çocuğum olsa annem bakıcak çünkü bakıcıya para verecek durumda değilim. Şu anki durumumda kararsızım ikinci çocuğa bir yanım yap diyor yaşım malum. Ama gelecekte durumlar nasıl olacak bilemiyorum maddiyat açısından eşimin işi dolayısıyla. O yüzden ya bu aralar karar vermeliyim diyorum ya da vazgeçeyim diyorum. Malum oğlum ilkokula başlayacak daha da gecikirsem. Ya da ilkokul 2 de falan yapmaya çalışsam yaşım 38 olacak ve sağlığım ne durumda olacak bilmiyorum. Fikirlerinizi beyan ederseniz çok mutlu olurum
İkinci çocuga bakacak manevi yönünüz varsa bence yapın ve bakın sizin maaşınız varmış,evliliğiniz yolundaysa yapın ben de yapıcam inş :)Merhaba, ben de 36 yaşındayım. 4.5 yaşında 1 oğlum var. Oğlumdan sonra 2 düşüğüm oldu. Yeniden denemeye niyetleniyordum ama eşim işten çıkarıldı geçtiğimiz eylül ayında. Maddi sıkıntıya düşmedik proje işlerinde geçici olarak çalışıyor ama sürekli bir işi yok. Ben de çalışıyorum maaşım da iyi sayılır. Oğlum kreşe gidiyor. Evimizin borcu devam ediyor. Ama zorlayıcı bir miktarda değil. Oğlumu annem büyüttü kreşten önce. Yeniden çocuğum olsa annem bakıcak çünkü bakıcıya para verecek durumda değilim. Şu anki durumumda kararsızım ikinci çocuğa bir yanım yap diyor yaşım malum. Ama gelecekte durumlar nasıl olacak bilemiyorum maddiyat açısından eşimin işi dolayısıyla. O yüzden ya bu aralar karar vermeliyim diyorum ya da vazgeçeyim diyorum. Malum oğlum ilkokula başlayacak daha da gecikirsem. Ya da ilkokul 2 de falan yapmaya çalışsam yaşım 38 olacak ve sağlığım ne durumda olacak bilmiyorum. Fikirlerinizi beyan ederseniz çok mutlu olurum
Bence şartlariniz o kadar kötü değil hatta bi çok kisiye göre iyi bile..yapabilirsiniz yani..
Şartlarınız çok kötü değil, seneler geçtikçe daha farklı sorunlar da çıkabilir. Geçim her zaman sıkıntılı bir mevzu malum. Piyango vurmadıkça, hep bir ihtiyaçlar listesi olacak.
Okula başladıktan sonra düşünseniz, yaşınız 40 yakın oluyor. o dönemde hem sağlık açısından daha zorlayıcı, hem de psikolojik olarak kafa şimdiki kadar kaldırmıyor. Hem de çocuğunuz artık bir arkadaş modunda olduğu için, 2. Silbaştan bebekliğe geri dönüş olacak. Şimdi en azından daha taze bebek tecrübeleriniz. Şimdi olsa, 38 yaşında artık, siz düzeninizi kuruyor olur, biraz daha rahat edersiniz.
Ilk cocugunuza da anneniz bakmis.
Eger ikinciye de anneniz bakacaksa ne gerek var ki ?
Kendiniz bakmayacaksaniz bence hic gerek yok. Ayrica anneniz de belki bakmak istemeyebilir zaten ilkine de o bakmis.
Yap belki hemen olmiycak? Dene en azindan.. bos zmnlarda esin baksin haricinde annen..zamanla is bulur buyumus olur o zamanada.. zaten yasta geciyor o yuzden fazla vakit kaybetme bence
Çocuk bereketi ile gelir.
2.cocuga anneniz bakacakmis.
Maddi yonden de iyiymissiniz.
Olsun bence
Calisan bayanlarinin cogunun cocuga baskasi bakiyor. Ya akraba ya bakici. Yani o zaman calismak zorunda olanlar cocuk yapmamali mi?
Ilk cocugunuza da anneniz bakmis.
Eger ikinciye de anneniz bakacaksa ne gerek var ki ?
Kendiniz bakmayacaksaniz bence hic gerek yok. Ayrica anneniz de belki bakmak istemeyebilir zaten ilkine de o bakmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?