Biz de iki kardesiz, benden 3 yas kucuk erkek kardesim var. Zerre kardesligini gormedim. Cocukluktan beri surekli kavga ederiz, haydi o kucukluktu, ikimiz de sucluyduk, buyuyunce gecer degil mi? Ama asla oyle olmadi, buyudukce kavgalarimiz da buyudu. Ben bayan duygusalligi ile ona ablalik yaptim, ya da yapmaya calistim ama kiymet bilmedi, zaten anlayisli biri de degil. Benden once ise basladi(memur) ama 5 kurusunu gormedim. Etrafina cok comerttir, taa koydeki akrabalari toplar yemege goturur, surekli etrafina birseyler ismarlar, mahallenin cocuklarina harcliklar dagitir, akrabalara para verir, surekli millete hediyeler alir ama bana 5 kurusluk ne hediyei vardir bugune kadar, ne de dogru duzgun birsey ismarlamisligi (tum aileyle birlikte gittigimiz 2-3 yemek haric) Sadece dugunumde bir bilezik takti, bir de bebegime yarim altin ile uc elbise aldi o kadar. Hic unutmam, nisanli oldugum sene mecburen babamlar bizden ayri 2 ayligina koye gitmislerdi, babam da zaten kardesim calisiyor, maasli diye bana para birakmadi. Ben utana sikila para istedim kardesimden 50 tl verdi. O parayla mutfak alis verisi yapip, misafirlere birseyler almistim ve o gun bitti o para. 1 hafta kadar sonra yine kardesimden istedim utana sikila, soylene soylene 100 tl verdi. Kendime hicbirsey almiyorum ama arkadaslari davet ediyorum, yemege icmeye para bitiyordu. 2-3 hafta kadar sonra yine istedigimde deliler gibi bagirdi bana. Biz 50 tl ile bir ay geciniyorduk sen ne aliyorsun gibisinden ama oyle boyle degildi bagirmasi. Zaten utana sikila istiyorum, alttan aliyorum, annem-babam yok, kardes kardes gecinelim istiyorum ama iki- uc kurus para icin resmen kavga cikariyordu. Ben istemiyorum senin parani dedim, bir yerden bulup o verdigi paralari da suratina carptim ve aldi o paralari. Dugunumde zerre yardimi olmadi. 3 senedir evliyim, bu sene bebegimle gittim, esimin yaninda ses etmiyor ama esim yokken, annemle konusuyorken (tartismiyorduk, normal annemle konusuyorduk), onunla hic alakasi yok, dondu bana hakaret etti (salak, okuz, gerizekali vs) Dayanamadim, sinirim tepeme cikti, duzgun konus dedim, daha da artirdi bagirmasini, hakaretini. Ben de o anki sinirle dayanamadim, sensin gerizekali, salak vs dedim (cok afedersiniz) Kucagimda bebegim var, kalkti suratimi eliyle kapti, tirnaklariyla parcaladi. O gunden beri konusmuyorum, gelirken vedalastim mecbur ailem uzulmesin diye bir de bayramda mecburen bayramlastim. Allah kimseye boyle kardes vermesin. Yarari hic yok, zarari cok.