- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Totem o totem :) adetlıyım hatta potansıyel anne adayıDün 2 haftalık gebeliğe şaşıyoduk snein ki 1 haftalıkmış Cute
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Totem o totem :) adetlıyım hatta potansıyel anne adayıDün 2 haftalık gebeliğe şaşıyoduk snein ki 1 haftalıkmış Cute
Selam goha !
Ben ailemin tek cocuguyum ve inanilmaz mutluyum
Oglum da benik tek cocugum olacak muhtemelen, ikinciyi dusunmuyorum. Allah isteyenlere nasip etsin insallah
Kendimi bitkin hissederken ikinci cocugu yapmak hem esime hem ogluma hem de kendime haksizlik olurdu
Cinsiyeti belli mi goha
Erkek olcak icime dogdu heheismi belli
oğlum koydu. yavuz olacakmış
cinsiyet henüz belli değil. kız olursa da yavuz koyuyoruz ama, oğlumda cinsiyet ayrımı henüz net değil zaten
Kiz olacak adi da Ahu olsun.ismi hazır, buyursun gelsin.
Kiz olacak adi da Ahu olsun.
evet ya erkekler için kıyafet bulmak çok zor ama kızlar için cicili bicili o kadar çok güzel şeyler var ki insan alamadan edemiyor. Önemli olan sağlıklı doğması ama tabi ikincinin farklı bir cinsiyette olması daha da mutluluk veriyor. İnşallah gönlünüzdeki gibi kızınız olur.baba kız istiyor zaten,
valla bir bebek mağazasına girince ben de kız istiyorum, ne yalan söyleyeyim.
bıcırıklara her şey var,
erkek reyonu da kenarda köşede bir yer
Saglikla gelsin bebiko:) cinsiyetin onemi yok zatenismi hazır, buyursun gelsin.
buradan da yazayım hayırlı olsun bebişin. Hepimiz öyle ağlamaklı takılıyorz goha. Birileri geçecek demese intihar edicem. İnşallah taşınma etme sorunları bitince oğlunla yeniden düzen sağlarsınz. Geçecek hepsi yoluna girecek. Zaman lazım sadeceD damdan başka konuda sorunca son durumları bdv deki arkadaşlarla paylaşayım diye düşündüm.
2.oğlumu kucağıma aldım, büyük sıpa gayet uyumlu aslında, hani hiç korktuğum gibi bir yaklaşımı olmadı, zaten hamilelik boyunca onu hazırlamaya çalıştık, biraz erken söylemişiz, artık son ay zor sabretti.
Tek sorunumuz, taşınma vs sebepleri ile benim ailemde kalıyoruz, annem ve babam büyük oğlumu o kadar şımarttılar ki, artık bir anne olarak hiç tesirim kalmadı üzerinde, genel olarak duygusal kontrolümü de kaybettiriyor bu durum bana, 2 gündür ağlamalı takılıyorum...
D damdan başka konuda sorunca son durumları bdv deki arkadaşlarla paylaşayım diye düşündüm.
2.oğlumu kucağıma aldım, büyük sıpa gayet uyumlu aslında, hani hiç korktuğum gibi bir yaklaşımı olmadı, zaten hamilelik boyunca onu hazırlamaya çalıştık, biraz erken söylemişiz, artık son ay zor sabretti.
Tek sorunumuz, taşınma vs sebepleri ile benim ailemde kalıyoruz, annem ve babam büyük oğlumu o kadar şımarttılar ki, artık bir anne olarak hiç tesirim kalmadı üzerinde, genel olarak duygusal kontrolümü de kaybettiriyor bu durum bana, 2 gündür ağlamalı takılıyorum...
Güle güle büyüt bebeni canım benim.D damdan başka konuda sorunca son durumları bdv deki arkadaşlarla paylaşayım diye düşündüm.
öbür yorumuma şimdi anneanne dede var baba da uzkata ona da zor yazacaktım da
o şikayet etmemiş anasını babasını karıştırma demiştim kendime
olur bunlar geçer
ağla rahatlarsın
eşimn burada olduğu süreçte o büyük olanıa zıcık şımartsın ama
hayırlı olsun goha.. Allah hayırlı güzel ömürler versin cnm.
bence sen lohusalık depresyonuna sokmadın kendini, güçlü anne oldun. o yüzden bu ağlamalar geliyor olabilir. hepsi geçiyor biliyorsun zaten. en azından erken yol almış oldun.. ben hala 2. çocuk ne zaman olmalı sorularıyla takılıyorum