- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- 798
sözümü yanlış anlamayın ama kayınvalidenize çocuğunuzu emanet edebilmek bence büyük nimet, hiç tanımadığın bilmediğin birine bırakıp gitmektense babaannesi ile olması daha doğru geliyor bana kreş çağı gelene kadar, kxhaklısınız evin içinde bir başkasının olması huzursuz eder insanı ki bende yaşıyorum bunu ama evladınız için katlanılmayacak bir durum olmasa gerek, hem şöye düşünün küçük bebeğinizle siz ilgilenirken büyük olanla oynayacak, yada nöbet değişimi yapıp küçüğü bırakıp büyükle ilgilenebiliceksiniz veya siz küçükle ilgilenirken eşiniz büyük olanla oynar e annede bi zahmet evi çekip çevirir, yani bunlara çok takılmayın derim ben, aslolan 2. kez anne olabilme şansınızın olması ve bu çok güzel bir şans, selametle...
yok kesinlikle Allah bin kere razı olsun, hiç gözüm arkada kalmadı, 9 aylıkken bıraktım oğlumu.
ama ben gerildiğim için, kv için de eşim için de zor geçmişti o süreç. sanırım suç bende, ama kendimi bu konuda çok değiştirebileceğimi düşünmüyorum. o yüzden 2. çocukta ayrı bir plan yapmam gerekecek. umarım eşimle ortak aynı kafadan bir plan çıkarabiliriz.