ikinci çocuk için geç mi kaldım?

benımde 1 kızım var onceden 3 çocuk yapıcam derdım ama oyle değilmiş iste kıradayım ve bişeylere sahıp olabılmek için calışmak zorundayım ve kızma bakıcısı var bakıyo ve eşıme dıyorum 2 cocuk asla al evı borcu bıtır evde oturayım cocuklaarıma bakayım derım yoksa yok ama gonul ıster kardeşı olsun ama maddıyatı dusunmek gerekıyor bence hanı dıyorlarya gelen kısmetıyle gelır dıye yok öyle bısey varsa var yoksa yok ama benım eltım gorumcem cok daha kötu durumdalar ve 2 cocuklarıını yaptılar ve ben hayretle bakıyorum onlara ne cesaret dıyorum ıyı dusunmek lazım cunku hayat cok zor verebılecegımız ımkanlar kısıtlı

benım eşimde 6 kardeş ne olmus ana baba olarak bırsey yapamamıslar bıze hıçbır zaman faydaları olmadı ne nısanda ne dugunde ne doğumumda aynen oyle buyuttumbu yaşa getırdım yapsın düğününü deiler yok bızde dedıler bende sadece 2 halısı vardır baska bıseylerı yok esıme derım senın annen baban gıbı olacaksak evladım benı tanımasın derım dogurmak marıfet değil bana göre heyanında olabılmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…