vücut ve kalbim istiyor diğer korkularım varkendini hazır hissediyosan neden olmasın .
35 yaş çocuk yapmak için geç bir yaş değil.herkese merhaba.ben 35 yaşındayım kızım 29 aylık yaklaşık 2,5 yaşında.çalışmıyorum evimiz kira...sizce 2. çocuğa yetebilirmiyim hem maddi hem manevi olarak.kızımı kendim için doğurdum ama şimdi o yalnız kalmasın diye ikinci bebeği düşünür oldum.bu güne dek biçok konuda fikir aldım ve çoğu çok işe yaradı .olumlu olumsuz fikirlerinizi bekliyorum.bu arada en çok korktuğum geç yaşta olan hamileliklerde doğum anomalisi...şimdiden teşekkürler
ben kendim bakıyorum çalışmıyorum .Geç neden kalasın ya yaşın 35, 50 değil. Çocuğa kim bakıyor şu an?
işte bende ondan korkuyorum zaten belki bi ev alsak arabamız var.eşimin kazancı fena değil.geçiniyoruz ama ben çalışmadan birikim mümkün değil olmaz.ilerde büyüyünce bi kardeşim olsaydı dermi diye düşündüğüm için çok karışık aklım.çalışayım birikim yapalım desem 40 olucak yaşım bu seferde35 yaş çocuk yapmak için geç bir yaş değil.
Ama ben sizin durumunuzda olsam, çalışmasam, kirada olsam ikinci çocuğu yapmazdım. Kardeş iyi güzel de o çocukların gelecekleri ne olacak? Nasıl birikim yapacaksınız onlar için?
ben bakıyorum evdeyim çalışmıyorumGeç neden kalasın ya yaşın 35, 50 değil. Çocuğa kim bakıyor şu an?
hayırlı olsun hangi testleri yaptırdınız nelere dikkat ediyorsunuz ?birde maddi tarafı var bu olayın ikinci için ilkinin hiçbişeyini kısmak istemem37 yasında ve hamıleyım
evet en büyük endişem kızım çok rahat büyüdü bi eksiği yoktu şükürler olsun.ikinciye yetememekBence geç bir yaş değil.
Tüm dr kontrollerini yaptır önce.
Maddi açıdan soruyorsan orası biraz sıkıntılı gibi.
hayırlı olsun hangi testleri yaptırdınız nelere dikkat ediyorsunuz ?birde maddi tarafı var bu olayın ikinci için ilkinin hiçbişeyini kısmak istemem
evet en büyük endişem kızım çok rahat büyüdü bi eksiği yoktu şükürler olsun.ikinciye yetememek
vücudumda istiyor kalbimde sizin yanlış bulduğunuz mantığım istemiyor.bakış açıcı elbette sizin fikriniz..ben tek olsun istemedim ama rahat bi hayatı olsun istediğim için bu beni düşündürdü .zira çocuklarımı bırakıp çalışabileceğim bi durumum yok .bakıcı vs.. asla güvenemem .takıntılıyım birazYasiniz gec degil ama mantiginiz yanlis... Kiziniz icin cocuk yapmak ikinciye haksizlik degilmi? Hani bastan yok tek istemiyorum kardes olmasi lazim deseniz tamamda simdi kendiniz pek istemeYip kiziniz icin bana tuaf geliyor...
bende bütün bunları düşündüm inanın ama işin içinden çıkamadım ...bi karar vermek zor gerçekten .kızım olduğunda eşim terfi etmişti....çok karışığımkendini iyi hissediyorsan neden olmasın ki hem Rabbim yeni yavrun için yeni bi rızık kapısı açar hem aralarındaki yaş farkı çok olmadan olmalı bence çünkü daha sonra anlaşmalarıda zor olabilir
net kararlar.... bayılırım böyle insanlara ...belkide ben böyle olamadığım içindir....çok teşekkür ederimişin komik tarafı hiç test yaptırmadım, ilk cocugumda cookkk detaylı bı dr'um vardı cok cok bunaldımm şimdi sadece ayda 1 rutın kontrollere gıdıyorum ama 2li yada 3lu test ıstemedım, doktor da üstelemedi sadece ense kalınlıgına bakıldı... bişey cıksada ben bu bebegı ıstedıgım için....gerek duymadım.. bu benım tercıhımdı...
..umarım hersey ıstedıgınız gıbı olur :)
evet yaş olarak en uygun zamanmış benim içinde sınırda zaten ama imkanları çok zorlamamız gerekecek bunuda düşünüyorumTek kişinin çalışması ile zor gerçekten.
Bir de kiradaymışsınız.
Şöyle de bir durum var ama her şekilde ikinci çocuğu istiyorsanız şuan zamanı.