Benim bir akrabamin kocasi istemedigi halde bir cocuk yapmisti ve hep adam "ben sana istemiyorum dedim" diye kavga cikartti- bu arada adam profesör üniverstede ve önceki evliliginden bir kizi vardi zaten- ve bosandilar. Bosandiktan sonra cocuktan dolayi görüsüyorlar mecburen, adam tekrar evlendi ve simdiki karisi cocuk yapmadi ve öyle dünyayi gezip duruyorlar.
Akrabama demiski, ben senle bir kac sene gezmek istedim, ama sen beni kandirdin ve hamile kaldin demis. Dogan cocuguda cok seviyor, ama esinden dolayi kandirilmis olmasini hic hazmedemis acikcasi. yani adam hakli o konuda, iste akrabamda kendine göre belki hakli, yasim ilerlerse belki cocugum olmaz diye bir an önce hamile kalmak istemis- 32 yasindaydi. Simdi yanliz cocuk büyüten bir anne.
Esin istemiyorsa kesinlikle yapma derim, adamin var bir bildigi, zaten bir cocugun varmis. Milletin hayatida millete, istedikleri kadar cocuk yapsinlar bosver, bir cok cocugum olacagina bir tane hayirli evladin olsun yeter. Bakarsin belkide esin bir kac sene sonra baska düsünür ve yasin gecmeden bir tane daha yaparsin, bellimi olur. Allah isterse olur insallah, olmazsada vardir bir hayiri, kendini sakin üzme hicbirsey icin.