• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci çocuga hamile kalmak isteyenler

Ewet canimya gunler geçmek bilmiyr hergun bastan sayıyorum hergun takvime bakıyorum :9: sen daha haziranda filan baslarsın demek olsun cnm hayırlısı olsun o gunde gelir hemen inş ugrasmadan hamiş kalırsın belirtiye gelincede goguslerimde sızılama var hep adet olacagım zaman sızlardı ama şimdi adetten on gun once basladı goguslerde agrı hassasiyet kasıklarda batma ve kasılma var bide agız kurulugu simdilik bunlar var ogluşumda ilişkiden bi hafta zonrada bu belirtileri yasamştım ve adet tarihi yaklastgnda idrarm koyulasmişti ben idrar renginden biliorum bebişi şimdlk yok erken cnm senn en erken hamilelik belirtilerini yazarmsn sendede idrarda koyulşma olmşmuydu

Evet idrarda koyulasma.göğüslerde getginlim Meme ucunda siyahlaşma.. Klasik batması bunlar olmuştu ve agzimin tadi hemen değişiyor ben özellikle agzimdaki tattan anlamistim ve koku hassasiyeti bende hemen basliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım inşallh vardir ya .ikiside aynı koyuluktami Olucak bide hangi gün başladın teste

İnş tatlım benim adet uzunlugum sagdan yumurtladıgım için bu ay 26 gun teste 8. Gun basladım yek çizgi çiktı 9. Gun ikinci çizgi çok silikti onuncu gun biraz daha belirgindi vee 11. Gun akşam beste yaptım ikinci çizgi ilk çizgiden çok koyuydu yani yumurtlamaya çok az kaldgni bildim çizgiden ve hemen degerlendirdik bi gun sonra 12. Gun oglen test yaptım ikinci çizgi çok silikleşmişti yumurtlama olmuştu biz ogunude degerlendirdik cnm ama koyu çizgi çiktigi gun hamile kalırsın siliklestimi zor olur onuda denedim yani bole netten getrttiysen içinde çoktur sabah akşam yap unutma iki gunde ilişki testtede ikinci çizgi baya belirgin olcak tmm cnm altına yastık koymayı unutma haa bide incir kurunu denersen daha faydalı olur

İnş tatlım benim adet uzunlugum sagdan yumurtladıgım için bu ay 26 gun teste 8. Gun basladım yek çizgi çiktı 9. Gun ikinci çizgi çok silikti onuncu gun biraz daha belirgindi vee 11. Gun akşam beste yaptım ikinci çizgi ilk çizgiden çok koyuydu yani yumurtlamaya çok az kaldgni bildim çizgiden ve hemen degerlendirdik bi gun sonra 12. Gun oglen test yaptım ikinci çizgi çok silikleşmişti yumurtlama olmuştu biz ogunude degerlendirdik cnm ama koyu çizgi çiktigi gun hamile kalırsın siliklestimi zor olur onuda denedim yani bole netten getrttiysen içinde çoktur sabah akşam yap unutma iki gunde ilişki testtede ikinci çizgi baya belirgin olcak tmm cnm altına yastık koymayı unutma haa bide incir kurunu denersen daha faydalı olur

Saoll canm ya incir kurunu yapicam zaten.Ewet 30lu test aldım.sabah akşam yaparim ay inşallah ya olsun artık sanada nasip olsun 2. Bebisss.

O zamandan bu zamana ikinci bebek sahibi olanlar oldu mu merak ettim. Bende istiyorum ama olmadı nedense

Back