• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci çocuga hamile kalmak isteyenler

Evet canim ayni korku bende de vardi 9 ay mide bulantim oldu cok zor bi hamilelikti.. ikinciyi düsundugumuz ilk ay korku vardi bende ama adet olunca anladim ki ben bu cocugu cok istiyormusum cok uzuldum o gün ve tüm zorluklarina ragmen tekrar bi bebegimin olmasi onu emzirmek birinin daha bana anne diye seslenmesi vs... Bunlari düsundükce bu bebegi istedigimi anladim.. rabbim umutlarimizi actigimiz elleri bos cevirmesin insaallah.. emin ol adet günün yaklastikca o heyecanla anlayacaksin korkularinin yersiz oldugunu..

inşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versin

yok normal eczaneden gebelik testi alabilir miyim diyorum hangi markayı verirse o 2 hamileliğimde de 3 gün önce yaptım iki çizgi çıktı yarın gidip kantesti yaptırmayı düşünüyorum çatlayacağım yoksa çok sabırsızım bu konuda

Hmm enteresan benm ilk hamileligimde tam gunumde yapmiştim ikinci çizgi çok silikti cnm merak ettim senn ilk çocunn ve kaybettgn bebegnn cinsiyetleri neydi

Hmm enteresan benm ilk hamileligimde tam gunumde yapmiştim ikinci çizgi çok silikti cnm merak ettim senn ilk çocunn ve kaybettgn bebegnn cinsiyetleri neydi

ilk kızım oldu Allah sağlık versin inş. şimdi 3.5 yaşında kaybettiğim bebeğimse daha küçüktü cinsiyetini bilmiyorduk 8 haftalıkken ölmüş karnımda ama ben erkek olduğunu hissediyordum

Selam kızlar,
Benim de 5 yaşında bir oğlum var. 4 yıldır korunmuyoruz. Ama zaten oğlumda çok zor olduğu için korunmama kararı aldık. Çalıştığım için de çok acele etmedim zaten. Ama şimdi çok istiyorum, hatta o kadar kötüyüm ki, sanki ilk bebeğimde olduğu gibi bebek görünce ağlamaya başlıyorum..
Şimdi doktora başladım. Tahlilleri verdim, smear testi yaptırdım ve hsg çekildim. Sonuçlar çıkınca doktora göstereceğim, bakalım sonuçlar ne çıkacak.

Cnm senin sonuç ne oldu

Cnm senin sonuç ne oldu

canım sağol beni unutmadığın için...
benim ve eşimin sonuçlarının hepsi tertemiz, gayet iyi durumdayız. Anlayacağın sebebi belirlenemeyen infertilitre...
geçen ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi oldum tutmadı... üstelik ilaçlar kist yaptı, bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum kistleri yok etmesi için...
bakalım ondan sonraki ay aşılama planlıyoruz ama nasip kısmet... sizlerden ne var ne yok..

canım sağol beni unutmadığın için...
benim ve eşimin sonuçlarının hepsi tertemiz, gayet iyi durumdayız. Anlayacağın sebebi belirlenemeyen infertilitre...
geçen ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi oldum tutmadı... üstelik ilaçlar kist yaptı, bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum kistleri yok etmesi için...
bakalım ondan sonraki ay aşılama planlıyoruz ama nasip kısmet... sizlerden ne var ne yok..

Unutrmym tatlim sayfama bktm yazlrı tekrr okdm e bi soruym dedi bnde de daha bşy yok ztn iki aydır esimin yannda deildim bu ayda bktm olmck ovulasyon testi aldım yaptım yumurtlama gunumu buldum megerse yanlşş zamnlarda ilşki oluomuş adetmn 11.12. Gunuymş yumurtlamm inş bu ay bekliorum bu arada doktorda gittim sag yumurta buyumş dmşti testide yapnca o gunu iyi şeklde degerlendrdk dogru zmni baklm bekliorum:emir_bebek:

kızlar benimde yaşında oğlum düşünüyoruz artık son adet tarihim şubat bu hafta yumurtlamam inşallah bakalım denizcez . kardeş muhakkak lazım . herkese Rabbim versin inşallah . burdan paylaşalım durumlarımızı :3:

Hhani bu sayfada paylascaktık durumları noldu tatlim senden ses çikmadı anlat bakalim :emir_bebek:

pınarcım bende siteye yeni üye oldum evet 2.çocuğu bizde istiyoruz aslında 2. ye hamile kaldım ama nasip olmadı 8 haftalıkken karnımda ölmüş aradan zaman geçti ve tekrar başladık bakalım Allahın izniyle olacak inşallah bu ay korunmadk adet tarihime az kaldı eğer hamilelik varsa sizlerle paylaşmayı çok isterim Allahım tüm isteyenleri çck sahibi yapsn inşlah :emir_bebek::46:[/QUOTE
Sende durumlar ne

Hhani bu sayfada paylascaktık durumları noldu tatlim senden ses çikmadı anlat bakalim :emir_bebek:

tatlım mart ayında klomen +çatlatma ignesi vuruldumm sonuç fos :5::5: bu ay bişey kullanmadım gelecek mayısta klomen +incir kürü ve keçi boynuzunu denicem sen neler yaptın bakalım:49:yokmu bişeyler

tatlım mart ayında klomen +çatlatma ignesi vuruldumm sonuç fos :5::5: bu ay bişey kullanmadım gelecek mayısta klomen +incir kürü ve keçi boynuzunu denicem sen neler yaptın bakalım:49:yokmu bişeyler

Cnm bu incir kuru ve keçiboynuzu gerçekten işe yarıyor denemkte fayda var inş işe yarar senn yumurtlar çatlamiyrmu bendede henz bişy yok bu ay ovulasyon testi kullandm bakalim bekliyrm bu ay umitliyim

Merhaba Hanımlar
benimde 1.sınıfa giden bir oğlum var 6 yaşında. bu kadar senedir korunuyordum. çocuğa karar verdim o ay hamile kaldım ama maalesef 9.hafta kalbi durdu 12 martta kürtaj oldum.aradan kırk gün geçti yeni regl oldum. bir daha reg olduktan sonra korunmayı düşünmüyorum. Bende çok istiyorum yeni bir bebek. Rabbim her isteyene nasip etsin hayırlısıya. Bu arada oğlum beni halen hamile zannediyor :( Rabbim hayırlısını versin inşallah ama insan çok korkuyor tekrar aynısını yaşamaktan.. İnşallah rabbim sizlerede sağlıklı sıhhatli tekrar bebklerinizi nasip etsin

İnşallah cnm saol ... Biz ilk çocuga karar verdigimizde bende aynı yontemi uyguladım ve ilk ay tek ilişkiyle adetin basından sayarak 13. gun hamile kaldin o tarihte kaldigima eminim diger gunler korunmalı ilişki oldu neyse ikinciyede ayni yontemi uyguladım ama bunda tutmadı neyse doktora gittim dedi sagliklısın rahmin temiz yumurtlamanda bi sorun yok dedi bide adetinin 13. gunu gel ole bakayım dedi gitti baktı yumurtlaman olmuş dedi dun yani 12. gun ilişki oldumu dedi ama olmamişti ilkinde 13. gun olunca 12. gunu onemsememiştim yani yumurtlama gunum geçtigindenmi olmadı bilmiyorum doktor bugunde ilişki olsun dedi oldu ama gene tutmadı yani ben anlamıyorum ilkinde 13. gun yumurtlamam olurken dogumdan sonra yumurtlama duzenim degişmişdir acaba bilemiyorum kafamda çok soru işareti var

canım senin iki adetin kaç gün sürüyo önce onu hesapla ilkinde 13. gün oldu diye ikincide öyle olamaz yani iki adet arası 26 gün mü senin 13. günde hamile kaldın mesela ben oğluma 16. gün hamile kaldım adetim 32 gün sürüyo. bu arada bende 2. yi istiyorum olmuyo oğlum 5 yasında oğlumdan sonra 2 kimyasal 1 dış gebelik 1de 7 haftalık düşük oldu adetim yine 32 gün sürüyo ama 3 düşüktede adetten 10 gün sonra denedim oldu o senin bünyeyle alakalı bi durumdur sen iki adeti hesaplayıp ortasın bul ole dene bde

canım senin iki adetin kaç gün sürüyo önce onu hesapla ilkinde 13. gün oldu diye ikincide öyle olamaz yani iki adet arası 26 gün mü senin 13. günde hamile kaldın mesela ben oğluma 16. gün hamile kaldım adetim 32 gün sürüyo. bu arada bende 2. yi istiyorum olmuyo oğlum 5 yasında oğlumdan sonra 2 kimyasal 1 dış gebelik 1de 7 haftalık düşük oldu adetim yine 32 gün sürüyo ama 3 düşüktede adetten 10 gün sonra denedim oldu o senin bünyeyle alakalı bi durumdur sen iki adeti hesaplayıp ortasın bul ole dene bde

Cvbın için saol bnm adet uzunlugum sagdan yumurtladgm zmn 26 gun soldan yumurtladgm zmn 28 gun suruo dogal olarakta her ay yumurtlama zamanim degişiyor yani ya iki gun once ya iki gun sonra oluo ilk oglum soldan oldu adetin 13. Gunu beraber olduk 14. Gun oldu bu ay ovulasyon testi aldım yaptım 11. 12. Gun arası cok koyu iki çizgi yakaladım bu arada doktorada gittim sagdan yumurtan buyumuş iki gune çatlar dedi dedgi gibi 12. Gun yumurtladım inş bakalim bu ay çok umitliyim bu arada çok dusukler yasamişin geçmiş olsun

Merhaba Hanımlar
benimde 1.sınıfa giden bir oğlum var 6 yaşında. bu kadar senedir korunuyordum. çocuğa karar verdim o ay hamile kaldım ama maalesef 9.hafta kalbi durdu 12 martta kürtaj oldum.aradan kırk gün geçti yeni regl oldum. bir daha reg olduktan sonra korunmayı düşünmüyorum. Bende çok istiyorum yeni bir bebek. Rabbim her isteyene nasip etsin hayırlısıya. Bu arada oğlum beni halen hamile zannediyor :( Rabbim hayırlısını versin inşallah ama insan çok korkuyor tekrar aynısını yaşamaktan.. İnşallah rabbim sizlerede sağlıklı sıhhatli tekrar bebklerinizi nasip etsin

Geçmiş olsun cnm inş en yakın zmnda gene hamiş kalırsın 6 sene aradan sonra hemn olması ilginç geldi nası oldu yani planldnmi yumurtlama gunlerni hesaplyrk mi oldu

Geçmiş olsun cnm inş en yakın zmnda gene hamiş kalırsın 6 sene aradan sonra hemn olması ilginç geldi nası oldu yani planldnmi yumurtlama gunlerni hesaplyrk mi oldu

amin canım inşallah.. evet 6 sene ilaçsız korundum. bıraktığım ay hamile kaldım. yumurtlama günü hesaplayarak öncesinde sonrasında denedik hemen oldu ama kısmet değilmiş tabi.. bakalım bir daha ki nasıl olacak

Cnm bu incir kuru ve keçiboynuzu gerçekten işe yarıyor denemkte fayda var inş işe yarar senn yumurtlar çatlamiyrmu bendede henz bişy yok bu ay ovulasyon testi kullandm bakalim bekliyrm bu ay umitliyim

Valla canım dr ovitrelle ile catlatdi kendiliginden bilmemki çatlıyodr ınş. Ihavucla incir içiçem bu ay ınş.sende vardır bebis.ovulasyon testini internettenmi aldın hakkimiza hayırlisi. Senin kız mi var .Benmki oğlan 3 yaşinda

amin canım inşallah.. evet 6 sene ilaçsız korundum. bıraktığım ay hamile kaldım. yumurtlama günü hesaplayarak öncesinde sonrasında denedik hemen oldu ama kısmet değilmiş tabi.. bakalım bir daha ki nasıl olacak

Hayırlısı olsun cnm tekrar bu aymi deniceksin herlde yine yumurtlama gunnu hesaplayarak denersin senn iyiymiş istedgn anda olmuş ama cnm duşuklerden sonra olması biraz gecikiyrmş ne kdr dogru bilmm ama senn ztn ilk çocun oldg için ikincide olacaktır geç yada erken

Cvbın için saol bnm adet uzunlugum sagdan yumurtladgm zmn 26 gun soldan yumurtladgm zmn 28 gun suruo dogal olarakta her ay yumurtlama zamanim degişiyor yani ya iki gun once ya iki gun sonra oluo ilk oglum soldan oldu adetin 13. Gunu beraber olduk 14. Gun oldu bu ay ovulasyon testi aldım yaptım 11. 12. Gun arası cok koyu iki çizgi yakaladım bu arada doktorada gittim sagdan yumurtan buyumuş iki gune çatlar dedi dedgi gibi 12. Gun yumurtladım inş bakalim bu ay çok umitliyim bu arada çok dusukler yasamişin geçmiş olsun

teşekkür ederim cnm bide 15. gün dene bakalım belki tutar

Valla canım dr ovitrelle ile catlatdi kendiliginden bilmemki çatlıyodr ınş. Ihavucla incir içiçem bu ay ınş.sende vardır bebis.ovulasyon testini internettenmi aldın hakkimiza hayırlisi. Senin kız mi var .Benmki oğlan 3 yaşinda

İnş cnm bu ay hepimiz hamiş kalırız ovulasyon testini eczaneden aldım biraz zor buldum ama içinde 5 adet var fiyatı 25 tl çok işime yaradı yumurtlma gunmu buldum ve degerlendrdm bnmde oglum var cnm 2 buçuk yasında inş allahım hayırlı sagliklı bi oglan daha verir

teşekkür ederim cnm bide 15. gün dene bakalım belki tutar

Cnm bnm 15 .gun yumurtlama olmuo iki kere doktora gittim ovulasyon testi yaptım 12 13 14 bu gunlerde oluo hep bu ay hem doktora gittim hem ovulasyon testi yaptım ovulasyondan bi gun once ve bi gun sonra oldu bklm inş bu ay olur beklemek zor olmadgni gormk daha zor hakkinda hayırlısı olsun cnm

Back