• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci çocuga hamile kalmak isteyenler

Hayırlısı olsun cnm tekrar bu aymi deniceksin herlde yine yumurtlama gunnu hesaplayarak denersin senn iyiymiş istedgn anda olmuş ama cnm duşuklerden sonra olması biraz gecikiyrmş ne kdr dogru bilmm ama senn ztn ilk çocun oldg için ikincide olacaktır geç yada erken

Bu ay değil de bir daha ki ay regl olduktan sonra denemeyi düşünüyorum. Tahlil vermiştim düşükle ilgili hem o sonuclari bekleyecegim birde mayis sonunda tatil programim var onu da atlatmak istiyorum bakalim hayirlisi. Sende inşallah bu ay hamile kalirsin hayirlisiyla. Ben yumurtlama gününden 3-4 gün önce baslamistim. 2-3 gün arayla da denemistik.. Bos gecmedim yani aralar da ama olacagi varsa oluyor ilk cocugumda bir kere kacmisti yanlislikla.. Öyle yumurtlama falan takip etmemistim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende ikinci bebegi istelenlerdenim 36 yaşındayım oğlum 6 yaşında
ama eşim benim gibi düşünmüyor
2 yılı geçkin uzun süre korunma olmadı bebek gelmedi kendim drlara gittim birşey yok dendi
eşimin gelmesini istediler ve eşim yan çizdi çocuk istemiyorum dedi
allah bir tane nasip etmiş yeterli demeye başladı
bilemiyorum ne yapmalı

bende ikinci bebegi istelenlerdenim 36 yaşındayım oğlum 6 yaşında
ama eşim benim gibi düşünmüyor
2 yılı geçkin uzun süre korunma olmadı bebek gelmedi kendim drlara gittim birşey yok dendi
eşimin gelmesini istediler ve eşim yan çizdi çocuk istemiyorum dedi
allah bir tane nasip etmiş yeterli demeye başladı
bilemiyorum ne yapmalı

eş istemezse gerçekten zor olur ama istemeye başladığında da olmazsa süreç daha da uzar. zaten yaşınız çok genç değil ama sizin en azından sorun ne neden olmuyor diye araştırmanız lazım

eş istemezse gerçekten zor olur ama istemeye başladığında da olmazsa süreç daha da uzar. Zaten yaşınız çok genç değil ama sizin en azından sorun ne neden olmuyor diye araştırmanız lazım

evet araştırılması lazım ama bunu yapacak koca yok malesef :43:

Baranbetül hep hayırlısını diliyorum olmayanda da hayır vardır diyorum ama ikinci kuzu isteğimi engelleyemiyorum
Rabbim hayırlısı ve sağlıkla nasip eder inşallah benim gibi isteyen herkeze

Siz bir yerden baslayin. Dr.a gidin tedavi hakkında bilgi alin.acaba sorun kimde onu öğrenin.. Sonrasında da inşallah esinizde ister. Dua edin Rabbim verir hayirlisiysa

Belki Eşiniz de sorun var o da bunu bilmek istemiyor olabilir kadinlari derler ama bazen erkekleri anlamak daha zor

Cvbın için saol bnm adet uzunlugum sagdan yumurtladgm zmn 26 gun soldan yumurtladgm zmn 28 gun suruo dogal olarakta her ay yumurtlama zamanim degişiyor yani ya iki gun once ya iki gun sonra oluo ilk oglum soldan oldu adetin 13. Gunu beraber olduk 14. Gun oldu bu ay ovulasyon testi aldım yaptım 11. 12. Gun arası cok koyu iki çizgi yakaladım bu arada doktorada gittim sagdan yumurtan buyumuş iki gune çatlar dedi dedgi gibi 12. Gun yumurtladım inş bakalim bu ay çok umitliyim bu arada çok dusukler yasamişin geçmiş olsun

merhaba arkadaşım regl tarihin geçti mi..? ne zaman beklenen adet tarihin?

Saglik olsun. İnşallah hayirlisi Allahtan

merhaba dd regl tarihin geçti mi..? ne zaman beklenen adet tarihin?

Yok cnm daha geçmedi adet tarihim 4 mayıs iki mayısta filan dayanamayıp test yaparım herhalde :52: bu ay yumurtlama gunumu buldum çok umitliyim çunku ilk bebişte yumurtlama gunumde olan ilişkide hemen tutmuştu o ay hamiş kalmştm bundada ole olur umuyrm ama tabi Allah verecek oldumu verryr bunlr birer sebep peki ya senin ?

Yok cnm daha geçmedi adet tarihim 4 mayıs iki mayısta filan dayanamayıp test yaparım herhalde :52: bu ay yumurtlama gunumu buldum çok umitliyim çunku ilk bebişte yumurtlama gunumde olan ilişkide hemen tutmuştu o ay hamiş kalmştm bundada ole olur umuyrm ama tabi Allah verecek oldumu verryr bunlr birer sebep peki ya senin ?

Hadi bakalim hayirlisi.. Bu hafta heyecan dorukta desene geçmek bilmez artik.. Belirti var mi.. Bende hemen agzimin tadi değişmişti. Demirimsi bir tat vardi ve göğüs uçları kararmaya baslamisti ve baş agrisi..benim şuanda birseyim yok reglim bitmedi bu bitsin sonra bir daha olayim ondan sonra bekliyecegim inşallah haziranin ilk haftalarında bende hayirlisi ile hamile kalirim. İnşallah Rabbim hepimize nasip etsinn

Hadi bakalim hayirlisi.. Bu hafta heyecan dorukta desene geçmek bilmez artik.. Belirti var mi.. Bende hemen agzimin tadi değişmişti. Demirimsi bir tat vardi ve göğüs uçları kararmaya baslamisti ve baş agrisi..benim şuanda birseyim yok reglim bitmedi bu bitsin sonra bir daha olayim ondan sonra bekliyecegim inşallah haziranin ilk haftalarında bende hayirlisi ile hamile kalirim. İnşallah Rabbim hepimize nasip etsinn

Ewet canimya gunler geçmek bilmiyr hergun bastan sayıyorum hergun takvime bakıyorum :9: sen daha haziranda filan baslarsın demek olsun cnm hayırlısı olsun o gunde gelir hemen inş ugrasmadan hamiş kalırsın belirtiye gelincede goguslerimde sızılama var hep adet olacagım zaman sızlardı ama şimdi adetten on gun once basladı goguslerde agrı hassasiyet kasıklarda batma ve kasılma var bide agız kurulugu simdilik bunlar var ogluşumda ilişkiden bi hafta zonrada bu belirtileri yasamştım ve adet tarihi yaklastgnda idrarm koyulasmişti ben idrar renginden biliorum bebişi şimdlk yok erken cnm senn en erken hamilelik belirtilerini yazarmsn sendede idrarda koyulşma olmşmuydu

Cnm incir kurunu dene hemn tedaviye baslama bnce ne zmnndr korunmuosun incir kuru yap adetin bitince ve al bi ovulasyon testi yap çok işine yarayaxaktır

Ewet canım aldım ovulasyon testi internetten bakalim bu ay olucakmi

Ewet canım aldım ovulasyon testi internetten bakalim bu ay olucakmi

İnş olur sık sık ilişkiye girmemeye ozen goster iki gunde bi olsun ben ovulasyon testi yaptgmda ikinci çizgi ilk çizgiden daha koyu çikmişti bna dikkat et ben sabah onda bide aksam beste yaptım koyu çizgiyi akşam yakaladım galiba bu ay tuttu gbi bi hal var goguslerim hassaslastı sızlıyr sag yumurtalkta batma kasılma var inş tutmştur hayırlısıyla

İnş olur sık sık ilişkiye girmemeye ozen goster iki gunde bi olsun ben ovulasyon testi yaptgmda ikinci çizgi ilk çizgiden daha koyu çikmişti bna dikkat et ben sabah onda bide aksam beste yaptım koyu çizgiyi akşam yakaladım galiba bu ay tuttu gbi bi hal var goguslerim hassaslastı sızlıyr sag yumurtalkta batma kasılma var inş tutmştur hayırlısıyla

Canım inşallh vardir ya .ikiside aynı koyuluktami Olucak bide hangi gün başladın teste

Back