Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ama benim durumumla aynı durumda olan baska yokmu lutfen paylasırmısınız ikinci çocuga hamile kalmak isteyenler ve hamile kalmak için yaptıgınız yontemleri yazarak bana yardımcı olurmusunuz cevaplarınızı bekliyorum şimdiden tesekkurler![]()
pınarcım bende siteye yeni üye oldum evet 2.çocuğu bizde istiyoruz aslında 2. ye hamile kaldım ama nasip olmadı 8 haftalıkken karnımda ölmüş aradan zaman geçti ve tekrar başladık bakalım Allahın izniyle olacak inşallah bu ay korunmadk adet tarihime az kaldı eğer hamilelik varsa sizlerle paylaşmayı çok isterim Allahım tüm isteyenleri çck sahibi yapsn inşlah![]()
arkadaşlar birde söyle bir kanı oluştu bence uzun süre korundunmu gebelik çokkkkk zor oluyor çevremden de gözlemledigim kadarıyla sizce bana katılıyormusunuz
Merhaba kadinlar kulubu uyeleri benim bir çocugum var 3 aydır ikinciyi dusunuyoruz ama bi turlu olmuyor aranızda benimle ayni durumda olanlanlar varmi varsa hamile kalmak için yaptıgınız seyler varsa yazarsaniz çok sevinirim![]()
Benimde yedi yaşında bi oglum var. Ikinci çocuğa esim hep soguk bakti ama ben bir aydir cok istiyorum ve esim deneyelim diye sozle demesede iliski sirasinda korunmadik.adetimede dort gun var acaba hamilemiyim olabilirmi diye heyecanla geciyo günler. Allahim isteyen herkese nasip etsin. Anne babanin cocuguna birakabilecegi en güzel seyin kardeş olacağı inancindayim.
Cnm saolasın ilgilendigin için ben bilerek yumurtlama gunume denk getirmeye çalişiorum erkek spermler daha hızlı dişi spermler yawaş ama daha fazla yasadıkları için yumurtlama gununden onceki ilşkiyi tercih etmiyorum tam yumurtlama gunume getirmeye çalişiorum o yuzden belkide olmuo ayda bir iki kere korunmasız ilişki oluo adetin basindan sayarak 13. gun korunmasız oluo galiva ben gunu kaçiriorum dedigin gibi iki gunde ni ilişki olsa belkide çoktan olurdu
Adete on gün kala yumurtlama pek olmuyormus canim amaaaa benim ilk hamileligimde doktorum bebein ultrasona gore iki hafta kucuk gorundugunu gec dollenme oldugunu ve adetime yakin hamile kaldigimi soylemisti.. insaallah hamilesindir bekliyoruz guzel haberlerini..
İnş cnm bu arada geçmiş olsun ben bundan bir ay once doktora gitmiştim ve yunurtlama takibi ile yumurtlama gunumun adetten sayarak 12. Gun oldgnu ogrendim bu ay ole denedik ve suan adetime bir gun kaldı bi yandan adet olckmişim hissi war bi yandanda goguslerim çok gerildi ve çok sızlıyor hiç bole olmazdı kasıklardada kasılmala var çk merak edyrm bunlar gerçkten hamilelk belirtisimi yoksa adet yaklastgndanmi :26:
kızlar meraba benimde 4 yasında 1 oglum var öğretmen oldugum için seneye 2.donemı ızınle kapatacak sekilde hamilelik planlıyorum yanı hazıran gıbı hamıle kalmalıyım oğlumu emziremedim Allah nasıp ederse bunu emzırmek istiyorum .oğluma evlendıgım ilk gece hamıle kaldım sımdı korunuyoruz ama 2. de sıkıntı yasayanları gorunce okuyunca cekındım bıraz oncesınde baslasam mı ki . hemen hamıle kalırsam da olmayacak denk gelmeyecek hazıranda kalamazsam o da kotu kafam karıstı valla
Canim ha deyice olmuyor benim de ikinci ayim günüm gecti ama bakalim hayirlisi.. bence cok planlama korunmayi birak hayirlisi ne zamansa o zaman olsun diye de dua et Allah gönlüne göre versin insaallah..[/QU
haklısın biraz da korku var nedense sizin de öyle oldumu çok zor bir çocuk buyutunce zor bır hamılelık fılan esım çok istiyor hayırlısı
İnş cnm bu arada geçmiş olsun ben bundan bir ay once doktora gitmiştim ve yunurtlama takibi ile yumurtlama gunumun adetten sayarak 12. Gun oldgnu ogrendim bu ay ole denedik ve suan adetime bir gun kaldı bi yandan adet olckmişim hissi war bi yandanda goguslerim çok gerildi ve çok sızlıyor hiç bole olmazdı kasıklardada kasılmala var çk merak edyrm bunlar gerçkten hamilelk belirtisimi yoksa adet yaklastgndanmi :26:
canım şimdi bende sabırsızlandım biran önce hayırlı haberlerini bekliyorum benim daha 7 gün vr adetime ama ben o kadar bekleyemiyorm 2 hamileliğmde de 3 gün kala test yaptım çıktı bunda da deneyeceğim bakalım ama sende sonç n oursa olsn yaz tamam mı
:26:![]()
Saolasın cnm tabikide yazarım inş sende bir an once kavusursun bebegine bide cnm sen uç gun once yaptım çikti demişin yaptgn test hassas testmiydi o kadar erken çıkmaz normaldede o yuzden
haklısın biraz da korku var nedense sizin de öyle oldumu çok zor bir çocuk buyutunce zor bır hamılelık fılan esım çok istiyor hayırlısı