• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci çocuga hamile kalmak isteyenler

PINAR45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
3.222
4.516
248
Merhaba kadinlar kulubu uyeleri benim bir çocugum var 3 aydır ikinciyi dusunuyoruz ama bi turlu olmuyor aranızda benimle ayni durumda olanlanlar varmi varsa hamile kalmak için yaptıgınız seyler varsa yazarsaniz çok sevinirim:31:

Merhaba kadinlar kulubu uyeleri benim bir çocugum var 3 aydır ikinciyi dusunuyoruz ama bi turlu olmuyor aranızda benimle ayni durumda olanlanlar varmi varsa hamile kalmak için yaptıgınız seyler varsa yazarsaniz çok sevinirim:31:

benimde 2 oglm var 2 ıldır bizimde olmadı beklicez ccanım elbet bir sırası vardır sıkma canını birde hiç olmaanlar var

benimde 2 oglm var 2 ıldır bizimde olmadı beklicez ccanım elbet bir sırası vardır sıkma canını birde hiç olmaanlar var

Dogru diosun canim hiç olmayanlarada allah sabir versin canim senin sorunun ne doktora falan gittinmi

Hadi ama benim durumumla aynı durumda olan baska yokmu lutfen paylasırmısınız ikinci çocuga hamile kalmak isteyenler ve hamile kalmak için yaptıgınız yontemleri yazarak bana yardımcı olurmusunuz cevaplarınızı bekliyorum şimdiden tesekkurler:49:

Merhabalar, biz 4 yıl aradan sonra 2. ye karar verdiğimizde, aklıma gelen ilk şey yumurtlama günümü belirlemek oldu, ilk ay tutturamadık ama 2. ay oldu çok şükür. Sen de bu yöntemi denemediysen tavsiye ederim, o günleri boş geçirme... umarım başka bir şeye gerek kalmadan hemen olur :) biz de buradan sevincini paylaşırız..

Merhabalar, biz 4 yıl aradan sonra 2. ye karar verdiğimizde, aklıma gelen ilk şey yumurtlama günümü belirlemek oldu, ilk ay tutturamadık ama 2. ay oldu çok şükür. Sen de bu yöntemi denemediysen tavsiye ederim, o günleri boş geçirme... umarım başka bir şeye gerek kalmadan hemen olur :) biz de buradan sevincini paylaşırız..

İnşallah cnm saol ... Biz ilk çocuga karar verdigimizde bende aynı yontemi uyguladım ve ilk ay tek ilişkiyle adetin basından sayarak 13. gun hamile kaldin o tarihte kaldigima eminim diger gunler korunmalı ilişki oldu neyse ikinciyede ayni yontemi uyguladım ama bunda tutmadı neyse doktora gittim dedi sagliklısın rahmin temiz yumurtlamanda bi sorun yok dedi bide adetinin 13. gunu gel ole bakayım dedi gitti baktı yumurtlaman olmuş dedi dun yani 12. gun ilişki oldumu dedi ama olmamişti ilkinde 13. gun olunca 12. gunu onemsememiştim yani yumurtlama gunum geçtigindenmi olmadı bilmiyorum doktor bugunde ilişki olsun dedi oldu ama gene tutmadı yani ben anlamıyorum ilkinde 13. gun yumurtlamam olurken dogumdan sonra yumurtlama duzenim degişmişdir acaba bilemiyorum kafamda çok soru işareti var

inşallah cnm saol ... Biz ilk çocuga karar verdigimizde bende aynı yontemi uyguladım ve ilk ay tek ilişkiyle adetin basından sayarak 13. Gun hamile kaldin o tarihte kaldigima eminim diger gunler korunmalı ilişki oldu neyse ikinciyede ayni yontemi uyguladım ama bunda tutmadı neyse doktora gittim dedi sagliklısın rahmin temiz yumurtlamanda bi sorun yok dedi bide adetinin 13. Gunu gel ole bakayım dedi gitti baktı yumurtlaman olmuş dedi dun yani 12. Gun ilişki oldumu dedi ama olmamişti ilkinde 13. Gun olunca 12. Gunu onemsememiştim yani yumurtlama gunum geçtigindenmi olmadı bilmiyorum doktor bugunde ilişki olsun dedi oldu ama gene tutmadı yani ben anlamıyorum ilkinde 13. Gun yumurtlamam olurken dogumdan sonra yumurtlama duzenim degişmişdir acaba bilemiyorum kafamda çok soru işareti var

canım yumurtlama günün her ay bile değişebilir diye biliyorum tam bi tarihi yok bunun. Ben ikinci bebeğimi on gün önce doğurdum ve ilk ay hamile kaldım çok şükür. Adet bittiği günden itibaren diğper adete kadar 2 günde bi ilişki oldu. Bence sen de böyle dene. Sonuçta hamile kalmak istiyosun bi günü deneyip diğer günlerde korunmanın bi anlamı yokki. Hangi gün olacağı belli olmaz yumurtlamanın .

canım yumurtlama günün her ay bile değişebilir diye biliyorum tam bi tarihi yok bunun. Ben ikinci bebeğimi on gün önce doğurdum ve ilk ay hamile kaldım çok şükür. Adet bittiği günden itibaren diğper adete kadar 2 günde bi ilişki oldu. Bence sen de böyle dene. Sonuçta hamile kalmak istiyosun bi günü deneyip diğer günlerde korunmanın bi anlamı yokki. Hangi gün olacağı belli olmaz yumurtlamanın .

Cnm saolasın ilgilendigin için ben bilerek yumurtlama gunume denk getirmeye çalişiorum erkek spermler daha hızlı dişi spermler yawaş ama daha fazla yasadıkları için yumurtlama gununden onceki ilşkiyi tercih etmiyorum tam yumurtlama gunume getirmeye çalişiorum o yuzden belkide olmuo ayda bir iki kere korunmasız ilişki oluo adetin basindan sayarak 13. gun korunmasız oluo galiva ben gunu kaçiriorum dedigin gibi iki gunde ni ilişki olsa belkide çoktan olurdu

cnm saolasın ilgilendigin için ben bilerek yumurtlama gunume denk getirmeye çalişiorum erkek spermler daha hızlı dişi spermler yawaş ama daha fazla yasadıkları için yumurtlama gununden onceki ilşkiyi tercih etmiyorum tam yumurtlama gunume getirmeye çalişiorum o yuzden belkide olmuo ayda bir iki kere korunmasız ilişki oluo adetin basindan sayarak 13. Gun korunmasız oluo galiva ben gunu kaçiriorum dedigin gibi iki gunde ni ilişki olsa belkide çoktan olurdu

canım yumurtlama testlerini bi dene o zaman ben kullanmadım ama kullananlardan fikir alabilirsin

Selam kızlar,
Benim de 5 yaşında bir oğlum var. 4 yıldır korunmuyoruz. Ama zaten oğlumda çok zor olduğu için korunmama kararı aldık. Çalıştığım için de çok acele etmedim zaten. Ama şimdi çok istiyorum, hatta o kadar kötüyüm ki, sanki ilk bebeğimde olduğu gibi bebek görünce ağlamaya başlıyorum..
Şimdi doktora başladım. Tahlilleri verdim, smear testi yaptırdım ve hsg çekildim. Sonuçlar çıkınca doktora göstereceğim, bakalım sonuçlar ne çıkacak.

kızlar bu yumurtlama gününü nasıl hesaplıyoruz? 6 sene geçti ben o günleri atlatalı o yüzden her şeyi unuttum... :43:

kızlar bu yumurtlama gününü nasıl hesaplıyoruz? 6 sene geçti ben o günleri atlatalı o yüzden her şeyi unuttum... :43:

Cnm yumurtlama gunu eger adetlerin duzenliyse muhtemel adet olacagın tarihte 14 gun çıkartarak hesapla ornek wereyim mesela 28 gunde adet olan birinin yumurtlama gunu 14 tur yani 28 - 14= 14 bu şekilde hesaplaya bilirsin

Selam kızlar,
Benim de 5 yaşında bir oğlum var. 4 yıldır korunmuyoruz. Ama zaten oğlumda çok zor olduğu için korunmama kararı aldık. Çalıştığım için de çok acele etmedim zaten. Ama şimdi çok istiyorum, hatta o kadar kötüyüm ki, sanki ilk bebeğimde olduğu gibi bebek görünce ağlamaya başlıyorum..
Şimdi doktora başladım. Tahlilleri verdim, smear testi yaptırdım ve hsg çekildim. Sonuçlar çıkınca doktora göstereceğim, bakalım sonuçlar ne çıkacak.

Cnm rabbim en yakın zamanda nasip eder inş uzulme bi çocugun warmiş y hiç olmasaydı çok şukur ee bide senin ne sorunun wardı ilk çocugunda zor olmuş

merhabalar benımde bır oğlum var 5.5 yasında esımde sperm sayısı düşüktü 3 asılamadan sonra doğal yolla hamıle kalmsıtım 2 senede kalabıldım simdi ikıncıyı ıstıyoruz amabıızmde 2 yıl bıttı korunmasız tıkk yok:50:sartık olmucak diyorum oğlumun bır kardesı olmasını cok ıstıyorum pek umudum yok ama :43:

canım adetın düzenlıyse 28 günde bırse yanı adetının ılk günüden say 12-14-16.günlerde mutlaka ılıskıye gırın 12.günden önce 10.gündede girin kı spermler tazelensın hızı artsın

merhabalar benımde bır oğlum var 5.5 yasında esımde sperm sayısı düşüktü 3 asılamadan sonra doğal yolla hamıle kalmsıtım 2 senede kalabıldım simdi ikıncıyı ıstıyoruz amabıızmde 2 yıl bıttı korunmasız tıkk yok:50:sartık olmucak diyorum oğlumun bır kardesı olmasını cok ıstıyorum pek umudum yok ama :43:

Cnm ibrahim saraçoglunun keçi boynuzu kurunu hiç denedinizmi bu kur sperm sayısını arttırıyomus ve hareketliligini sagliyomuş

Cnm ibrahim saraçoglunun keçi boynuzu kurunu hiç denedinizmi bu kur sperm sayısını arttırıyomus ve hareketliligini sagliyomuş

yaptım canım o kürü hamıle kalamdan önce 3 hafta sonrası hamıle kaldım aslında ama ondanmı oldu bılemıcem artık sonra ıkıncı ıcın kürü 3 ay uyguladık ama bır sonuç alamadık malesef

Bizde 9 aydır korunmuyoruz ondan öncesine kadar doğum kontrol hapı kullandım 7 sene fgibi kullandım şimdi 1 sene dolmasını bekliyorum doktorum ona göre tedaviye başlarız demişti.İlk gebeliğim kaza ile olmuştu bunu ise istiyoruz ama şimdiye kadar olmadı ve tedavi durumuna düşmek istemiyorum çünkü bu beni ordan oaraya sürüklemek olacak inşallah senin güzel haberini alırız

inşallah olur sıkma canını müslümanın ümidi bitmezmiş canım veren allah

Back