- Konu Sahibi ertesigxuxn
-
adetine kaç gün var ertesigün allah gönlüne göre versin ama alınmazsan bişey sorucam bebek için henüz çok erken değil mi yani eşinle problemlerini tam olarak çözdükten sonra düşünsen daha iyi değil mi ? sonradan üzülmeni istemem herşey gönlünce olsun
amiin inşallah herşey gönlünce olur ama kendini negatife de hazırla sonra çok üzülürsün ondan sonrada benden sana arkadaş tavsiyesi ilk önce eşinle problemlerini çöz ondan sonra bebek düşünün hamişliğinin de tadına varırsın eğer şimdi hamileysende herşeyi unut keyfine bak
ertesigüncüm göğüslerinde hassasiyet var mı peki?
Kızlar herkeze ıyı aksamlar.bende gectıgımız pazartesı evde idrar testi yapmıştım.sonucu heyecanla beklemiştim ve 2.çizgi çok silik çıktı.teste aksama kadar baktım gözlerime inanamadım.ama adetıme 9 gun kala yaptım.cunku 10 gun onceden göğüslerım çok hassaslaşmıştı.testten çok umutlandım.ertesı gün kan tahlili yaptırmaya gittim.AMA SONUÇ NEGATİF ÇIKTI PSIKOLOJIM ALT-UST OLDU KIZLAR.ÇOOK UMUTLUYDUM AMA MALESEFFsenağlamasenağlama.HALA MORELIM COK BOZUK NIYE O TEST YANLIŞ ÇIKTI UFFFFF:a015::a015:
Mrb Ertesi gün.ben kendimi yalnız hissediyordum.Benim kadar idrar testi yapan var mıdır?diyordum kendi kendime.Ama varmış.Yalnız değilim.Ne güzel yalnız olmadığımı bilmek.Çift çizgi çıkacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum.
ertesi gün burdamısnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar şuan işyerimde kimse yok paron gelsin hemen ecz.gidip alıcam..merak ediyorum
allahım sizlerede sağlıklı minişler versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?