- Konu Sahibi ertesigxuxn
-
ertesigüncüm keşke kan testi yaptırsaydın.ama geç kaldın galiba bugün için
canim umarim hamilesindr ama lutfen simdiden umutlanma dunyanin hicbir yerindeki idrarda gebelik testi 8gun kala gostermez kan testi dahi gostermez.kaldi ki adetin de duzensizmis cizgi de sonradan kaybolmus.testte bozukluk olma ihtimali yuksek ayni sey eylul ayinda benim basima geldi cizgi cikti hem de beklenen adet gunumde yani 28. gunde!!! ama sonradan yavas yavas sola dogru kaydi diger cizgi ile birlesip kayboldu.ve benim adetim tam 2 hafta sonra geldi demekki o gun yumurtlamisim ve bazi gebelik testleri yumurtlama hormonu olan lh ile b hcgi karistiriorlarmis ondan sanirim cift cikti.biraz daha sabirli ol canim veya kan testine git hepsinden daha garanti.hayrli haberler beklioruz a.s.
canim neden kan testi yaptirip kesin sonuca varmiyorsun???????,
Insallah Hamilesindir Guzel Haberler Verirsin
sağol fıstık allahım inşallah sanada sağlıklı tatlımı tatlı bir bebe versinertesi kafa insallah hamişsindir allah gönlüne göre versin yevrimsengözlerimebaksanab
ertesigüncüm daha senin hamişliğin kesinleşmedi mi canım yaa...
Valla ben adetimi 3 gun gecmisti test yapmistim pozitif cikmisti.Hemde cok net.Ve suan 5 aylik hamisim hala duruyor test ve ilk gunki gibi net azcik sararmis ama olsun
Umarim sende hamissindir canim.
arkadaşım yap şu testi ya.biz burda senden çok heyecanlandık.
hayırlısı canımcıgım allah herseyın hayırlısını ve en ıyısını nasıp etsın sana cok heyecan yapma ama cnm bu seferde sıtresden gecıkır adetın tamammı tatlımmm................
kızlar bende sancı felan yok normalde adet günümden önce sancım olurdu.ya kafaya taktığım için böyle oldu sanırımheyecan yaptım çok
canım aslında çok rahat olmamız lazım ama beceremiyoruz, heyecana kapılıyoruz hemen. ben de ayın 5 ini bekliyorum, vakit yaklaştıkça ister istemez merak ediyor insan. dün de ben öğleydim, karnım ağrıcak gibi hissettim, yok efenedim belim ağırdı, adet oldum olcam diye bekledim durdum, ama dediğin gibi hayırlı vaktini zaten rabbim biliyor, o "Ol" diyecek ve olacak, inşallah o güzel günleri biz de görürüz en kısa zamanda...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?