- Konu Sahibi ertesigxuxn
dur telaş yapam bekle bakalım stres yapma canım yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dur telaş yapam bekle bakalım stres yapma canım yaa
hayırlısı olsun ama sanırım yok
ama geçen ayda korunmamıştık nede olmuyor ki acaba doktora mı gitsek ki
bitanem eşim çok istiyor ama ben kararsızım o yüzden karar veremiyorum.hayırlısı olsun ama dusunuyosan bebek bırkac ay korunma olmassa dr gıdersın erkenden onlem almak lazım
tatlım adet oldum sonunda demekki iki ay üst üste korunmadık hiçbir şey olmadı :1shok:canim hemen umudunu kaybetme hamileligin ilk zamanlarinda hafifi kanamalar olurmus birazbekle derim hersey umarim istedigin gbi olur
ertesigün hemen doktora git, aynen benimde öle oldu negatif sandım 2.çizgi az pembe diye, negatifse onun hiç görünmemesi lazım, ben hamileyim şimdi 5 haftalık, ve sanırım sende ...
tatlım maalesef regli oldum yani sanırım o an çift çıkması yumurtlama dönemimdi sanırım o yüzdendi.başka sefere artık allahım bebişini sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin canım.
canım benim olmadı demek... sağlık olsun üzülme... bence bebiş düşüncenide biraz ertele
her işte bir hayır vardır canım. belki bu sizin için bir fırsat ilkönce eşinle olan sıkıntılarını halledersin,evliliğin bir rayına oturur sonra bebek düşünürsünüz. hem daha o kadar gençsin ki! evliliğin ilk iki yılı sıkıntılı biliyorsun,şu zor dönemleri bi atlatalım ertesigün bi acele etme yaa:1hug:
geldinmi kız nerelerdeydin?????????????????????
Ertesigüncüm hakkında hayırlısı buymuş demekki canım, sakın üzülme tatlım.
Biraz daha bekle hemen ümitsizliğe kapılma. Bir süre bekle olmazsa o zaman gidersin doktora, çok fazla da takma kafana psikoloji böyle durumları çok etkiliyor canım.