İkinci buluşma sonrası yazmayan erkek :(

Kusura bakmayın böyle örnek olmaz.. Konustukca batıyorsunuz.. Devam etmeyin isterseniz.. Tabiki herkes (cinsiyet farketmeksizin herkes) kendini korumayı bilmeli, tedbir almalı.. Ama birinin hayatına, namusuna kastetmenin hiçbir bahanesi olamaz.. O da öyle yapmasaydı denemez yani bu konularda..

Tabiki her kadin boyle biseyi haketmiyo ama hic tanimadigin bi erkekle gece vakti içmekte sizce dogru biseymi ? Konu sahibi icin soyluyorum

Eeeeeee tecavuze ugrayan kedi, kopek, ordek, damacana, kendini koruyamayan engelli vatandaslar, Ensar Vakfinin oglan cocuklari, TVdeizledigimiz cesedi daga atilan 5 yasindaki kiz cocuklari; onlar neyi yapip tecavuzu hak etti sizce mesela?

Eeeeeee tecavuze ugrayan kedi, kopek, ordek, damacana, kendini koruyamayan engelli vatandaslar, Ensar Vakfinin oglan cocuklari, TVdeizledigimiz cesedi daga atilan 5 yasindaki kiz cocuklari; onlar neyi yapip tecavuzu hak etti sizce mesela?

Hanfendi benim bunu savundugumumu dusunuyosunuz ? Bende bir bayan olarak bu olanlara uzuluyorum ve konu sahibine örnek gosteriyorum. Biraz dikkatli olun daha fazla boyle haberler almayalim demek istiyorum anliyomusunuz ??

Hanfendi benim bunu savundugumumu dusunuyosunuz ? Bende bir bayan olarak bu olanlara uzuluyorum ve konu sahibine örnek gosteriyorum. Biraz dikkatli olun daha fazla boyle haberler almayalim demek istiyorum anliyomusunuz ??

Yazdikca batiyorsunuz, caninin hic mi sucu yok yahu?
Bu bir flort konusu ayrica, buraya bile kadina yonelik siddeti, cinsel saldiriyi bulastirmaniz; icinde guzel duygular olan bir olayi tecavuze ve siddete baglamaniz, iliskilendirmeniz mide bulandirici. Su konuyu bile cehaletinizle rezil ettiniz ya, konunun basina oh gozum gonlum acildi yazmistim pismanim. Boyle bir konuya boyle les bir yorum yazmak nerden akliniza geldi???

Konuyu saptiriyosunuz baska birsey degil. Devam edin

Böyle haberler almamak için bizim mi dikkatli olmamız gerekiyor.. Kahrolsun bu zihniyet. Ben daha hemcinsime laf anlatamıyorum nasıl değiştiricez bu, zihniyeti.. Yazık, çok yazık..

Saat 06.30 da uyanmam gerekiyor ama bu gece de bunun için uyuyamayacagım..

Nasıl değiştiricez kızkardeslerim bu zihniyeti.. Böyle düşünen de çocuk yetiştirecek ben de. Sonra çocuklarımız aynı toplumda karşılasacaklar...

Valla kafamdan geçip de toparlayamadıklarımı yazmışsınız.. Agzınıza saglık.. Konu neydi ne oldu.. Olan bizim sinirlerimize oldu bu saatte..
Zaten haberlerde, sosyal medyada bu düşüncelerle karsılasmak yeterince midemi bulandırmıstı bir de burası olunca yıldım artık ben

Konu sahibesine yazik yahu, kizcagiz ne icin konu acti sonu neye geldi Bir kadina da, sen de hoppaymissin elin adamiyla o saatte ne isin vardi, neden onu giydin, neden boyle konustun, neden ilk sen ilgini belli ettin hafif oldun denmeyen bir konu da gorebilecek miyiz acaba!

Bu olaylar kadınların dikkatli olmasıyla değil o erkek müsveddelerinin kendilerine hakim olmayı öğrenmeleriyle olur. Gündüz vakti de bir sürü kadın olumsuz binlerce şey yaşıyor, ben gündüz taciz edildim birkaç yıl önce, bu manyaklar yüzünden dışarı mı cıkmayalım.

Kendinizi ağırdan almış çok istekli görünmemişsiniz iyi yapmışsınız.instgrmdan yaZmışsınızzaten sonra daha da hiçbirşey yapmayın. Hoşlandıysa paşa paşa arayacak bekleyin.

Dünyanın geri kalanı olarak hayatımızı "size göre" yaşamadığımız için asıl siz kusura bakmayın.
Konu sahibi "size göre" neyin doğru olduğunu merak etse onu sorardı zaten.

Ama sorusu bu değil. Konu bu değil. Yukarıda gencecik bir kızın adını kullanarak yaptığınız yorum da terbiyesizlikten başka bir şey değil.
Şöyle bir konuyu rezil etmeyin bari.

Bu yorumu yaparken hiç utanmadiniz mi? İçki kullanmayan biri olarak saat 2 de neden sarhoş olduğunu sorgulamak aklıma bile gelmedi, adim atmali mi atmamali diye düşündüm sadece! SİZE NE kadının içkisinden, sarhoslugundan? Nasil bir zihniyete sahipsiniz ki konuyu ŞULE ÇET'e baglayabilmissiniz!! YAZIKLAR OLSUN!!!

Konu sahibesinin aklı yerinde çok şükür.. Adam sınırı geçerse haddini bildirir zaten. Sizin fikriniz nedir? Kadin kendini begendirmek icin, kendini olduğundan farklı gösterip, adamın gözüne girmeye mi çalışacak? İçmeyerek yada 11 de eve dönmem gerek diyerek? Bu aday adayinin sorunu, nasıl bir kızla evlenmek istiyorsa gidip onunla flört edecek!!

Ay gece neler olmuş böyle
Ben cevap vermek bile istemiyorum...

Kendi konuma dönecek olursak, dün gece instagramdan bir şehir fotoğrafı attım bi hesabın yeni paylaştığını görünce. O şehri o hiç sevmiyormuş ben çok seviyordum “şu beğenmediğin güzelliğe bi daha bak” yazdım yolladım. O da şakaya vurdu sonra haftasonun nasıldı dedi, çok hareketliydi dedim senin nasıldı dedim o da sakindi dinlendim dedi ben de “iyi o da lazım :)” dedim ve konu bitti mesajımı da gördü. Sanırım artık top onda..

Aynen öyle :) ben de gece 11den sonra kalamam dedim diye benden etkilenecek bi erkekle flört etmek istemiyorum zaten

3 kere bulustugum insanın sen aciksin ben kapalı biri istiyorum demesine ne demeli Hayata başka yönden bakıyoruz madem neden 3 kez bulusuyon ilk buluşma da soyle bileyim dimi.

Konu sahibi fazla takılma isterse eninde sonunda arar. Aramazsa böyle tipler herkesin hayatına bir kere girmiştir.

Peki bittikten sonra geri döndü mü ses cıktı mı canım

Hahah bu erkekler neyin kafasını yaşıyor cidden anlamıyorum...
Evet herkesin hayatına bir kere girmiştir ama benimkine birden fazla girdi maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…