• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci buluşma sonrası yazmayan erkek :(

İyi yapmış bence. İlişkilerde hep bir taraf atak davranıyorsa bazen biraz geri çekilmeli ki karşısındaki kişi kaybetmekten korkup gerçek hisleriyle yuzlessin.
Bence sen de yazma, Perşembe gecesi bir mekan ve saat şöyle,sana uyar mi? Diye :)

Gece 2 ye kadar gayet guzel gecen sarhos olunan bir aksamdan sonra muhabbetin ilerlememesi normal degil bana gore.
En azindan muhabbet acabilirdi.Ne ictik ne eglendik ama gibisinden.Belki sıkbogaz etmek istemiyordur.Bu da olabilir tabi de.Sayet etkilendiyseniz ben olsam ben bir mesaj atardim aptala yatip ne bileyim plan yapamadik ama olsun.Simdiden iyi haftalar gibisinden.

Gece 2 ye kadar gayet guzel gecen sarhos olunan bir aksamdan sonra muhabbetin ilerlememesi normal degil bana gore.
En azindan muhabbet acabilirdi.Ne ictik ne eglendik ama gibisinden.Belki sıkbogaz etmek istemiyordur.Bu da olabilir tabi de.Sayet etkilendiyseniz ben olsam ben bir mesaj atardim aptala yatip ne bileyim plan yapamadik ama olsun.Simdiden iyi haftalar gibisinden.

Ben de salağa yatarak instagramdan bi fotoğraf attım o geceki bi muhabbete atıfta bulunarak. Haftasonun nasıl geçti dedi dedim çok yoğundu senin nasıl :) onun sakin geçmiş. Öyle bitti sanırım muhabbet.. Evet bence de muhabbet açılabilirdi ama işte niye böyle oldu bilmiyorum. Aşırı sarhoşken pazar buluşalım dediği için cumartesi tekrar sorar sanıyordum..

Belki akşamdan kalmadır kız
Bence sen bu haftaiçi bir aktiviteye davet et ne bileyim mesela tiyatro :KK200:

Arkadaşlar,

Yine buluşma sonrası yazmayan bir erkek buldum :KK43:
Arkadaşımın arkadaşıydı tanıştırılma gibi oldu, ilk kez 2 hafta önce buluştuk. Ben ilk buluşmada hiç elektrik almadım ama muhabbet güzeldi 3 saat falan oturduk yemek yedik. Ertesi gün mesaj attı naber diye, tekrar buluşalım dedi. İkinci buluşmayı geçtiğimiz cuma akşamına ayarladık. Lüks bir restorana götürdü beni, ben gelmeden şarap açtırmış 8den gece 12ye kadar oturduk çok tatlı geçti. Sonrasında bi şeyler içmek için başka bir yere geçtik gece 2ye kadar da orda devam ettik. Bu görüşme aşırı güzel geçti, çok eğlendik. Ordan çıkarken başka bir yere gidip çay içelim mi teklifinde bulundu, eve gideyim dedim. Pazar günü buluşalım mı dedi, konuşuruz haberleşiriz dedim. Dün ve bu sabah öğlene kadar haber bekledim ama asla bir arama, mesaj yok :KK43: Niye böyle oluyor kızlar ya? :KK43:
2.kez buluşup 3. buluşmayı konuştuysanız o sizden mesaj atmanızı bekliyor olabilir yani ilk buluşmadan sonra yazmasaydı beğenmemiştir diye düşünülebilir ama 2. buluşma olmuş sizden bekliyor büyük ihtimalle işide yoğun olabilir

Hep isteyen erkek yazar derler ya.. Yazmasını bekledim sanırım
Tamam haklısınız, fakat adam gayet güzel bı gece yaşatmış, konuşması davranışları sizi etkilemiş, çok güzel geçmiş.
Bu adam aranır.
Benim eşimle ilişkimizi yazsam evir çevir roman olur.
İçimdeki sesi hep dinledim.
İlk günden eşimle öyle iyi anlaştık ki hiç naza çekmedim kendimi o aradı ben aradım. Hiç sorun etmedim. Bı on ay ayrılığımız oldu ama sebebi çok çok farklı.
Hep erkek yazar derlere inanmayın, beğendiyseniz hoşunuza gittiyse yazın da arayın da.
Hatta bu hafta arayın konuşun, baktınız herşey yolunda siz bı organizasyon yapın.
Doğru insan olduğuna inanıyorsanız sakın geri çekmeyin kendinizi.

Aman ne nazlanıyorsunuz böyle ya.
Adam çay içelim diyor, yok.
Pazar buluşalım diyor,ııhh bakarız.
Sonra beni neden aramadı ?
E neden arasın ?
Peşinizde mi koşup duracak,görüşmek istiyorsanız adım atacaksınız bu kadar basit.

Çok sarhoştum başım dönüyordu ondan çay içmedim. Yoksa zaten bar teklifini ben yaptım 12den 2ye kadar oturduğumuz yeri..

Arkadaşlar,

Yine buluşma sonrası yazmayan bir erkek buldum :KK43:
Arkadaşımın arkadaşıydı tanıştırılma gibi oldu, ilk kez 2 hafta önce buluştuk. Ben ilk buluşmada hiç elektrik almadım ama muhabbet güzeldi 3 saat falan oturduk yemek yedik. Ertesi gün mesaj attı naber diye, tekrar buluşalım dedi. İkinci buluşmayı geçtiğimiz cuma akşamına ayarladık. Lüks bir restorana götürdü beni, ben gelmeden şarap açtırmış 8den gece 12ye kadar oturduk çok tatlı geçti. Sonrasında bi şeyler içmek için başka bir yere geçtik gece 2ye kadar da orda devam ettik. Bu görüşme aşırı güzel geçti, çok eğlendik. Ordan çıkarken başka bir yere gidip çay içelim mi teklifinde bulundu, eve gideyim dedim. Pazar günü buluşalım mı dedi, konuşuruz haberleşiriz dedim. Dün ve bu sabah öğlene kadar haber bekledim ama asla bir arama, mesaj yok :KK43: Niye böyle oluyor kızlar ya? :KK43:
Ama zaten sormuş eğer uygunsanız sizin aramaniz gerekirdi gibi geliyor bana

Çok sarhoştum başım dönüyordu ondan çay içmedim. Yoksa zaten bar teklifini ben yaptım 12den 2ye kadar oturduğumuz yeri..

Öncelikle benim şahsi fikrim yeni yeni tanıştığınız birinin yanında çok sarhoş olmamalısınız. Hırlı mı hırsız mı bilemezsiniz.

Buluşma işine gelince de pazar görüşelim mi demiş,siz bakarız demişsiniz ,bugun arayıp evet ya da hayır demeliydiniz. Adam bir kez teklif ettim sürekli darlamamaliyim diye düşünmüş olabilir.

Ya ne bileyim öyle mi diyorsunuz :KK43: ama ikimiz de çook sarhoştuk o teklif yapılırken, o ya da ben unutmuş bile olabilirdik :KK43:
O Pazar için teklif etmiş sen bakarız dediğin için araman gerekiyordu tmm okey napıyoruz falan gibisinden ayrıca çay teklifinide kabul etseydin keşke alkole en iyi gelen çaydır kahve falan mide bulantısı yapar 2 kadehte bir arada çay içersen sarhoş olmazsın

e çünkü şu an senin yazman gerekiyor adamın teklifleri peş peşe reddetmişsin :işsiz:

Siz mesaj yollayın pazar günü de ben seni davet ediyorum Sohbetini özledim yazsaydiniz. Kusura bakmayın da bulunmaz hint kumaşı değil hiç kimse.

Back