- 18 Eylül 2007
- 1.332
- 2
- Konu Sahibi nazlxixmelek
gözün aydın canım allahım mutluluğunu daim etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımya ne gusel anlatmışın walla Sıcacıkkk..:asigim: gözünaydın Allah kucağına almayıda Nasipetsin
Hangi hastanede yaptırdınız Tüpbebişleri...
Sevgili NazlıMelek,
Hikayeni tıpkı kendim yasıyormus gibi okudum. Aynını gecen ay biz de yasadık. 5+2'de tek kese gorduk ve 6+1'de 2 kalp atışını duyduk. Yalnız benim 2. mikro denememdi.
Cok heyecanlı birsey. Su anda 9+5'im Allah'in izniyle 12 haftayı hayırlısı ile tamamlamayı sabırsızlıkla bekliyorum. İkizlerde doktor kontrolleri tekil gebelikten daha farklı. Ornegin bize hic bir kan testi (2li tarama 3lü tarama vs...) uygulanmıyor.
Hadi biraz sana bilgi vermiş olayım. Gerci Gebelik bolumunde 2008 ikiz anneleri kulubunde ikizlerle ilgili sorularını oradaki ikiz annelerine ve ikiz gebelere yoneltebilirsin.
Haberine cok sevindim, Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin.
Sevgi ile
saolasın canım, teşekkürler... ist. marmara üniv. hastanesinde tedavimiz oldu tüpütüplerime kavuştum...:roflol:
evet canım 4 kere aşılama oldu bizim ama hepsi aynı hastanedeydi.. birinde sperm sayısından kaynaklı old. ( yani sayı 5 milyon altında çıktı raporda bunu kabul etmiyorlar zaten eşimin verdiği hepsi değildi örneği veririken biraz kazaya uğramış bir kısmı) sırnaşık şeyTüpten önce aşılama Falan oldunmu ben marmara üniv. hast aradımda Özelde yapılan aşılamaları kabul etmiyoruz Kendimiz yaparız dediler ben Özelde 2aşılama Oldum mayıstada 3.olcam tutmazsa Tüpe Geçicem ama bakalım Nerde Olcak tüpbebişleri
Bu hastanede nekadar tüpbebek masrafları ..