• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci buluşma sonrası yazmayan erkek :(

niye onun yazmasını bekliyorsunu zki? illa erkeğin mi davet etmesi lazım.

Olabilir haberleşelim dedim çünküü mesai yapma durumum vardı onun da haberi vardı işim çıkabileceğinden

Bunun sonucunda sizin arayıp benim mesaim çıktı gelemiyorum ama deyip devamında bir gün netleştirmeniz daha hoş olurdu. Ya da mesai yok görüşebiliriz istersen demen lazımdı. Her halükarda top sizdeymiş. Karşı taraf beklemiştir bence.

Bunun sonucunda sizin arayıp benim mesaim çıktı gelemiyorum ama deyip devamında bir gün netleştirmeniz daha hoş olurdu. Ya da mesai yok görüşebiliriz istersen demen lazımdı. Her halükarda top sizdeymiş. Karşı taraf beklemiştir bence.

Ben sarhoşken sorduğu için yazmadım o ayılınca yine sorar diye düşündüm çok istekli görünmeyeyim diye... Biraz yanlış oldu sanırım :) unutmuş ayağına yattım ve dün hiç bir şey olmamış gibi bi mesaj attım azıcık mesajlaştık.

Dün gece yazdım instagramdan sohbetimizle ilgili bir fotoğraf attım haftasonun nasıldı muhabbeti yaptık o kadar. Sanırım tekrar yazmama gerek yok.
Ondan bekleyin o zaman. Beğenen, isteyen erkek illa o yazsın demez yazar , davet eder yine zaten. Ayrıca iki kere buluşmaya gitmişsiniz, orda mecburi duruyor gibi bir haliniz de yokmuş, eğlenmiş , güzel zaman geçirmişsiniz, onun aramaya devam etmesi lazım ki arar bence.

Ondan bekleyin o zaman. Beğenen, isteyen erkek illa o yazsın demez yazar , davet eder yine zaten. Ayrıca iki kere buluşmaya gitmişsiniz, orda mecburi duruyor gibi bir haliniz de yokmuş, eğlenmiş , güzel zaman geçirmişsiniz, onun aramaya devam etmesi lazım ki arar bence.

Yaa umarım yazar :(

ikinci bulusmada sarhosluk olur mu yav? beni rahatsiz etmedi garip geldi. ben kadinla disari cikan erkegin sarhos olmick kadar icmesi gerektigini dusunuyorum. guzel olan neydi peki ben de size onu sorayim?

Adam şuurunu kaybetmedi çakır keyfin bir tık üstü oldu işte. Benden daha iyiydi sarhoşluğu, bir şey olsa müdahale edebilecek durumdaydı. Güzel olansa muhabbet, göz göze gelmeler, çok fazla gülüp eğlenmemiz, bacaklarımızın arada bir temas etmesi vb vb

Adam şuurunu kaybetmedi çakır keyfin bir tık üstü oldu işte. Benden daha iyiydi sarhoşluğu, bir şey olsa müdahale edebilecek durumdaydı. Güzel olansa muhabbet, göz göze gelmeler, çok fazla gülüp eğlenmemiz, bacaklarımızın arada bir temas etmesi vb vb
demek ki ikinci bulusmada cakir keyifli olmak hislerde yaniltici olabiliyomus. o kadar guzellige ragmen iletisim olmamis sonradan. degil mi?

Back