- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
benimde açtığım son konuyu okuyup yorumlar mısın canımOna kapanmayı düşünmediğimi söyledim. Sonra mesaj attı ama cevap vermedim o da kendi hayatına baktı. İyiki de olmamış şükür![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde açtığım son konuyu okuyup yorumlar mısın canımOna kapanmayı düşünmediğimi söyledim. Sonra mesaj attı ama cevap vermedim o da kendi hayatına baktı. İyiki de olmamış şükür![]()
ikinci bulusmada?
niye onun yazmasını bekliyorsunu zki? illa erkeğin mi davet etmesi lazım.
En azından sarhoşken yaptığı davetin arkasında durmasını bir daha sormasını beklerdim
siz daveti kabul etmemişsiniz ki sorduğunda.
Olabilir haberleşelim dedim çünküü mesai yapma durumum vardı onun da haberi vardı işim çıkabileceğinden
Bunun sonucunda sizin arayıp benim mesaim çıktı gelemiyorum ama deyip devamında bir gün netleştirmeniz daha hoş olurdu. Ya da mesai yok görüşebiliriz istersen demen lazımdı. Her halükarda top sizdeymiş. Karşı taraf beklemiştir bence.
Senden haber beklemiş olabilir. Bu akşam naber nasılsın diye mesaj at bence.
Ondan bekleyin o zaman. Beğenen, isteyen erkek illa o yazsın demez yazar , davet eder yine zaten. Ayrıca iki kere buluşmaya gitmişsiniz, orda mecburi duruyor gibi bir haliniz de yokmuş, eğlenmiş , güzel zaman geçirmişsiniz, onun aramaya devam etmesi lazım ki arar bence.Dün gece yazdım instagramdan sohbetimizle ilgili bir fotoğraf attım haftasonun nasıldı muhabbeti yaptık o kadar. Sanırım tekrar yazmama gerek yok.
kadinin yaninda erkegin sarhos olmasni gectim ikinci bulusmada bi de. size guzel gelmis gerci.Evet çok da güzeldi :)
Ondan bekleyin o zaman. Beğenen, isteyen erkek illa o yazsın demez yazar , davet eder yine zaten. Ayrıca iki kere buluşmaya gitmişsiniz, orda mecburi duruyor gibi bir haliniz de yokmuş, eğlenmiş , güzel zaman geçirmişsiniz, onun aramaya devam etmesi lazım ki arar bence.
kadinin yaninda erkegin sarhos olmasni gectim ikinci bulusmada bi de. size guzel gelmis gerci.
ikinci bulusmada sarhosluk olur mu yav? beni rahatsiz etmedi garip geldi. ben kadinla disari cikan erkegin sarhos olmick kadar icmesi gerektigini dusunuyorum. guzel olan neydi peki ben de size onu sorayim?Size rahatsız edici gelen şey nedir burada?
ikinci bulusmada sarhosluk olur mu yav? beni rahatsiz etmedi garip geldi. ben kadinla disari cikan erkegin sarhos olmick kadar icmesi gerektigini dusunuyorum. guzel olan neydi peki ben de size onu sorayim?
demek ki ikinci bulusmada cakir keyifli olmak hislerde yaniltici olabiliyomus. o kadar guzellige ragmen iletisim olmamis sonradan. degil mi?Adam şuurunu kaybetmedi çakır keyfin bir tık üstü oldu işte. Benden daha iyiydi sarhoşluğu, bir şey olsa müdahale edebilecek durumdaydı. Güzel olansa muhabbet, göz göze gelmeler, çok fazla gülüp eğlenmemiz, bacaklarımızın arada bir temas etmesi vb vb
demek ki ikinci bulusmada cakir keyifli olmak hislerde yaniltici olabiliyomus. o kadar guzellige ragmen iletisim olmamis sonradan. degil mi?
ahahahha:)))) ciddisiniz de yahu. peki.ben sarhoştum benim için hiç de yanıltıcı olmadı :) suçu içkiye atmaktan vazgeçebilirsiniz
ahahahha:)))) ciddisiniz de yahu. peki.