- 22 Şubat 2017
- 55
- 158
- 43
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çokta fifisin yaz yahu kendini bulunmaz hint kumaşı sandın yaz
Yaz bunları kız
İlişkilerin çoğu beni niye aramadı muhabbetinden bitiyor, bunları aşınız.
Aramak isteyen arar karşı taraf arasın diye beklemez, aramakla da bir şeyiniz eksilmez, gururunuz kırılmaz merak etmeyin.
Aramak istiyorsanız arayın, gerisi kendiliğinden gelir.
gerçekten hoşlandıysanız, bu mesajlaşmanın üstüne haftasonuna doğru perşembe günü geçince cuma olabilir mesela, siz yazın ya da arayın. muhabbet açılsın, sohbet sırasında laf görüşme mevzusuna doğru gider bence. o görüşmekten bahsetmezse de siz söyleyin ne olacak ki? haftasonu bir planın var mı gibisinden konuşun. özellikle perşembe geçsin diye vurguladım bunun sebebi perşembe sevgililer günü ve siz çok beklentili hemen sevgili moduna girmiş gibi gözükmeyin karşı tarafa diye. hoşlandıysanız bir kere daha denemekten zarar gelmez bence. birlikte güzel zaman geçirmişsiniz sonuçta. o uyum o elektrik her zaman herkesle olmayabiliyor.
Perşembeyi beklersen başka bir avcı kapabilir
Kuş uçtu beybi oluverir
Kaç sayfa yazılmış hala bekleyeyim kafası
Sonra niye başka kadına gitti..gider azizim gider
cuma arayın dememin sebebi hem perşembe sevgililer günü olması, hem de belki o zamana kadar arar ya da yazar diye zaman tanımak.normalde yazması lazım. yani cumaya kadar da hemen başkasını bulup gidiyorsa hiç gelmesin zaten bir de tabii pazar günü görüşme konusunda onun teklifi üzerine bakarız demeniz topun sizde kaldığı anlamına da gelebilir. yani pazar için sizden bir haber beklemiş de olabilir. ondan belki yazmamıştır.Cumaya da çok var ya, buluşmanın etkisi geçer resmen ama dayanayım bakalım. Sizce yazar mııı?
Kasma kendini bu kadar. Yiyip bitireceğine mesaj at pazar yapamadığımız planı yarın yapalım mı de. Hayat kısa bebeğim :)Cumaya da çok var ya, buluşmanın etkisi geçer resmen ama dayanayım bakalım. Sizce yazar mııı?
Kasma kendini bu kadar. Yiyip bitireceğine mesaj at pazar yapamadığımız planı yarın yapalım mı de. Hayat kısa bebeğim :)
Söylemeden geçemeyeceğim ama, birini tanımaya çalışıyorken 2. Buluşmada sarhoş olmak isabetli bir karar olmamış. Kendi fikrim tabii bu eleştiri için söylemiyorum ama bakın sarhoş kafayla havada kalmış bir konuşma olmuş. Biraz ayık olmakta fayda var galiba
Hadi gözün aydın çok sevindim yaa :)Yazdı buluşalım bu hafta dediiiiiiii :)
Valla sevindim :)
Iyice tanimaya calis.Birden oldu bittiye getirme.Biraz arada mesafe birak..3.bulusmada o flörtün ilk aşamalari büyúsü bozulmasin.
Hadi gözün aydın çok sevindim yaa :)
Nasıl bi mesafe nasıl yani? :)
Ben zaten haftaya yurtdışına gidiyorum 2.5 hafta olmayacağım