- 14 Ağustos 2015
- 1.308
- 1.024
- 133
Mesafe derken hadi biz sevgili olduk modu olmasin.Bak 2 bucuk hafta yokmussun.Seninle olmak tadi damaginda kalsin beklesin seni yanii.
Yok yok tabiki olmayacak :) aynen öyle olur :) sinemaya gidiyoruz zaten :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesafe derken hadi biz sevgili olduk modu olmasin.Bak 2 bucuk hafta yokmussun.Seninle olmak tadi damaginda kalsin beklesin seni yanii.
Sevindim.:) Tanidikca kalbinize, aklınıza, size uygun biri olduğunu düşünürsünüz umarım.. Güzel haberlerinizi okumak dileğiyle.... Mutluluklar
konuyu takipdeydim cok sevindim ya![]()
Sonrada şule çet neden öldü. Anlamiyorum bu insanlari gecenin bir vakti daha dogru duzgun tanimadigin adamla gez iç kesecekmi seni tecavuzmu edecek umrunuzda degil sadece cok tatliydi mi yani. Cok sacma bu ya. Iyi yetistirilmek gercekten onemli. Aramamasi hayrina olmuş kardesim sevin o gece evine sağ salim gittigin icin.
insallah dogru kisidir sizin icin. cok mutlu olursunuz dilerim simdiden. bayanlar duygularina engel olamiyor cunku. hersey gonlunuzce gerceklesissin dilerim. cok ama cok sevindim!!!!!Bi de bana sorun tam depresyona giriyorken sevinçten dans ediyorum![]()
:))))))Kezban gibisiniz aynı hep o mesaj atsın, o arasın, o buluşmak istesin. Öff.
Bu görüşmelerde paraları kim ödedi merak ettim. Onun davetlisi olduğun için o ödemiştir. Ama yani yemiş icmissiniz belki çok açıldı ve pazar günü için tekrar buluşup para harcamak istemedi. Bilmiyorum benim param yok şu aralar o yüzden belki taktım. Sen ara sen davet et bu sefer
insallah dogru kisidir sizin icin. cok mutlu olursunuz dilerim simdiden. bayanlar duygularina engel olamiyor cunku. hersey gonlunuzce gerceklesissin dilerim. cok ama cok sevindim!!!!!
gun boyu girip girip senin konuna baktim. Ay bu arada bende bogagim niyeyse senin konunu okurken sende bir sempati hissetim . Yazmasina coook sevindim. Ne zamana ayarlandi bulusma ? Ayyy kiz habersiz birakma bizi olurmu burcdasim :)
ay demmeBuluştuuuukkk :) dün çok tatlı geçti :) aşık olmak üzereyim :):):) ayrılırken yine ne zaman buluşalım dedi cuma müsait misin dedi :)
Sonrada şule çet neden öldü. Anlamiyorum bu insanlari gecenin bir vakti daha dogru duzgun tanimadigin adamla gez iç kesecekmi seni tecavuzmu edecek umrunuzda degil sadece cok tatliydi mi yani. Cok sacma bu ya. Iyi yetistirilmek gercekten onemli. Aramamasi hayrina olmuş kardesim sevin o gece evine sağ salim gittigin icin.
Allah rahmet eylesin. Kızlarımız hapis mi olsun şerefsizler yüzünden. Çalışıyorlar üretiyorlar özgürler özgür olmalılar. Örnek göstermeyin siz, masum bir meleğin vicdansızca öldürülmesiniKimse boyle bi olumu tabiki haketmez. Ama bi bayan kendini koruyabilmeli. Gecenin bir vakti insan korkar disari cikmaya ki kaldi bide bi erkekle bulusup içmeye. Sule çet davasinda bende cok uzuldugumu belirtmek isterim burda yargilamiyorum . Konu sahibine örnek gosteriyorum.