- 9 Temmuz 2013
- 1.054
- 1.002
- 323
Siz acısını çıkarmışsınız ben çıkaramadım bile kendisi nişanlandı bi kaç ay sonraA valla bunu pas geçemem bu konuda benim de yaram var..ilk buluşma harika ötesi geçip birbirmizle çok uyumlu olduğumuzu söyleyip beni çok beğendiğini de söyleyip bir sonraki buluşma için garanti verdikten sonra bende kalan ufacık eşyasını arkasını döndükten sonra dile getirmemle ; bir daha ki hafta alırım sende kalsın diyen insanın beni bir daha aramaması var mesela :) Allah akıl fikir versin, ilk buluşmada kafalar uyacak diye bir kaide yok zaten de salak adam ne diye ümit verirsin ki ? :) aklıma geldi sinirlendim bak ama çok pis acısını çıkardım ondan yanına kalmadı
Aynen öyle boş umutlara kapılıyoruz karşındaki hayatına devam ediyor.Buluştuğum kişi akşam beni eve bıraktıktan sonra yazdı konuştuk baya ama sonraki günler yazmadı bir daha sonrada nişanlandı zatenBen 2 kere yasadim ayni durumu. Ikisiylede bir dahaki bulusmaların planlari yapildi cok beğendiklerini soylediler guzel vakit gecirdik. Beraber selfieler cekildi birdaha bulusmak istemeyecegin birinin neden fotografini cekersinki
Ikisindede oldu diye dusunerek ilk mesaji onlardan beklemeden attim. Biri önce rest cekmedi ama 2 gun bekledim mesaj falan atmadi sonra mesaj attim olmayacagini soyledi.
Digeride ayni sekilde ben mesaj attim bulusma sonrasi birdaha gorusmeyelim iyisin hossun guzelsin eee o zaman bulusmada iyi gecti fikirler uyustu neden bitiriyorsun sebeb yok.
Ya genelde benim kendi kanatim erkekler boyle rahat cinsellik yasayabilecegi kizlari istiyor hayatinda. Kendileriyle asiri ilgilenen her dediklerini yapam kizlar istiyorlar . Eger karsisindaki kiz boyle degilse basta olumlu baksalarda sonra istemiyorlar fikir değiştiriyorlar. Olanda bos umutlara kapilan bizlere oluyor bu da mi gol degil deyip kalakaliyoruz.
Hayır aramadım. Bi kere daha ondan bekledim bugün de buluşalım sonra ben atağa geçerim diye düşündüm
Ben de salağa yatarak instagramdan bi fotoğraf attım o geceki bi muhabbete atıfta bulunarak. Haftasonun nasıl geçti dedi dedim çok yoğundu senin nasıl :) onun sakin geçmiş. Öyle bitti sanırım muhabbet.. Evet bence de muhabbet açılabilirdi ama işte niye böyle oldu bilmiyorum. Aşırı sarhoşken pazar buluşalım dediği için cumartesi tekrar sorar sanıyordum..
Belki sürekli ilk adım atmaktan sıkılmıştır. Siz çağırın bi yere bakalım nedeni neymiş :)Arkadaşlar,
Yine buluşma sonrası yazmayan bir erkek buldum
Arkadaşımın arkadaşıydı tanıştırılma gibi oldu, ilk kez 2 hafta önce buluştuk. Ben ilk buluşmada hiç elektrik almadım ama muhabbet güzeldi 3 saat falan oturduk yemek yedik. Ertesi gün mesaj attı naber diye, tekrar buluşalım dedi. İkinci buluşmayı geçtiğimiz cuma akşamına ayarladık. Lüks bir restorana götürdü beni, ben gelmeden şarap açtırmış 8den gece 12ye kadar oturduk çok tatlı geçti. Sonrasında bi şeyler içmek için başka bir yere geçtik gece 2ye kadar da orda devam ettik. Bu görüşme aşırı güzel geçti, çok eğlendik. Ordan çıkarken başka bir yere gidip çay içelim mi teklifinde bulundu, eve gideyim dedim. Pazar günü buluşalım mı dedi, konuşuruz haberleşiriz dedim. Dün ve bu sabah öğlene kadar haber bekledim ama asla bir arama, mesaj yokNiye böyle oluyor kızlar ya?
Sonrada şule çet neden öldü. Anlamiyorum bu insanlari gecenin bir vakti daha dogru duzgun tanimadigin adamla gez iç kesecekmi seni tecavuzmu edecek umrunuzda degil sadece cok tatliydi mi yani. Cok sacma bu ya. Iyi yetistirilmek gercekten onemli. Aramamasi hayrina olmuş kardesim sevin o gece evine sağ salim gittigin icin.
Gecenin bu saatinde sizi kiblemek için giriş yaptım.. Allah askınıza sule cetin adını böyle nasıl alabilirsiniz.. Nasıl genelleyebilirsiniz.. Yani konu sahibi gece çıktı diye öyle bir sonu hakedebilir mi diyorsunuz. Öldürülmüş birine "o saatte orada ne işi varmış" diyen zihniyeti bozuk erkeklerden ne farkınız var.. (öyle düşünmeyen erkeklerden özür diliyorum)Sonrada şule çet neden öldü. Anlamiyorum bu insanlari gecenin bir vakti daha dogru duzgun tanimadigin adamla gez iç kesecekmi seni tecavuzmu edecek umrunuzda degil sadece cok tatliydi mi yani. Cok sacma bu ya. Iyi yetistirilmek gercekten onemli. Aramamasi hayrina olmuş kardesim sevin o gece evine sağ salim gittigin icin.
Şu yazdığınız kadar gerizekalıca bir yorum daha hayatımda okumadım. Yazdığınız insan tecavüz ve cinayet kurbanı farkında mısınız??
Geç saatlerde dışarda olan erkeklere lafınız yok ama kadınlar vahşice öldürülsün öyle mi? Kaldı ki yazdığınzı kadında mücadele izleri bulunmuş, afedersiniz açıkça yazdığım için ama hayıra tahammül edemeyen bir piç kurusu da bu kızcağızı aşağı itmiş. Sizce bu kız ya da herhangi bir kadın ölmeyi hak mı ediyor? O kız o saatte dışardaysa o adamlar da dışarda onları neden kimse öldürmüyor peki erkekler diye mi??? Yazıklar olsun. Kadınlar da böyle diyecekse bu ülkede adalet nasıl olur? Katile avukatlık yapan vicdansız satılmış insan müsvettesinin ettiği laflar bunlar, o adam para için bir caninin savunmasını yapacak kadar alçalmış peki sizin kazancınız ne?? Haydi o para için zırvalıyor sizin amacınız nedir?? Midemi bulandiriyorsunuz gercekten.Mune rica ederim yukardaki 2 mesaji silin al birini vur otekine
Gecenin bu saatinde sizi kiblemek için giriş yaptım.. Allah askınıza sule cetin adını böyle nasıl alabilirsiniz.. Nasıl genelleyebilirsiniz.. Yani konu sahibi gece çıktı diye öyle bir sonu hakedebilir mi diyorsunuz. Öldürülmüş birine "o saatte orada ne işi varmış" diyen zihniyeti bozuk erkeklerden ne farkınız var.. (öyle düşünmeyen erkeklerden özür diliyorum)
Yapmayın kızkardeşim, hemcinsim evlat yetiştiricegiz, insan yetiştiricegiz.. Bu kafaları bırakın.. Herkes tercih etmeyebilir ama kimse dışarı cıktı diye veya açık(!) giyindi diye tacizi, tecavüzü, ölümü haketmez.. Böyle bişey olabilir mi ya..
Sonrada şule çet neden öldü. Anlamiyorum bu insanlari gecenin bir vakti daha dogru duzgun tanimadigin adamla gez iç kesecekmi seni tecavuzmu edecek umrunuzda degil sadece cok tatliydi mi yani. Cok sacma bu ya. Iyi yetistirilmek gercekten onemli. Aramamasi hayrina olmuş kardesim sevin o gece evine sağ salim gittigin icin.
Böyle düşümen yalnış ne alaka o kızcağızın ölümü ile bu yazdığınızın ?
Katil katildir bunun tanımakla tanımamakla ne alakası var . 30 senelik kocalar karılarını çocuklarını doğruyorlar şimdi onlar da mı tanımadıkları adamlarla gece vakti gezdiler ?
Bu sizin kurduğunuz cümleleri nasıl bir kafa yapısıyla kurdunuz merak ediyorum doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?