İkinci Bir Estetik Operasyona Evet mi, Hayır mı? :(

kızlar bende öyle düşünrüyorum düzeltme ameliyatını biraz erteledim.düşünüyorum şuan. ama ben düzeltme ameliyatı için ücret ödemeyecektim. muayenehanesinde yapacaktı. öyle söyledi. Bilmiyorumki ya 2000 in üstünde tutuyorsa benim için büyük miktar. Offfffff. bizim şu anda 2 ayımız bitti, şu an çok mutlu olmamız gerekirken halimize bakın yaa

kızlar yaa bu pskolojik midir nedir anlamadım.. bna da 300 cc takıldı.. 6 ayım oldu we gittikce küçük olduklarını hissetmeye basladım dantel sütyenlerde 85b yi tam dolduruyorum.. ama işte acıkcası biraz zaman gecsin ilerde degiştrp daha büyügünü taktırmayı düşünmüyo degilim.. acaba zamn gectikce gözümüz alısıyo da bize küçük gibi mi geliyo ki bilmiyorumkismile

ya kızlar aslında hepimizin ameliyata grmeden önce yıllarca imrendiğimiz ve öyle olmak istediğimiz bi görüntü var, akılda o olunca ne daha ne küçüğü bizi tatmin ediyo

yani en azından bnm öyle büyük göğüslü olmak için grdm ameliyata çktm hala aynıyım, insanlar çknca kendime güvenim geldi fln diyo, bn bakıyrm hem kıyafetle hem çıplak, bildiğiniz küçükk, adı da doğal göğüs...

ya canım bnm doktorm uyarmıştı beni silikon ne kadar büyük olursa deformasyonu o kadar fazla olurmuş.. o yüzden fazla büyük hiç bi zamntercih edilmez demişti.. erry cim senin suan ki sütyen bedenin ne??bi de amlyt öncesinde bedenin neydi?

sırtım 80 ama cup a bile doldurmuyodu, şimdi 80 b oldu ama damla silikonun şeklinden sanırım üstleri dolu dolu değil bn dekoltesinden hiçç memnun değilim, öyle tam doldurmuyo cnm ( bi de boyum uzun baya, omuzlarm da geniş olan daha da küçük duruyo..
80 c çok mu büyük mesela?

Erry canım sen ne zaman ameliyat olacaksın benim doktorum son şekli üzerinden ayrıntılı konuşuruz dedi Temmuz'un son haftası gideceğim.Dediklerine katılıyorum yıllarca bekledik, bende büyük göğüslü olmak için girdim ama hiç değmedi doğallıktan kasıt göğüsün küçük olmasıysa ben neden bu ameliyatı oldum o zaman hiç olmazdım ve benim doktorum bana sana ortalama şu boy olur-olmaz gibi birşey de söylemedi gösterdiğim fotoğraflar için onlar bana çok mu büyük olur dedim yok hayır dediği için ben de ona güvendim demek ki onlar gibi büyük yapacak diye ama ameliyat öncesi gözlerimi kapatmadan önce bana 400 çok büyük dedi(fotoğraflarda 400-425-450 kullanılmıştı). Benim derdim de bana 400 konulması değil en azından götürdüğüm sütyeni doldurmasıydı yani50cc fazla olsa olacaktı tamamen onun hatası gittiğimde ne konuşacak ne yapacak gerçekten çok merak ediyorum.Bir yandan da kendime çok kızıyorum neden tutturmadım istediğim cc yi ben seçmedim,dolu dolu d cup olmak istiyorum demedim diye ama o an durum böyle değildi ki. Bir de forumdaki bir arkadaşın doktoru-ebrulimm miydi yanlış olmasın çok kolay küçük geldiyse büyütürüz demiş böyle kolay bir yöntem mi var? Ben doktor sitesinden bir doktorun yazısını görmüştüm adını not almıştım ama kaybettim enjeksiyonla yapılan aynı anda hastanın da gördüğü bir yöntem varmış diyordu ki lokal anesteziyle hasta da o anda meme büyürken bir yandan aynada görüyor ve istediği büyüklüğe gelince söylüyor. Bu 2000li yılların başında çok yapılan ama sonradan çok zararlı olduğunu söyledikleri yöntem mi enjekte silikon yoksa başka birşey mi anlamadım.Bir doktor hiç denemeden bir boy büyük protezin o hastada balon gibi duracağını bilebilir mi? Çizimleri hastayı uyuttuktan sonra yapan doktor duydunuz mu?

benim doktorum bu şekilde yaptı onun için son 2 soruyu sordum. Bence c cup senin boyundaki bir kıza hiç de büyük değil gayet iyi inşallah 2.defada istediğin göğüslere kavuşursun.Keşke benim de böyle bir imkanım olsaydı en azından bu kadar üzülmezdim

çizimleri ameliyata grmeden önce yaptı bnm drum. sanırım ameliyatta da getirttikleri boy boy silikonları deniyolarmış ama bana denendi mi bilmiyrm.

sen bnden çokçok daha haklısın esasında hem fotoğrafla gtmişsin ne istediğini tamamen belirtmişsin, yani gerçekten pes o doktora, hastanın istekleri olabildiğince ve vücut elverdğince ön planda olmalı bu estetik işinde. ama gel gör ki bu da bzm şanssızlığımız kısmetsizliğimiz mi bilmiyrm artık...

yani doğallık küçüklük değil yoksa hepimiz en başta gayet doğaldıkk :) doğallıktan kasıt memenin sertliği şekli flndır yani, sonuçta biz de pamela anderson olmak istemiyoduk sadece vücüdumuza göre dolgun göğüslü olmak istiyoduk yani ameliyattan gene küçük göğüslü çıkmanın anlamı ne!!

bn temmuzbaşında gdicem, o zmn bi karar vericez konuşcaz tam anlamıyla.esasında çekiniyrm acaba 2. ameliyattan sonra çk hassalaşır mı, kaslarıma ya da süt kanallarına fln bi zarar olur mu, sonuçta bu protezi çıkarırken buna yapışan meme dokusunu da alıcak..

sninkinin cc si iyi gibiydi aslında belki gzldir de sen mi çk takıldın acaba ? high profil mi senin ki?

cnm enjeksiyon fln hikaye
bu işin tek yolu 2. ameliyatı olmaktan geçiyomuş sadece, 2. ameliyat da daha kolay oluyomuş, göğüste zaten eski silikonlar bi yer oluşturduğu için

evet canım high profil, fotoğrafımı çekince gönderirim Temmuz sonu gideceğim dediğin gibi protez artık o dokulara yapıştı kaynadı onları sökecek sonra nasıl olur başıma bir iş açar diye ailem de çok kızıyor hiç istemiyorlar doktor gel yapalım dese sen gidecekmisin diyor annem çok kızıyor keşke başka bir yolu olsaydı inşallah sen 2.sinde kurtulursun canım

annem çk kızıyo konusunu bile açamıyrm, en sonunda istysqan gt tek başına ol dedi yani o kdr kızıyo, paylaşamyrm bile mtszluğumu onla
babam zaten ...
istiyrm olmayı hem krkyrm hem bu skntılar ama bu kçk memelerle de yşmk istemediğime de eminim..

gerçi bnmkiler hala gerçek meme kıvamında diil, sertt elleyince bn anlyrm silikon oldğnu hep böle mi kalcak ya da daha byk protez elleyince hepten mi plastik plastik olur yani bnların kullanım hakkı hep bzde olmıcak sonuçta :)

Erry ben de olacağım galiba ama ben kas altı oldum doktor iyice gericem derini öyle yerleştiricem kasların zarar görecek diyor ne yapacağımı şaşırdım(benim büyük istediğimi bile bile bunu neden ilk ameliyatta yapmadı anlamadım) 2 kez kas altı ameliyat olan da tanımıyorum ama bu göğüslerle mutlu olmayacağım kesin zaten istediğim gibi olsa çoktan gidip kendime sütyenler bikiniler mayolar alırdım ama masaj yaptığımda bile sinirlerim bozuluyo hiç değmedi çünkü keşke ikimiz de istediğimiz göğüslere kavuşsak en kısa zamanda

ben de anneme sen gelme yanımda kimse kalmasın diyicem çok kızıyor ama ben çok kötü durumdayım

bu ünlüler peki zırt pırt bi büyütüp bi küçültüyolar falan, hatta e. gündeş 3 kez silikon ameliyatı olmuş, dmkki o kdr sıkıntı yaratcak bişe değil ya da olmasın diye umuyorum..

bi de bgn bnm sinirim nassı bozuk anlatamam bi bluz giydim ama aynı eski görüntüm tahta gbi oldum bn bile inanmıyrm bn silikon taktırdım mı acaba ya yoksa herşe bi hayal mi :/ bnm kafam karıştı esmeralda yaa 2. ameliyatta 315 cc fln düşünüydm seni duyunca napcağımı şaşırdm uff

keşke ankarada olsaydın sırayla brbirimize refakatçilik yprdık esmeralda:)

kasaltında 2. ameliyata doktorun ne dedi?

bnmki ypmak istemiyo snin göğüslerin byk deli misin diyo ama yani aramızda boyut problemi var, şekli çk gzl ama bildiin küçük yani, biz de mi problem??kafamçokkarıştı

evet erry ben de anlamadım ikimizin de bir beklentisi vardı ama gerçekleşmedi sen doğal ve güzel göğüs istemişsin doğallıktan kastı küçük anlıyorlar heralde dediğin gibi zaten öncesinde öyleydik ben de değsin istedim ama nafile dün annem doktorla konuşmuş benden gizli aramış sen arama ben konuşucam dedim ama aramış 2.ameliyatı sormuş doktor ona 2.sinin daha zor olduğunu kaslarımın zarar göreceğini söylemiş istediği protezi koymak için iyice derisini gericem yerleştirmek için çok acı çekecek ama acıyı çekecek olan o çok üzülüyorsa Eylül de gelsin yapalım demiş bugün ben de konuşcam. Madem öyle bunu ilk ameliyatta yapsaydın ya!!! Bir de 2.si kolay diyenler var nasıl oluyorsa bende anlamıyorum ünlüleri. Annem diyor ki onlar birkaç sene sonra değiştiriyorlar çünkü derisi gerilmiş yer açılmış oluyor gidip daha büyüğünü koyduruyorlar .Evet keşke aynı şehirde olsaydık görüşürdük seninle canım birbirimize çok destek olurduk.Şimdi onlar razı olup beni zaten ameliyat olmama izin vermez ben olsam da sağlığıma birşey olsa hayatımız biter diğer yandan da uzun süre bekleyip bu sonuçları aldık sonrasında da birşey giyiyoruz istediğimiz görüntü yok sonrada ben niye bu işe kalkıştım o zaman diyorsun. Annemi zaten 1.sine ikna etmek 3 ayımı aldı kardeşim de karşıydı benim bu ameliyat yüzünden ruhsal durumum bozuldu. Ama yanında kalacak biri olmadan tek başına olma sakın. Bir de kağıt imzalatıyorlar ya olası herşeyi kabul ettiğine dair. Benim annem hastaneye vardığımızda onları ben imzalarken bile çok gerildi. ıkisi de ne gelirim ne imzalarım diyor.Hele kardeşim kesinlikle olamazsın diyor ama ben hala beni anlamadıklarını düşünüyorum beni ancak sen anlarsın sen de iyi düşün seninki kas altı değilse belki daha kolay geçer iyice konuşmak lazım bütün ayrıntıları

kasaltının öyle zorlukları olduğunu bilmiyodum cnm, acaba vücudunun alabileceği büyüklük o kdr mıydı da riske atmadı drun? senin durumunda iyi düşünmek lzm o zmn, belki doktorun 2. ameliyat ypmk istemediği için mi öyle dedi acaba? bu konuda başka hekimlerin fikrini alsan olmaz mı? tabi bnm taa içten gelen bi sesim senin göğüslerinin gzl olduğunu söylüyo ama.. son karar senin.

bnm drum aynı senin annenin gbi 2. ameliyatın orda bi boşuk oluştuğu için kolay olcağını söyledi ama her ameliyat bir risk, bn sana bi sorun ykken 2 ameliyatı ypmam ama çk istiyosan da yaparz dedi.

esmeralda sanki sen ben, ben sen olmuşuz, tıpatıp aynı şeyleri ben de duyuyorum aileden..

erryyazdıklarını okudum aynı seyin benim içinde dedi ve ben kafayı yicem küçücük oldular uyuyamıyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…