• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci Bir Estetik Operasyona Evet mi, Hayır mı? :(

2.ameliyatı olup kaç cc taktırdığını bizimle paylaşacak arkadaşları bekliyoruz

Tüm yazılanları baştan aşağı okudum, çok geçmiş olsun kızlar. O kadar mutsuz olduğunuzu hissettim ki yeni bir ameliyat sizin ruhunuza da iyi gelecektir, bir çeşit terapi, ameliyatı olun, çıksın aradan ama bu sefer doktor size kağıt imzalasın, can bu öyle değil mi?
Bu arada birşey sormak istiyorum, göğüslerim 85 B. Doğumdan dolayı sarktılar ve dikleştirmek istiyorum. Sadece silikonla dikleştirmek mümkün mü? Belki aranızda sarkmadan dolayı silikon yaptıran vardır diye soruyorum.
Ankara'dayım ve Nebil Bozdoğan' ı düşünüyorum. Sevgiler.

bır arkadasında kılo vermeden dolayı sarkma oldu ona protez kullandı doktoru.oluyo yanı protez kullanarak dıklestırme. ayrıcaa protez kullananlarda sarkma olursa protesı cıkarmadan da dıklestırme yapılıyo.

eweeett benimde doktorummm canımmm :D hepimizin doktoru :D:D:D gizem ya sağ göğsüm çok sızlıo ama sol göğsümde öle bişi yok normal mi sence?

canım benım daha yenı yenı duzelıyosun bı kac gune bıseyın kalmaz...cenk beyın yanına gıttıgınde sor canım..

gizem demin böcek gördüm bi bağırdım istem dışı zonkluo göğüslerim bişi olmuş mudur ki?ayrıca sanki akıntı gelio sağ göğsümden :S yarın cenk beye sorcam hepsini sanırım normal bunalr dikişler hemen zarar görmez sanırım demi?

yok ya dıkısler zarar gorse benım gorurdu ızmırden aydına geldım amelıyatın ertesı gunu otobandan gelmeme ragmen yolu yapanlara saydım valla..bısey yooktur sen cok panık yapıyosun.yavas yavas gerılmesı gecıyodur vucudun alısıyodur ondan belkı sana ole gelıyo.tornavıda alıp gogsune saplamadıgın surece slıkonların patlamaz kı ben cenk beyın odasında cıkmıs proteslerı baya bı sıktım elımle bısey olmadı korkmaa sen..kontrole gıdınce anlatırsın gerekenı yapar.benımde dıkısler ıyılesıyo onlar kasıntı yapıyo ama sonrası guzel olcak gulunu sevıyom dıkenıne katlanıyom mısali:)

gizeeeeeeeeemm salı günü bnde gitcen cenk beyin yanına bandajlarım alıncak snei mutlaka göreim tmm mı?garantisini aldın mı silikonalrının ben almayı unuttum artık salı günü alırım.gizemim msne girince çewrimdışı tel nuamranı yaz bana buarada buğün gittim kontrole maşşallh bişiycik yok :Dben işte pinpirikliyim :D

Erry canım sen ne zaman ameliyat olacaksın benim doktorum son şekli üzerinden ayrıntılı konuşuruz dedi Temmuz'un son haftası gideceğim.Dediklerine katılıyorum yıllarca bekledik, bende büyük göğüslü olmak için girdim ama hiç değmedi doğallıktan kasıt göğüsün küçük olmasıysa ben neden bu ameliyatı oldum o zaman hiç olmazdım ve benim doktorum bana sana ortalama şu boy olur-olmaz gibi birşey de söylemedi gösterdiğim fotoğraflar için onlar bana çok mu büyük olur dedim yok hayır dediği için ben de ona güvendim demek ki onlar gibi büyük yapacak diye ama ameliyat öncesi gözlerimi kapatmadan önce bana 400 çok büyük dedi(fotoğraflarda 400-425-450 kullanılmıştı). Benim derdim de bana 400 konulması değil en azından götürdüğüm sütyeni doldurmasıydı yani50cc fazla olsa olacaktı tamamen onun hatası gittiğimde ne konuşacak ne yapacak gerçekten çok merak ediyorum.Bir yandan da kendime çok kızıyorum neden tutturmadım istediğim cc yi ben seçmedim,dolu dolu d cup olmak istiyorum demedim diye ama o an durum böyle değildi ki. Bir de forumdaki bir arkadaşın doktoru-ebrulimm miydi yanlış olmasın çok kolay küçük geldiyse büyütürüz demiş böyle kolay bir yöntem mi var? Ben doktor sitesinden bir doktorun yazısını görmüştüm adını not almıştım ama kaybettim enjeksiyonla yapılan aynı anda hastanın da gördüğü bir yöntem varmış diyordu ki lokal anesteziyle hasta da o anda meme büyürken bir yandan aynada görüyor ve istediği büyüklüğe gelince söylüyor. Bu 2000li yılların başında çok yapılan ama sonradan çok zararlı olduğunu söyledikleri yöntem mi enjekte silikon yoksa başka birşey mi anlamadım.Bir doktor hiç denemeden bir boy büyük protezin o hastada balon gibi duracağını bilebilir mi? Çizimleri hastayı uyuttuktan sonra yapan doktor duydunuz mu?

tuğrul turan olabiir mi canım

Back
X