İkinci Bir Estetik Operasyona Evet mi, Hayır mı? :(

bence 2.amelıyatı olma soyledıgın boyutlar gayet ıyı ayrıca daha buyuk ve desteklı sutyenlerle dahada duyuk gosterebılırsın
en onemlısıde ılerde kılo alırsan zaten goguslerın buyuecektır ama amelıyat olursan ve ılerdede kılo alırsan memelerın cok buyuk gozukur kı buda senı dahada kılolu gosterır
hem amlıyat olmak kolaymı 1 defa olmussun oda bana gore buyuk cesaret tercıh senın ama vucudunla barısık olmayı onu sevmeyı ogren onu hırpalama neden olsa emanet

gerçekten kafam çok karışık bu haliyle çok doğal duruyolar, ameliyat olduğumu kimse anlamaz, ben bile bakıyorum bakıyorum anlamıyorum e hani nerde bnm göğüslerim oluyorum :)
ama insanın ne istediği ve neden ameliyat olduğu önemli, yıllardır tahta göğüsle dolaştıktan sonra bn bu kdr doğallık mı istiyodum, hayır. dev gibi göğüsler de istemyrm ama sonuç bni tatmin etmedi..
vücudu hırpalamaksa evet narkoz bile başlı başına bi olay, üstelik bunun garantisi yok, 5 yıl sonra bi komplikasyon olup tkrar masaya yatma olasılığı var, zaten bu yüzden bu kdr düşünüp üzülüyorum ya :KK43: şu an evlenince veya çocuk doğurunca göğüslerim çok büyür mü onu düşünüyorum?

kızlar aslında bu büyüklük konusunda doyumsusuz gbi geliyor bana cünkü bnimkine 300 cc konuldu ama hala küçük geliyor yani birazdaha byük olabilirdi diyip duruyorum ki ameliyat olan 3 arkadasım war hepside aynı seyi sölüyor bilemiorum wala:S

bn doktoruma bunlar küçükolmuş, 300 üzeri koysaymışsın dediğimde, 300 ve üzeri baya iddialı rakamlar, tüm dükkatler memelerinde olcaktır demişti:// bna 315 fln gayet süper dururmuş gbi geliyo halbuki. sn de 300 e küçük geliyo diyosun, off bu büyüklük konusunda kafam iyice karıştı, bu gidişle 2. ameliyatımdan pamela anderson gbi çıkcam ://// damla mı seninki?

başlık açmıştım konuyla ilgili, pıp marka protezler ben ameliyat olduktan 4 gün sonra yasaklandı zehirli içerik olabilir vs gibi nedenlerle, üreticilerin mahkemesinin bitmesini bekliyorum şu an

mahkeme yıllarca sürebilir ama,sen ihmal etme bence, inş bi terslik çıkmaz :KK43:

gerçekten kafam çok karışık bu haliyle çok doğal duruyolar, ameliyat olduğumu kimse anlamaz, ben bile bakıyorum bakıyorum anlamıyorum e hani nerde bnm göğüslerim oluyorum :)
ama insanın ne istediği ve neden ameliyat olduğu önemli, yıllardır tahta göğüsle dolaştıktan sonra bn bu kdr doğallık mı istiyodum, hayır. dev gibi göğüsler de istemyrm ama sonuç bni tatmin etmedi..
vücudu hırpalamaksa evet narkoz bile başlı başına bi olay, üstelik bunun garantisi yok, 5 yıl sonra bi komplikasyon olup tkrar masaya yatma olasılığı var, zaten bu yüzden bu kdr düşünüp üzülüyorum ya :KK43: şu an evlenince veya çocuk doğurunca göğüslerim çok büyür mü onu düşünüyorum?

hemde nasıl buyuyor sana anlatamam
oyuzden sana yardımcı olmaya calıstım
ben 16 yasımdayken 75 numaraydı ve bana kucuk gelıyordu
sora kılo aldım ve zamanla 80 -85 oldu
suan 6 aylık gebeyım 90 ve kocamanlar
ılerde kılo alırsam dusunemıyorum
vucut olarak normalım ama buyuk gogusler hem fazla ılgı cekınce hos durmuyor hemde kılolu ve sısman gıbı gosterıyor ben sevmıyorum
sımdıkı aklım olsa 75 de kalsın ama dık olsunlar ısterdım ben belkı ılerde kuculttururum ama bebeklerden cok sonra 40 yasımda falan belkı

ayrıca sızı korkutmak ıstemem ama memenızde bı kıtle vs oldugu zaman sıze sordukları ılk bıkac soru
1- genetık olarak aılede meme kanserı varmı
2- memeden amelıyat oldunuzmu dıye soruyolar
ben elletmemek dusuncesındeyım
ılerde sporla vs toparlamak ıstıyorum olmassa kuculttururum belkı son care olarak ama ben korkagım sanırım yaptırmam

slm arkadaslar,
kucuk oldu buyuk oldu dan ziyade kazasiz belasiz komplikasyonsuz atlattik diye sevinmeniz gerekir...silikon nekadar buyurse o kadar risk artarmis.ayrica su pip markasi tum dunyadaki bayanlari tehlikeye atti,bizim ulkemizdede kullanilan bir urun oldugundan,pip kullanan arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum.

Erry bana 325cc takıldı yuvarlak evet memnunum zaten doktoruma çok net ifade etmiştim tam istediğim gibi eğer mutlaka 2.ameliyatı olacağım diyorsan inşallah arzu ettiğin sonuca ulaşırsın ama bence acele etmeden karar ver canım

evet evlenip çocuk doğurunca hamilelikte süt kanallarının da etkilenmesinden gerçekten büyüyor annem her zaman söyler ve çevremizdeki herkes de öyle oldu insan haliyle doğumda kilo da alıyor bunların birkaçı kalıcı bile olabiliyor bunu da düşünmek lazım. Büyük göğüs gerçekten ayrı bir problem kıyafet bulmak zor, tüm dikkatler göğüslerinize yoğunlaşır, ne kadar ince olursanız olun hep kilolu görünürsünüz.Zaten idealden fazlası bence kadınsı çekici görüntüden çok itici oluyor. Ben hep bunları düşündüm zaten annem de yanımdaydı. Sonuçta vücudumuzda kalıcı bir değişiklik oldu. Benim şu an tek düşündüğüm 6 ay-1 sene içinde herhangi bir komplikasyon-kapsül kontraktörü oluşmaması için dua ediyorum. Sende iyi düşün öyle karar ver canım :))

becne bı meme ırıyse babanne memesı gıbı kolay sarkıyor
ama bı meme ne kadar kucuk olursa olsun dıkse ve duzgunce cekısı olabılıyor
oyuzden en kucugu en guzelı bence
cesaretım olsa 75 numaraya kadar kucultturup dıklestırırım ama nerde bende o cesaret op sonrası ılk haftayı atlatmakta zaten marıfet

evet evlenip çocuk doğurunca hamilelikte süt kanallarının da etkilenmesinden gerçekten büyüyor annem her zaman söyler ve çevremizdeki herkes de öyle oldu insan haliyle doğumda kilo da alıyor bunların birkaçı kalıcı bile olabiliyor bunu da düşünmek lazım. Büyük göğüs gerçekten ayrı bir problem kıyafet bulmak zor, tüm dikkatler göğüslerinize yoğunlaşır, ne kadar ince olursanız olun hep kilolu görünürsünüz.Zaten idealden fazlası bence kadınsı çekici görüntüden çok itici oluyor. Ben hep bunları düşündüm zaten annem de yanımdaydı. Sonuçta vücudumuzda kalıcı bir değişiklik oldu. Benim şu an tek düşündüğüm 6 ay-1 sene içinde herhangi bir komplikasyon-kapsül kontraktörü oluşmaması için dua ediyorum. Sende iyi düşün öyle karar ver canım :))

inşallah iyileşme sürecinde 1 sorunla karşılaşmazsın cnmm..
işte bana 260 cc damla takıldı ya bnm istediğim aslında seninki kdrmış.. 2. ameliyata cesaret edip annemi de ikna edersem 325 cc yuvarlak yaptrmayı düşünüyrm.. tabi 3 ayı bi atlatabilirsem kazasız belasız..memnun olduğuna göre o kdr abartı bişe değildir, offfffffffffffff keşke bn de öle mutlu çıkabilseydim :KK43:((((((((
çok büyük istemyrm, memnun olduğuna göre öyle abartı durmuyodur yani 325 di mi?

Son düzenleme:
esme2 naaptın doktorunla görüştün mü yada silikon boyutlarına alıştın mı, 2. ameliyat hakkında naaptın??
hbr bekliyorum senden, bn hala çok mutsuzum arkadaşlar, öyle imreniyorum ki memnun çıkan arkadaşlara, çok şanslısınız
kızlar artık gözümü kararttım, 2. ameliyata girmeme 45 gün fln kaldı, off

merhaba erry, uzun zamandır bakamadım siteye kusura bakma. evet doktorla konuştum ve memnun olmadığımı söyledim. ikinci ameliyat için 6 ay geçsin kesin karar verirsen dedi. hastane ve protez ücretini ödersen ben birşey almam dedi. tabi bu ne tutuyor bilmiyorum, sekreterimle konuşursuz dedi o da izinliydi o gün konuşamadım. Benim şimdi başka bir sorunum var bir göğsüm oturmuşken diğeri oturmadı. alt kısmında silikon gözüküyor. Otursaydı belki alışacaktım ama şimdide bu dertle uğraşıyorum. Bana ameliyattan sonra sütyen takmamamı söylemişti, okuduklarımdan hiç sütyen takmayana rastlamadım. Yani sporcu sütyeni takıyor ya herkes bana takma demiştim. Ondanmı oldu bilmiyorum.Erry ikinci ameliyat gözümde çok büyüyor benim. Eğer oturmuş olsaydı o ilk günlerin moral bozukluğu pek kalmamıştı açıkçası.Resim gönderdim geçen hafta on gün daha bekleyelim yine olmazsa yüzyüze bir görüşelim dedi. Bu hafta sonu gidicem bakalım.Sen kesin kararlımısın ikinci ameliyata. Maddi durumum iyi olsaydı bende çekinmeden olurdum aslında. Ama hala çok mutsuzsan ol mutlaka. Böyle yaşanmaz çünkü.ınşallah kısa zamanda yüzümüz güler bu konuda. Eğer şu oturmama konusunda ikinci operasyon gerekirse o zaman değiştirebilirim protez büyüklüğünü.

hadi yaaa aksilikler bırakmadı inş geçer hemen cnm, biri aşağıda biri yukarıda mı duruyor, yani o kdr bariz bi fark olsa ameliyat snrasında anlardın..sonradan mı oldu.. hr işte bi hayır vardır, belki bu sbple 2 ameliytı olup büyütürsün, bn ameliyttan çktğm ilk gnden beri inş bi sorun olur da 2. ameliyat için geçerli bi sbp olsn dedim içimden, ilginç gelebilir ama öle..

ben kesinlikle olmayı istiyorum ama bu sefer ailem şiddetle karşı çıkıyo, anlamıyolar beni, nişanlım evlendikten snra istiyosan bi daha ol dedi ama bence o da beni oyalıyo :)
alışmadım sevmiyrm çok küçük bence ama eskisi gbi diil en azından diip şimdilik idare ediyrm ama bn bişeyi ypcm diyosam yapıyrm eninde sonunda, er ya da geç olıcam bu ameliyatı hatta yakın bi zmnda..

Erry merhaba, dün doktorla görüşmeye gittim. malesef oturmayan göğüs için ufak bir operasyon yapıcam dedi. sonuçta ameliyat yerim tekrar açılacakmış ve protezi biraz yukarı çekecekmiş, 10 dakikalık işi var diyor ama sonuçta aynı yer tekrar açılacak. içimden geçmedi değil açılmışken değiştirsemmi diye. bunu paylaşmadım doktorla ama ben memur olduğum için tüm iznimi kullanmıştım ilk ameliyatta. bu sene için iznim kalmadı yani. ayrıca maddi yöndende beni zorlayacak. daha ilk ameliyatın borcu duruyor. bu cuma gidip olucam. ama protezi değiştirme konusunda kararsızım. Sen aynı doktoramı yaptıracaksın. bence aynı doktora yaptır o zaman ücreti düşük ödersin. ben ilk memnun olmadığımı söylediğimde ikincisinin fiyatını sordum bana sadece protezin ve hastanenin parasını ödersin ben birşey almam demişti.

Erry merhaba, dün doktorla görüşmeye gittim. malesef oturmayan göğüs için ufak bir operasyon yapıcam dedi. sonuçta ameliyat yerim tekrar açılacakmış ve protezi biraz yukarı çekecekmiş, 10 dakikalık işi var diyor ama sonuçta aynı yer tekrar açılacak. içimden geçmedi değil açılmışken değiştirsemmi diye. bunu paylaşmadım doktorla ama ben memur olduğum için tüm iznimi kullanmıştım ilk ameliyatta. bu sene için iznim kalmadı yani. ayrıca maddi yöndende beni zorlayacak. daha ilk ameliyatın borcu duruyor. bu cuma gidip olucam. ama protezi değiştirme konusunda kararsızım. Sen aynı doktoramı yaptıracaksın. bence aynı doktora yaptır o zaman ücreti düşük ödersin. ben ilk memnun olmadığımı söylediğimde ikincisinin fiyatını sordum bana sadece protezin ve hastanenin parasını ödersin ben birşey almam demişti.

canım Ankarada olmuşsun sanırım bende Ankda olmayı düşündüğüm için soruyorum doktorun kimdi

arkadaşlar ben de sizinle aynı durumdayım Erry senin dediğin gibi neredeyse bir sorun olsada tekrar açmak zorunda kalsa diye bile düşündüğüm oluyor bunu da sadece bizler anlayabiliriz zaten benim de ailem istemiyor ama çok mutsuzum devamlı ağlıyorum Temmuz sonu giideceğim doktor 2 ay sonra son şekli üzerinden ayrıntılı konuşalım dedi ama o güne kadar harap olacağım

esmeralda ne kadar ücret ödeyeceksin ikinci ameliyat için konuştunuzmu? ve aynı doktoramı olacaksın

Mrb Esme2. bence bekle brz hemen olma sonuçta bu protezleri sevmiyosun beğenmiyosun 2. bi ameliyat şansın varken iyi düşün, aynı yer açılcak sonuçta aynı anesteziyi alcaksın 10 dklık bi iş dr lara göre ama biz yaşıyorz bunu sonuçta hayatımızın sonuna kdr bizle kalcaklar.
iznin bttyse rapor alabilirsin, para konusunda haklısın yani o işin ayrı bi sinir bozucu kısmı, doktor bana da hastane ve protez parası ödersin dedi ama zaten 2.000in üzerinde oluyo o miktar..
keşke paylaşsaydın doktorla memnun olmadığını, hastane parası verceksin şimdi protez parası kalırdı geriye, bence iyi düşün böyle bi şansın varken, keşke yerinde ben olsaydım hiç düşünmeden büyük protezlere kavuşurdum :KK43:((((

arkadaşlar ben de sizinle aynı durumdayım Erry senin dediğin gibi neredeyse bir sorun olsada tekrar açmak zorunda kalsa diye bile düşündüğüm oluyor bunu da sadece bizler anlayabiliriz zaten benim de ailem istemiyor ama çok mutsuzum devamlı ağlıyorum Temmuz sonu giideceğim doktor 2 ay sonra son şekli üzerinden ayrıntılı konuşalım dedi ama o güne kadar harap olacağım

al benden de o kadar, daha 2 gün önce ağlamaktan mahvoldum, mutlu olmak için yaptığım şey bnm hayatımı karartttı resmen cnm.. bana da dedi doktor şekil alcak gzlleşcek diye şekil aldıkça küçüldü gitti..oyalama taktiği bu

işin en kötüsü kimse ama kimse anlamıyo bi tek aynı durumda olanlar biz birbirimiz anlıyrz, keşke hepimiz ikinci ameliyatla büyütsek aynı anda hepimiz mutlu çıksak :KK43:

esme2 nin yerinde ben olsaydım keşke

X