bence 2.amelıyatı olma soyledıgın boyutlar gayet ıyı ayrıca daha buyuk ve desteklı sutyenlerle dahada duyuk gosterebılırsın
en onemlısıde ılerde kılo alırsan zaten goguslerın buyuecektır ama amelıyat olursan ve ılerdede kılo alırsan memelerın cok buyuk gozukur kı buda senı dahada kılolu gosterır
hem amlıyat olmak kolaymı 1 defa olmussun oda bana gore buyuk cesaret tercıh senın ama vucudunla barısık olmayı onu sevmeyı ogren onu hırpalama neden olsa emanet
gerçekten kafam çok karışık bu haliyle çok doğal duruyolar, ameliyat olduğumu kimse anlamaz, ben bile bakıyorum bakıyorum anlamıyorum e hani nerde bnm göğüslerim oluyorum :)
ama insanın ne istediği ve neden ameliyat olduğu önemli, yıllardır tahta göğüsle dolaştıktan sonra bn bu kdr doğallık mı istiyodum, hayır. dev gibi göğüsler de istemyrm ama sonuç bni tatmin etmedi..
vücudu hırpalamaksa evet narkoz bile başlı başına bi olay, üstelik bunun garantisi yok, 5 yıl sonra bi komplikasyon olup tkrar masaya yatma olasılığı var, zaten bu yüzden bu kdr düşünüp üzülüyorum ya şu an evlenince veya çocuk doğurunca göğüslerim çok büyür mü onu düşünüyorum?