Merhaba Erry, geçmiş olsun.260cc hiç fena bir boyut değil gibi geliyor bana.Kilon da fazla değil, ince yapılısın.Daha büyük olsa kötü durabilirdi gibi geliyor bana.
Zaten 2. ameliyatı düşünmen için erken.
Bence biraz iyileşmeye bak.Birkaç ay daha geçsin.260cc illa ki bir fark yaratmıştır.Onun tadını çıkar..Ben henüz yaptırmadım ama bana da ancak o kadar bir cc koyulacak sanıyorum.Bence yeterli bir hacim.
Anlaşılan senin tek derdin büyüklüğü olmuş.Ağrın olmadı mı fazla?İzlerin ne alemde? Onlarda sorun yoksa belki de çok güzel bir ameliyat geçirdin.
Sordun söylüyorum.Mutlu olmamız sadece onlara bağlı değil.Bazen takılıyoruz işte böyle şeylere.
Eh bu da iyi bişey, demek ki başka derdimiz yok:)
Sevgiler, biraz sabır..
canım ankara yazıyor yaşadığın şehir dr.ve fiyat hakkında bize bilgi verirmisin bilmiyorumkismile
erry birde senin boy falan baya uzunmuş sanada 260 cc takılması çok saçma gerçekten. sen hangi doktora oldun belki benimkiyle aynıdır? sence begenmedim psikolojim bozuldu gibi bir konuşmayla doktorla konuşsak ikinci bir ameliyat icin aynı ücretimi alır? kendi hatalarının cezasını nasıl çekiyoruz bakarmısın şu duruma. başka bir doktorla görüşmediğim için hemen ona karar verdiğim için çok pişmanım.
Merhaba jenna.. teşekkür ederim motivasyon için, okumak iyi geldi...ama bunca yıl göğüssüz gez ve sonuç tam bi buhran..yani görüntü olarak giysili halimleyken eski ve yeni arasında hiçbi değişiklik yok, eskiden destekli sütyenle olan görüntüm desteksiz sütyene döndü yani destekli sütyenin desteği kadar büyüdü (( ama omuzlarım fln baya geniş olduğu için oldukça küçük duruyo, değmedi asla o yaşadıklarıma..
ameliyat olmamışsan o kadar korkcak bişe yok, tabi bnmki kasüstü olduğu için belki o kadar rahat bi ameliyat sonrası geçirdim. sadece ameliyattan çıktrıktan 2 saat sonra yoğun bi ağrı yaşıyorsun, sonra ağrı kesiciler fln idare ediyosun, ilk 4-5 gün sıkıntılı hareketler açısından ama o kadar büyük acı ve ağrılar yaşamadım. izlerim tamamen iyileşti şu anda, hala kırmızılıklar var ama krem kullanıyorum, göğüs çizgisinde kaldığı için gözükmüyo bile.büyüklüğüne iyi karar verip ameliyat ol derim sana kesinlikle..
haklısın çok şükür başka derdim yok ama hayatım boyunca estetik olmak istedim, maddi manevi kendimi + ailemi hazırladım ama sonuç....( insanın kendini tatmin etmesi için o kadar sancılı ve maddi külfeti olan bişe böyle sonuçlanınca gerçekten inanılmaz bi bunalıma giriyo insan
sana şimdiden geçmiş olsun
Haklısın Erry..üzülmekte haklısın.Keşke istediğin gibi olsaymış..Sana moral vermeye çalıştım ama ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum.ben zaten o yüzden hala karar veremedim.Ya beğenmezsem..
En doğru kararı verecek olan yine sensin.Tekrar doktorunla konuşursun sanırım..
Bakalım ne önerecek.
Yine de kendini mümkün olduğunca negatif tutma, güzel gitsin herşey.sevgiler..
erry biz aynı doktora olmamışız ben gazide olmadım. benimde ikinci bir ameliyat için cesaretim var ama maddi olarak beni çok zorlayacak, dediğin gibi bizim hatamız olmamasına rağmen doktorların öyle söylemeleri hoş değil. böyle bir sorunla karşılaşmamak için bize iyice anlatmaları lazımdı. birde ben özellikle resimdeki kadar olsun dediğim halde o resmin yarısı kadar oldu. şu yaşadıklarımızın hepsi boşu boşuna. millet ameliyattan çıkınca acayip bir özgüvenli falan olur,mutlu olur. bizde tam tersi oldu, güvenim dahada sarsıldı.bize bunları yaşatmaya hakları yoktu. tabi ne desem boş. oldu birkere, bende haftaya cumartesi gidicem bakalım benimki ne diyecek.
Merhaba Erry, geçmiş olsun.260cc hiç fena bir boyut değil gibi geliyor bana.Kilon da fazla değil, ince yapılısın.Daha büyük olsa kötü durabilirdi gibi geliyor bana.
Zaten 2. ameliyatı düşünmen için erken.
Bence biraz iyileşmeye bak.Birkaç ay daha geçsin.260cc illa ki bir fark yaratmıştır.Onun tadını çıkar..Ben henüz yaptırmadım ama bana da ancak o kadar bir cc koyulacak sanıyorum.Bence yeterli bir hacim.
Anlaşılan senin tek derdin büyüklüğü olmuş.Ağrın olmadı mı fazla?İzlerin ne alemde? Onlarda sorun yoksa belki de çok güzel bir ameliyat geçirdin.
Sordun söylüyorum.Mutlu olmamız sadece onlara bağlı değil.Bazen takılıyoruz işte böyle şeylere.
Eh bu da iyi bişey, demek ki başka derdimiz yok:)
Sevgiler, biraz sabır..
ya kızlar benim 40. günüm gerçekten ilk haline göre oldukça küçüldüler, şu an memnunum bundan sonradada daha fazla inmez gibime geliyor, ancak bende 2. ameliyatı düşünüyorum markadan dolayı ve sizi anlayabiliyorum belirtmek istedim, kabus gibi, maddi ve manevi olarak yıkıcı bişiy
Biz bu ameliyatları uzun süre bizi üzen bir durumdan kurtulmak ve mutlu olmak için oluyoruz ve herşeyden önce kendimiz için oluyoruz yani kendi öz mutsuzluğumuzdan dolayı ama sonuç istenildiği gibi olmazsa o zaman belki de ameliyattan önceki halimizden bile mutsuz oluyoruz çünkü öncesinde nasılsa ameliyat olacağım diye düşünürken sonrasında sanki her şey bitmiş bir daha böyle bir şansımızda kalmayacak gibi düşünüyoruz. Evet çok acı çekenler var ben de onlardan biriyim 2 haftam doldu yeni yeni kendime gelmeye başladım. Hiç kimse o acıları kendine isteyerek çektirmez. Ben bu noktada 2.bir oparasyona olumsuz bakmıyorum ama bunu yapacak kişinin işinin ehli olması lazım bir de sizin sağlık durumunuzu da göz önüne almalı yani ne kadar zaman geçmeli nasıl yapılmalı bu çok iyi belirlenmeli. Tabii bir de bunun ücreti var. Tüm bunların göz önüne alınıp yapılması gerekir hatta ilk doktor beklentilerinize yanıt verme konusunda bu kadar başarısız olmuşsa o zaman belki de başka bir doktora gitmek de gerekebilir.Ne olursa olsun sizin kendinizi iyi hissetmenizden daha önemli bir şey olamaz bence. Bence biraz sabırlı olun daha önce bu ameliyat için ne kadar bekleyip üzüldüğünüzü düşünün sağlık açısından önerilen süre dolduktan sonra olun.Temennim herşeyin gönlünüzce olması arkadaşlar hiçbirimiz böyle sonuçları haketmiyoruz çünkü. Kendinizi üzmeyin hepsinin bir çıkar yolu çözümü vardır. Hatta keşke mümkün olsa da aynı doktora gitseniz her bakımdan daha kolay olurdu indirim de yapabilirlerdi çünkü yapmaları gerek. Hepinize Sevgiler
boyuttan memnunsan neden 2. ameliyatı düşünüyoosun anlayamadımm, markadan dolayı demişsin ama bi problem mi çıktı?