İkinci bebek olmalı mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hadi sana cevap yok burada kankilerini toplayıp uzatabılırsın güle güle
Allah’tan cevap yok, olsa ne olurdu acaba? Yahu takıldık sadece, hemen çocuk gibi Mune’yi etiketlemeler falan. Yazılanları sonradan okudum, başkaları da takılmış getir demene. O yüzden sinirlisin sanırım. Kasma bu kadar, gül geç…

takılma degıl bu ne oldu Muneden korktunmu arkadaslar bu kadar dalgaya alırken ben herseye ragmen sırf yaşı yanlış anladıgım ıcın kadından özür diledim özür dilemesini bilirim yanii bak hala Allahtan cevap yok diyorsun ne olurdu acaba arkadaslarını toplayıp gır gır şamata can sıkıntısında koşturuyorsunuz ordan oraya

yeter ben artık bu konuya cevap yazmak ıstemıyorum gidin başka dalga bulun

Getir reklamı şakasını henüz o muhabbetleri okumadan önce yapmıştım. Aşk olsun be Melisa.

Aynı muhabbeti kendi doğum doktorumla yaptım
Keşke baglatsaydim tüpleri diye ah vah ediyorum

Yanlış anlamayın bi sey sormak istiyorum Allah bağışlasın özel bir oğlunuz varmış neden sonrasında çocuk yapmak istediniz? Size bisey olursa küçük olan ona baksın diye mi? 3. De istiyormuşsunuz yazınızdan anladım.. anlamak için soruyorum Allah güç kuvvet versin

teşekkür ederım aynen 2.sinide onun için

Bende ilkinde yaşayamadım ikincide daha bir anne olduğumu hissettim ...Üstelik boşandim şu an ikisine tek bakıyorum imkan varsa ben kardeş olmasından yanayım

Arkadaşlar tüm yanıtlari okudum çok teşekkür ederim yazan herkese aklımda baya bir netleşti fikirlerim. O anlamda konuyu açmak benim için çok verimli oldu daha fazla konu farklı yerlere gitmeden ve forumu da meşgul etmemek için konumun kapatilmasini sevgili Mune dan rica ediyorum. Teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…