- 22 Nisan 2023
- 993
- 4.342
- Konu Sahibi parfumkokusu
kadini zaten bilsem 35 den sonra riskli ben getirme derdim siz biliyorsunuz konu tamamen benim bilmemem X xDerinMavix ben sizden özür dilerim bu konuda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır kızım olacak çok istiyordum iki kız kardeş olmalarınıOğlun olcak
Konu sahibi 39 yasindayim diye yazmis okumadan mi konuyu cevap verdiniz?39 yasinda oldugunu bilmiyordum ve sizin 35 yastan sonra riskli dediginizide görmedim dedigim gibi tek cikistigim diger arkadasla 30 lu yaslarda getirmeyin demeniz oldu dur sizin o mesajinizi bulacam
Hamile değilim
cok utandım gercektenbir baktım size nasıl haksızlık ettiğimiKonu sahibi 39 yasindayim diye yazmis okumadan mi konuyu cevap verdiniz?
30lu yaslarda dogurmayin dediyaem bulun lütfen ben de gormek istiyorum.
Oyy maşallah benimkide 4 ayını bitirdi 5.ci ayımıza girdikHamile değilim
Dogurdum hatta 1.5 aylik oldu. Yine de teşekkürler.
Amaaninn benim konu nerelere gitmiş
yeterınce dağıtmadınmıBacım konun dağılmasın diye daha cevap yazmıyorum ama yine de dağılıyor
eğer dalga geçmeselerdi bu kadar uzamazdı usturuplu tartısıyordukAmaaninn benim konu nerelere gitmiş
en azın DerınMavi sayesinde öğrenmiş olduk 35 yaştan sonra riskli benim bunu kabul etmemem dıye birşey yok tıp diyorsa sadece arada karışanlar biraz bulandırdıAmaaninn benim konu nerelere gitmiş
Sen bi çıkar mısin lütfen asdfasdfAmaaninn benim konu nerelere gitmiş
Etiketlememişsin aşkom görmedim. Kusura bakma. Forumun en banlanan üyesine de korkuyo yazmana bi güliyim gidiyom işim var. Puhahahahah
Yasaklanan Getir reklamı.Senin gene kayinvalide bakmis benimki gram faydasi olmadi 3 yastan sonra otizmli oldugunu anladik biliyorsn cok zorlar ve hiperaktif oglum suan 7 yasinda olacak kizim ise 4 aylik getirdim tek basima ikisinede bakiyorum ilerde pisman olmamak icin getirdim kizim büyüdümü 3.cüyüde getircem ilerde menapoz olacam böyle bir sansim olmayacak tabiki 3.cü hazir oldugum zaman getircem simdilik 2.cisini getirdim diye mutluyum getir büyük ihtimal cok ara verdigin icin kiz bebek olacagini düsünüyorum oglun artik kendini kurtarmis kizinla biraz oyalan calisma bak ona bir süre sana iyi gelecegini düsünüyorum oglun gibi olacak degil benim kizim gaz sorunu gitti suan gayet sakin yasinda geciyor getir
Yasaklanan Getir reklamı.