ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hakkında hayırlısı olsun canım.. eşinin kaygı ve korkusu normal ama olunca oda en az senin kadar sevnir eminim.. bu arada istersen sende bilgilerini yaz senide listeye ekleyelim canım..

Adım zeynep yaşım 35 bir oğlum var 5.5 yaşında adı ahmed keremistanbuldayım ikinci bebişi çooook istiyorum
Benim oğlum da erken doğdu 34+5 te sağlık problemleri çok oldu bu yaşına kadar 4 operasyon geçirdi
İkiniyi de 22. Haftada kaybedince eşim korktu malesef
İnanıyorum eşim korkularını yenecek ve cennetteki yavrum ali erenim kardeşini yollayacak inşallah
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Adım zeynep yaşım 35 bir oğlum var 5.5 yaşında adı ahmed keremistanbuldayım ikinci bebişi çooook istiyorum
Benim oğlum da erken doğdu 34+5 te sağlık problemleri çok oldu bu yaşına kadar 4 operasyon geçirdi
İnanıyorum eşim korkularını yenecek ve cennetteki yavrum ali erenim kardeşini yollayacak inşallah

kızlar öncelikle hepinize günaydın. zeynep ablacım zor zamanlar geçirmişsin ama bak şükürki bi evladın yanında. Allah sana yeni gelecek bebişlerinde bu zorlukları yaşatmasın inşaallah.

selam herkese :16:
burcucum okuma bayramınız çokkk güzel geçsin inşallah kızımıza başarılar öp onu yerimize :29:

beni de benim oglan öldürdü gülmekten sabah sabah:)
hayırdır afacan neler yaptı anlatta bizde gülellim :1:

Günaydınlaaaar
Okuma bayramınız hayırlı olsun

Bende ikizim olsa hayr demem ama sülalede yok yaşım 35 o yüzden ikiz olsa süper olur aslında
Ama malesef eşim yine erken doğarsa sakat olursa ben korkuyorum diyor yanaşmıyo çocuk işine
Kızında erkeğinde hiç değilim yeterki oğlum tek kalmasın bir kardeşi olsun ama eşimle işim zor
Bana dua edin
Allah razı olsun rabbim hepinizin gönüllerindeki muratlarını nasip etsin inşallah

benim eşimin ailesinde ikiz çok bende isterim aslında evet zor olur ama büyürler allahın izniyle yeter ki sağlıklı olsunlar
benim eşimde bunca sene istemedi bende ona inat pişman olana kadar beklicem dedim pişman olması 12 sene sürdü :9:
herşeyde vardır bir hayır birden kalbimize düşürdü evlat sevgiisini
şimdi öyle güzelki sanki ilk kez olacak abisi biraz kararsızda olsa babası ve annesi çok heycanlı babası arada abartsada ben çok heycanlıyım bu günlerde
sende umudunu kaybetme hayırlısını iste inan oluyor
eşim istemedende yapabilirim ama istemedim onunda istemesi benim için önemliydi
böylece herşeyimizle oğlumuzla ilgilendik oda bizi utandırmadı allah razı olsun ne tek çocuklar gibi kıskanç asabi oldu nede okulda bizi zorladı inşallah kardeşide bizi üzmez hiç :16:

ozey geçmiş olsun benim oğlumda doğduğunda sağlık sorunları yaşadı seni anlayabiliyorum en büyük imtihanlardan birini yaşamışsın rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla yakında ikinci çocuğunu sağlıcakla kucağına alırsın o gün bütün kötü günleri unuttuğun gün olsun :16:

kızlar öncelikle hepinize günaydın. zeynep ablacım zor zamanlar geçirmişsin ama bak şükürki bi evladın yanında. Allah sana yeni gelecek bebişlerinde bu zorlukları yaşatmasın inşaallah.
hg bambu sanada günaydın :16:
ben oğlanı dersaneye göndereyim gelirim yine hepinizi öpüyorum :39:

tünaydın hanımlar kaç gündür hiç bakamadım epeyce ilerlemiş topik benim yaş 37 kızım 3 yaş 2 aylık

Aminn inşallah canım
Rabbim evlat acısı kimseye vermesin ben en masumunu yasadık ama yetti rabbim vermesin kimseye

burcucum okuma bayramınız çokkk güzel geçsin inşallah kızımıza başarılar öp onu yerimize :29:

benim eşimin ailesinde ikiz çok bende isterim aslında evet zor olur ama büyürler allahın izniyle yeter ki sağlıklı olsunlar
benim eşimde bunca sene istemedi bende ona inat pişman olana kadar beklicem dedim pişman olması 12 sene sürdü :9:
şimdi öyle güzelki sanki ilk kez olacak abisi biraz kararsızda olsa babası ve annesi çok heycanlı babası arada abartsada ben çok heycanlıyım bu günlerde
böylece herşeyimizle oğlumuzla ilgilendik oda bizi utandırmadı allah razı olsun ne tek çocuklar gibi kıskanç asabi oldu nede okulda bizi zorladı inşallah kardeşide bizi üzmez hiç :16:

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşallah benim eşimin pişman olması o kadar uzun sürmez 12 sene sonra 47 olurum ben :)
Benim eşim cocukları sever ikinci karnımdayken bu 1,5 yaşına gelsin üçüncüyü yaparız diyoru ama bebeği kaybedince korktu
Hatta kafasının bir tarafını çocuk meselesi hep kurcalıyo gibi geliyor bana çünkü bazen tek çocukla kalacak değiliz diyo bazen istemiyorum diyor korkuları onu engelliyor
Bende rahim ağzı yetmezliği var hamile kalırsam 3. Ay dikiş atılacak yatacam eşimi bu da düşündürüyor
Ben de kafamdan ikinci çocuk meselesini atmayı çok isterdim ama olmuyo hele bir tane kaybedince insan daha deli gibi istiyor
Her hamile haberi alışta içime birşşey oturuyo Hamile kalana imreniyorum yerind olmak istiyorum her bebek Ziyaretinde hüzünleniyorum
Eşimdem habersiz de birşeyler yapardım ama eşimin rızası olsun diye bekleyecem onun güvenibi kırmak bu mevzu yüZündem ilişkimizi yıpratmak istemem
Rabbim inşallah nasip eder oğluma hayırlı bir kardeş nasip eder inşallah
Y

ozey geçmiş olsun benim oğlumda doğduğunda sağlık sorunları yaşadı seni anlayabiliyorum en büyük imtihanlardan birini yaşamışsın rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla yakında ikinci çocuğunu sağlıcakla kucağına alırsın o gün bütün kötü günleri unuttuğun gün olsun :16:

hg bambu sanada günaydın :16:
ben oğlanı dersaneye göndereyim gelirim yine hepinizi öpüyorum :39:

Amin inşallah allah razı olsun

eşini çok iyi anlıyorum canım benim oglumda 35+3 de dogdu ama şükürki iri bir bebekti 52 cm 3226 gram dogdu ciger gelişiminde de sorun olmayınca küvözde bile kalmadı Allahıma şükür.. ama daha bu sabah eşim bana dedi ya buda erken dogarsa ve onun kadar şanslı olmazsa diye.. ister istemez takılıyor kafaya demekki.. bu arada canım ben senide ekliyorum listeye belki ugurlu gelir:)

eşini çok iyi anlıyorum canım benim oglumda 35+3 de dogdu ama şükürki iri bir bebekti 52 cm 3226 gram dogdu ciger gelişiminde de sorun olmayınca küvözde bile kalmadı Allahıma şükür.. ama daha bu sabah eşim bana dedi ya buda erken dogarsa ve onun kadar şanslı olmazsa diye.. ister istemez takılıyor kafaya demekki.. bu arada canım ben senide ekliyorum listeye belki ugurlu gelir:)
Benim oğlum da küvöze hiç girmedi 2370 gr doğdu ama kalça çıkığı ile doğdu
4.5 ay atel kullandik 3 kere yumurtaligindan bir kere gozunden ameliyat oldu
Ama rabbime sukur hep tedavisi olan seylerdi simdi canavar gibi masallah

sorma canım biz acaip uyku problemi yasıyoruz ben hala onu kucagımda sallayarak uyutuyordum ama 16 kilo bir cocuk kucakta ne kadar zordur tahmin edersiniz. sonra pusete alıstırdım mecbur pusetle koridorda gezerek uyuyoruz sonra yatagına yatırıyorum. sabah uyandı benim yataga aldım her sabah 10 15 dk yatak keyfimiz vardır bizim baktım bi ara yastıgı almıs ayagına ee eeee diyor kendi kendine ki hiç ayakta sallamadım onuda nerden ögrendiyse:) aaa dedim hadi anneyi uyut o arada tuttu elimden beni yataktan indirdi dedim acıktı heralde kahvaltı istiyor ama mutfak yerine beni kendi odasına götürdü pusete itiyor ee eee diyee.. pusetinde uyutcakmıs beni hahahaaa:)

listemiz büyüyor :118:
eşin korkmakta haklı sonuçta insan yaşadığını bilir inşallah korkuları boşa çıkar yeni gelecek yavrunuz sağlıcakla zamanında kucağınızda olur :114:

Benim oğlum da küvöze hiç girmedi 2370 gr doğdu ama kalça çıkığı ile doğdu
4.5 ay atel kullandik 3 kere yumurtaligindan bir kere gozunden ameliyat oldu
Ama rabbime sukur hep tedavisi olan seylerdi simdi canavar gibi masallah

aman maasallah canım:) böyle böyle büyüyorlar işte Allah saglık sıhhat versin onlara..

listemiz büyüyor :118:
eşin korkmakta haklı sonuçta insan yaşadığını bilir inşallah korkuları boşa çıkar yeni gelecek yavrunuz sağlıcakla zamanında kucağınızda olur :114:
Esime de hak veriyorum ama esiminde benimde kardeslerimiz var oglumu tek birmak da bencillik olur bence
Rabbin hayirlisi nasip etsin
Aminn aminn insallah

sorma canım biz acaip uyku problemi yasıyoruz ben hala onu kucagımda sallayarak uyutuyordum ama 16 kilo bir cocuk kucakta ne kadar zordur tahmin edersiniz. sonra pusete alıstırdım mecbur pusetle koridorda gezerek uyuyoruz sonra yatagına yatırıyorum. sabah uyandı benim yataga aldım her sabah 10 15 dk yatak keyfimiz vardır bizim baktım bi ara yastıgı almıs ayagına ee eeee diyor kendi kendine ki hiç ayakta sallamadım onuda nerden ögrendiyse:) aaa dedim hadi anneyi uyut o arada tuttu elimden beni yataktan indirdi dedim acıktı heralde kahvaltı istiyor ama mutfak yerine beni kendi odasına götürdü pusete itiyor ee eee diyee.. pusetinde uyutcakmıs beni hahahaaa:)

afacana bak sennn :52: akıllı maşallah rabbim nazarlardan korusun inşallah :nazar:

Esime de hak veriyorum ama esiminde benimde kardeslerimiz var oglumu tek birmak da bencillik olur bence
Rabbin hayirlisi nasip etsin
Aminn aminn insallah

valla bende eşimde 6 kardeşiz yani toplamda 12 sevincimiz 12 derdimiz var :1:
bazen evet yanlız kalmamalı diyoruz ama bazende :27:
elbetteki kardeşi olmalı herkesin kendi fikirleri var ben eşiminde istemesini bekledim uzun sürdü ama baya güzel oldu ondaki heycanı görmek beni çokkk mutlu ediyor :16:
bazılarına göre yanlış yaptım bazılarına göre en iyisini yaptım tabi böylesi hayırlıymış diyorum bir zamanı varmış o zamanda bu zamanmış istemesi bizden vermesi rahmandan...

Back