İkinci bahar tavsiyesiii 🙈

Bana şöyle söyledi herkesi sileceğim. Ama ilk evlilikten dilim yandığı için ve ben gerçekten doğu kültürünü hiç bilmiyorum . Yani korkuyorum hemde çok erkek arkadasıma değerde veriyorum değer verdiğini hissediyorumda ama bu korku tüm mutluluğumu alıyor götürüyor. Neden yalan soyleyım sana diyor neden uğrasayım ki bakıyor ki ben hiç bir sekılde ikna olamıyorum sürekli ikna etmeye calısıyor surekli ıspat etmeye calısıyor sevdıgını felan ama ya numaraysa ilk eşim cok cok kötüydü sözleri yalan kendisi yalancı pis şiddet seven ağzı bozuk karaktersizdi o yüzden aşamıyorum bu konuyu
Herkesi silecekmiymiş:))
Silip parlatır,gözlerin kamasir emin ol:)

Herkesi silecek demişsiniz sonra da ailesi yok çok şükür demişsiniz. Bir insanının ailesinin olmamasını şükür sebebi saymakta enteresan da neyde.

Aile yoksa kimi silecek bu adam?
Ayrıca herkesi silerime, şöyle yaparım, böyle yaparım gibi laflar tehlikeli bence. Sizin için kendince fedakarlik yapan adam karşılıkta bekler. Ki silme işleri öyle kolay olmaz, evlenmek için herkesi silmek de mantıklı değil.

Ayrıca küçük bir bebeğiniz varsa evlenmek için acele etmeyin derim, yaşınız da çok genç zaten.

Dogu insanlarla evlilik yapip mutlu olani gormedim deyince pek bir genelleme olmus,o yuzden dikkatimi cekti benimde bir baska arkadas gibi..okey ✋
Yok canım ondan değil gerçekten etrafımda var o kadar çok ki en yakını söyleyeyim eşimin kuzeni kız evlendi gitti bida göremedik kızı göndermiyorlar

Bu beyfendi ile nerde tanistiniz mesela
Detayli bilgi verseniz daha iyi olur
Birde neden çocuğu buyutup sonra dusunmuyorsuniz evliliigi
Hani cocuk buyur hayat arkadaşı istiyorum yalnizim deseniz anlarimda suan yasiniz bebeginiz hepsi için erken sahsi fikrim
Bu arada işiniz gücünüz var mi
İnternette tanıstık önce arkadas olduk sonra yakın olduk hep görüştuk işim gücüm var elhamdulillah . Aslında ben cok düşünmüyorum cok zorluyor sürekli

Herkesi silecek demişsiniz sonra da ailesi yok çok şükür demişsiniz. Bir insanının ailesinin olmaması şükür sebebi saymakta enteresan da neyde.

Ayrıca herkesi silerime, şöyle yaparım, böyle yaparım gibi laflar tehlikeli bence. Sizin için kendince fedakarlik yapan adam karşılıkta bekler.

Ayrıca küçük bir bebeğiniz varsa evlenmek için acele etmeyin derim, yaşınız da çok genç zaten.
Akrabaları vs kastı bu. Ailesi yok cok sukur derim cunku aile duskunu bi adamdan bosandım 😏

Bende inanamıyorum gerçekten her sey bi yana eğer bunlar doğruysa gerçekten cok iyi bir insanı kaybetmıs olcam dıye korkuyorum bi yandanda kızım ne zaman senın yüzün güldü olanlar yalandır diye gecıyor ıcımden 😂 cok zor durumdayım
Imkanı olan ve buna rağmen seçimini çocuklu bir hanımdan yapmış bir beyin size değer vermiş olmak ve sevmek dışında sizi seçmekle ne çıkarı olabilir ki?

Hayat fırsatlarla doludur. Temkinli olun ama evhamlarinizdan vazgecin

Bana şöyle söyledi herkesi sileceğim. Ama ilk evlilikten dilim yandığı için ve ben gerçekten doğu kültürünü hiç bilmiyorum . Yani korkuyorum hemde çok erkek arkadasıma değerde veriyorum değer verdiğini hissediyorumda ama bu korku tüm mutluluğumu alıyor götürüyor. Neden yalan soyleyım sana diyor neden uğrasayım ki bakıyor ki ben hiç bir sekılde ikna olamıyorum sürekli ikna etmeye calısıyor surekli ıspat etmeye calısıyor sevdıgını felan ama ya numaraysa ilk eşim cok cok kötüydü sözleri yalan kendisi yalancı pis şiddet seven ağzı bozuk karaktersizdi o yüzden aşamıyorum bu konuyu
Heyecaninizi anliyorum ama bir sakinlesin.
Sanki soluk soluga bir ogrencim gelmis de ne dedigi anlasilmiyormus gibi hissettim konuyu okurken.

Bebek kac aylik, ne zaman bosandiniz, ne kadar suredir bu beyle gorusuyorsunuz?
Ailemi silerim demesi bana gore kirmizi kartlik bir hareket.
Ya onun da pek ayaklari yere basmiyor ya da amaci baska oldugu icin kandirmaya calistigindan salliyor da salliyor.
Evet en kotusunu dusunuyorum cunku bir bebek sahibi olarak siz de boyle dusunmeli ve agirdan almalisiniz.
İki ergenin ask hayati degil sonucta yasayacaginiz sey.

Yok canım ondan değil gerçekten etrafımda var o kadar çok ki en yakını söyleyeyim eşimin kuzeni kız evlendi gitti bida göremedik kızı göndermiyorlar
Onlar gun gormemis insanlar
Aksine dogulular birbirine cok baglidir aile yapilari cok kuvvetlidir giidip gelmeyi severler..
Ya her yore de var boyle insanlar ne yazikki... doğusu batisi cerkezi hic farketmiyor insan olamadiktan sonra

Insanlari ayirmayi ve genellemeyi sevmem ama aynisini bir arkadasimda gordum. Evlendikten sonra bir daha goremedik. En son ailesi ile de gorusemiyor diye duymustum. Bu demek degil ki dogulularin hepsi boyle, her insanin iyisi de vardir kotusu de.

Daha 26 yaşındasınız yahu ne ikinci baharı😂

Bunun cevabını kimse veremez sevgiliniz iyi biri de olabilir ama evlenince değişedebilir. Ben iki tarafın eşit şartlarda olmasını daha makul buluyorum insan eti ağır çünkü. İnsanlar kendi çocuklarına sahip çıkamazken elin adamının senden olanı severim demesine kanmayın. Biraz fazla romantik geldiniz bana o dozu da acilen düşürelim lütfen :) Kendinize ve bebeğinize odaklanın koca elbet bulunur.
+1

Herkesi silecek demişsiniz sonra da ailesi yok çok şükür demişsiniz. Bir insanının ailesinin olmamasını şükür sebebi saymakta enteresan da neyde.

Ayrıca herkesi silerime, şöyle yaparım, böyle yaparım gibi laflar tehlikeli bence. Sizin için kendince fedakarlik yapan adam karşılıkta bekler. Ki silme işleri öyle kolay olmaz, evlenmek için herkesi silmek de mantıklı değil.

Degil mi elma,burada aile hep kötüleniyor da,ailesi olanın bir falsosu olursa ailesi olmayanın bin falsosu olur.
Artı eşim bana tanıstıgımızda ailemi silerim dese ne alaka derdim.Sorunlar da yasadık,çokta görüsmüyorum ama ne eşim sildi ne de ben öyle bir sey beklerim.
Aileyle ilişkiler insaniyetin ölçüsüdür bence..
Büyüdügü aileyi silen beni kazır günü gelince...

Doğu bati olayi degil zaten
Dogudakiler aileye asiri bagli diye bir düşünce var ama bence heryerde duskun bagimli olan oluyor
Bunun doğusu batisi yok
Benim esimin ailesi karadenizli mesela ama kultur yapimiz farkli
Bende karadenizliyim
Burda onemli olan siizn durumunuzda adami aileyi iyi tanımak
Siz çöpsüz uzum degilsiniz artik
Hadi deneyeyim olmadi onume bakayim zor bebek huzursuz yuvada buyumesin
Onun rahati bozulmasın suan beim düşüncem bebek

İnternetten tanışıp hemen evlenmeyi düşünmek toyluk. Sizin küçük bebeğiniz var iyice düşünmeli acele karar vermemelisiniz.
Ayrıca ailes yok mu, var ama silecek mi? Eğer var ama sileceğim diyorsa inanmayın zaten o işler öyle kolay değil.
Yok ailesi bin şükür ki vefat etmişler. Ben öyle anladim

Back
X