- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.169
- 498
- Konu Sahibi momyproblems
Doğulu olmasi ne alaka niye belirttiniz bunu anlamadm ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogu insanlarla evlilik yapip mutlu olani gormedim deyince pek bir genelleme olmus,o yuzden dikkatimi cekti benimde bir baska arkadas gibi..okeyBen çevremde olanları söyledim herkez demedim
Klasik dogu bati ayrimi sanirimDoğulu olmasi ne alaka niye belirttiniz bunu anlamadm ?
Herkesi silecekmiymiş:))Bana şöyle söyledi herkesi sileceğim. Ama ilk evlilikten dilim yandığı için ve ben gerçekten doğu kültürünü hiç bilmiyorum . Yani korkuyorum hemde çok erkek arkadasıma değerde veriyorum değer verdiğini hissediyorumda ama bu korku tüm mutluluğumu alıyor götürüyor. Neden yalan soyleyım sana diyor neden uğrasayım ki bakıyor ki ben hiç bir sekılde ikna olamıyorum sürekli ikna etmeye calısıyor surekli ıspat etmeye calısıyor sevdıgını felan ama ya numaraysa ilk eşim cok cok kötüydü sözleri yalan kendisi yalancı pis şiddet seven ağzı bozuk karaktersizdi o yüzden aşamıyorum bu konuyu
Öyle galiba.Klasik dogu bati ayrimi sanirim
yil 2020....
Yok canım ondan değil gerçekten etrafımda var o kadar çok ki en yakını söyleyeyim eşimin kuzeni kız evlendi gitti bida göremedik kızı göndermiyorlarDogu insanlarla evlilik yapip mutlu olani gormedim deyince pek bir genelleme olmus,o yuzden dikkatimi cekti benimde bir baska arkadas gibi..okey![]()
İnternette tanıstık önce arkadas olduk sonra yakın olduk hep görüştuk işim gücüm var elhamdulillah . Aslında ben cok düşünmüyorum cok zorluyor sürekliBu beyfendi ile nerde tanistiniz mesela
Detayli bilgi verseniz daha iyi olur
Birde neden çocuğu buyutup sonra dusunmuyorsuniz evliliigi
Hani cocuk buyur hayat arkadaşı istiyorum yalnizim deseniz anlarimda suan yasiniz bebeginiz hepsi için erken sahsi fikrim
Bu arada işiniz gücünüz var mi
Akrabaları vs kastı bu. Ailesi yok cok sukur derim cunku aile duskunu bi adamdan bosandımHerkesi silecek demişsiniz sonra da ailesi yok çok şükür demişsiniz. Bir insanının ailesinin olmaması şükür sebebi saymakta enteresan da neyde.
Aile yoksa kimi silecek bu adam?
Ayrıca herkesi silerime, şöyle yaparım, böyle yaparım gibi laflar tehlikeli bence. Sizin için kendince fedakarlik yapan adam karşılıkta bekler.
Ayrıca küçük bir bebeğiniz varsa evlenmek için acele etmeyin derim, yaşınız da çok genç zaten.
Imkanı olan ve buna rağmen seçimini çocuklu bir hanımdan yapmış bir beyin size değer vermiş olmak ve sevmek dışında sizi seçmekle ne çıkarı olabilir ki?Bende inanamıyorum gerçekten her sey bi yana eğer bunlar doğruysa gerçekten cok iyi bir insanı kaybetmıs olcam dıye korkuyorum bi yandanda kızım ne zaman senın yüzün güldü olanlar yalandır diye gecıyor ıcımdencok zor durumdayım
Heyecaninizi anliyorum ama bir sakinlesin.Bana şöyle söyledi herkesi sileceğim. Ama ilk evlilikten dilim yandığı için ve ben gerçekten doğu kültürünü hiç bilmiyorum . Yani korkuyorum hemde çok erkek arkadasıma değerde veriyorum değer verdiğini hissediyorumda ama bu korku tüm mutluluğumu alıyor götürüyor. Neden yalan soyleyım sana diyor neden uğrasayım ki bakıyor ki ben hiç bir sekılde ikna olamıyorum sürekli ikna etmeye calısıyor surekli ıspat etmeye calısıyor sevdıgını felan ama ya numaraysa ilk eşim cok cok kötüydü sözleri yalan kendisi yalancı pis şiddet seven ağzı bozuk karaktersizdi o yüzden aşamıyorum bu konuyu
Anladim sizin acele etme luxunuz yokİnternette tanıstık önce arkadas olduk sonra yakın olduk hep görüştuk işim gücüm var elhamdulillah . Aslında ben cok düşünmüyorum cok zorluyor sürekli
Onlar gun gormemis insanlarYok canım ondan değil gerçekten etrafımda var o kadar çok ki en yakını söyleyeyim eşimin kuzeni kız evlendi gitti bida göremedik kızı göndermiyorlar
Yok canım ondan değil gerçekten etrafımda var o kadar çok ki en yakını söyleyeyim eşimin kuzeni kız evlendi gitti bida göremedik kızı göndermiyorlar
+1Daha 26 yaşındasınız yahu ne ikinci baharı
Bunun cevabını kimse veremez sevgiliniz iyi biri de olabilir ama evlenince değişedebilir. Ben iki tarafın eşit şartlarda olmasını daha makul buluyorum insan eti ağır çünkü. İnsanlar kendi çocuklarına sahip çıkamazken elin adamının senden olanı severim demesine kanmayın. Biraz fazla romantik geldiniz bana o dozu da acilen düşürelim lütfen :) Kendinize ve bebeğinize odaklanın koca elbet bulunur.
Degil mi elma,burada aile hep kötüleniyor da,ailesi olanın bir falsosu olursa ailesi olmayanın bin falsosu olur.Herkesi silecek demişsiniz sonra da ailesi yok çok şükür demişsiniz. Bir insanının ailesinin olmamasını şükür sebebi saymakta enteresan da neyde.
Aile yoksa kimi silecek bu adam?
Ayrıca herkesi silerime, şöyle yaparım, böyle yaparım gibi laflar tehlikeli bence. Sizin için kendince fedakarlik yapan adam karşılıkta bekler. Ki silme işleri öyle kolay olmaz, evlenmek için herkesi silmek de mantıklı değil.
Ayrıca küçük bir bebeğiniz varsa evlenmek için acele etmeyin derim, yaşınız da çok genç zaten.
Ciddi ciddi annesi babası ölen sevdiğiniz kişi için ailesi yok bin şükür mü dediniz? Bu şekilde kötü düşünürseniz mutlu olmanız zor.Akrabaları vs kastı bu. Ailesi yok cok sukur derim cunku aile duskunu bi adamdan bosandım![]()
Yok ailesi bin şükür ki vefat etmişler. Ben öyle anladimİnternetten tanışıp hemen evlenmeyi düşünmek toyluk. Sizin küçük bebeğiniz var iyice düşünmeli acele karar vermemelisiniz.
Ayrıca ailes yok mu, var ama silecek mi? Eğer var ama sileceğim diyorsa inanmayın zaten o işler öyle kolay değil.