ikimizde evliyken gelen eski sevgili

Lisede bi kac ay birlikte oldugun birisinin suan ne onemi var. Herseyin farkli olcagini ne biliyoms onla evlenip mutlu olmayacaktiniz belki.
Iyi fedakar kocam var diyosunuz bu ulkede onu bulamayan nice kadinlar var. Bos heveslerin pesinde suruklenmeyin.

sen iyimisin adam evli sana bide bunlari diyor kusura bakma iyiki ayrilmissiniz. eger biraz aklin varsa onla bida gorusmek istemedigini soyle yuvani tehlikeye atma

Adamın içinde kalmıssın demekki faydalanıp unutmak nyeti. Çocukların vardeğmez. Kocanda dürüstmüs yanlış görüsmen..
evli kadının kocası sahtekar olsa da hiç çocuğu olmasa da aldatmasını haklı göstermez.bu konu sahibi sadece iki katına edepsiz diyelim.hem iyi eşi var, hem de anne ve hamile.durum daha da çirkinleşti sadece ama sonuç aynı...
Bu arada kendisi hiç ortada yok sanırım yerin dibine girdi utancından.Allah'ım sen doğru yoldan kimseleri ayırma

Ayni seyi esin sana yapmış olsaydı yıkılırdın ve onu affetsende guven problemi yaşardin. Lutfen eşine ve cocuklarina haksizlik etme. Bazen insanlar karsindakileri kirmak istemiyo olabilirler ama sonradan parcalanmamak adina lutfen iletisimini kes...
Bu gorusmeden rahatsiz oldugunu gorusmek istemedigini soyle yeterli

Yanlış bunu sormanda yanlış yaptığında yanlış size ne yahu eskide kalanlardan adi ustunde zaten ESKİ kocandan yuvandan değerli mi uzulurse üzülsün bian önce uygun olmadığını yanlış olduğunu soylemelisiniz

ARKADAŞIM YANLIŞ YOLDASIN..

Sen kocanın telefonunda bir kadından gelen mesaj görsen , adam da kıramadım eski kız arkadaşım deseee. .eline mendili alıp buralarda vayy kocam böyle yok şöyle diye bağırınırsın..

Ayıp ayıp..Bir evladın da daha doğmamış..
Eski sevgiliden arkadaş fln olmaz.Sen onunla görüşerek alenen kocana
BOYNUZU yerleştiriyorsun.

Yarın birgün eşin duysa iki paralık olursun.Dümbüğün biri için evlatlarını yuvanı değişme..

Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi neden eşine yapıyorsun? Üstelik çocukların var. Bir kez hata yapmışsın. Bu hatanı dürüstce eşine anlat. Kızsa bile bebeğiniz için biraz daha yumuşak davranabilir. Düşünsene eşinin rüyalarına giren bir kız var ve bu eski sevgilisi. Konuştuklarını, eşine sarktığını hayal et? Ama eşin senden saklıyor. Nasıl olur?

Hayatta sakladığın herşey gün olur meydana çıkar. Sonradan çıldırcağına şimdi sen söyle dürüstce..

Yooo bu kadar merhamet çok fazla. sonraki mesajları okumadım ama yani o adam belli ki evliliği mutsuz gidiyor. ve aklına gelmişsin aramış bulmuş her neyse. kocanın sana aynı şeyi yapmasını kabullenecegini de biliyorsun. bence eski sevgiliyle konusmaya devam etmemelisin.

Pinar 44494931 .!.:
bunun merhametle alakası yok.unutamamışsın tekrar görmek hoşuna gitmiş ama çok büyük yanlış yapıyorsun.aldatmak sadece cinsel ilişki değildir.siz resmen flörtleşmişsiniz.yazık
Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum. Nasıl bir yakinlik olursa olsun eski sevgili bu. Zamanında aşkım canım demişsin belki el ele tutuşup gezmişsin. Evli değil sevgilin bile olsa eski sevgiliyle konuşmamaktan yanayım. Allah yanlıs yaptirmasin kimseye.

ayni seyi senin esin yapmis olsaydi burda adama saydirirdik. kocana saygin yoksa bari cocuklarina olsun. eski sevgilin belli hala hayran sana sende hem karnim doysun hemde pastam dursun misali onunla konusup, bi yandanda kocani idare etmek istiyorsun. Tamam aldatmak degil ama evli bi kadina yakisan bi hareket degil

Hani sormuşunya ben mi art niyetliyim karşı taraf mi diye; cevabi cok basit ikinizde art niyetlisiniz..

O adamın karısınin yerine kendini bi düşünsene neler hissedersiniz? Hadi bunları da geçtim çocuğundan utanmiyormusun??

Bana göre bu da aldatmak,kandırmak ve karşısındaki insanı salak yerine koymak. Eski sevgiliden dost falan olmaz bunu bilir bunu söylerim ben...

Son düzenleme:
Bence kestirip atmalısın eşini seviyorsun oda seni onun sevgisini zedeleyecek birşey bu hem eşinde çok üzülür karşı tarafın yaptığı doğru birşey değil kendi eşi de varmış üstelik o bayan bunu biliyorsa çok acı çekmiştir kesinlikle ilişkinizi kesin

Yapacagın şey iletişimi tamamen kesmek hee eger kıyamıyorum dıyorsan bırak kocan ogrensın yuvan dagılsın Yaptıgın seyın yanlıs oldugunun gayette farkındasın cocuk degılsın ya sonuclarına katlanacaksan devam et

Onu kırmamak adına yuvani riske atmaya değermi ? 1 2 mesaj derken bu işin sonu görüşmelerle biter bence sorma na bile gerek olmadan kestir ip atman gerekirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…