İkili testteki free B-hCG değerine göre cinsiyet tahmini?

forest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
402
12
96
İstanbul
Merhaba,
İkili test sırasında yapılan free B-hCG değeri cinsiyet için belirleyici olabiliyormuş diye duydum. Bu değer, bu dönemde 50'nin altındaysa erkek, üstündeyse kız oluyormuş. Tutarlılık oranı nedir acaba? Test sonuçlarına göre cinsiyeti belli olan anneler yanıtlayabilir mi? Sizin değerler tuttu mu?

canım allah hayırlısını nasip etsin ama bende senin gibi araştırmıştım. ver gerçekten benimde tuttu. değeri tam hatırlamıyorum ama 50 üstüydü ve allah nasip ederse bi kızım olucak...

benim değerim 49 çıkmıştı testte. bakalım sonuç ne olacak. birkaç hafta sonra öğrenicem kısmetse :)

Kızım olucak kısmetse :) bu test de bilemedi, çin testi de.... tutmadı bende. ikisi de erkek gösteriyodu.

benimde 21.2 çıkmıştı ve kızım olacak :) bendede tutmadı yaniii

bunda yapılma donemide önmli cünkü bu deger zaten sıfırlanıyo bu deger 12 haftada en ii sonucu veriyor bnce bnmde 30 du oglum olack

bunda yapılma donemide önmli cünkü bu deger zaten sıfırlanıyo bu deger 12 haftada en ii sonucu veriyor bnce bnmde 30 du oglum olack

ben ikili testimi yaptırdığımda ultrasona göre tam 12+0 görünüyordu. hCG değerim 33 bebeğimin cinsiyetini öğrenemedim.1.5 hafta sonra kontrolum var bakalım tutacakmı bende.

benim sonucum tam 25.0 cikmisti.. erkek olmasi gerekirdi eger testteki bhcg.ye gore olsaydi ama prenses geliyooo

cnm bende ilk zamanlar cok arastırmıştım bunu. evet benimde 70lerde bir deger cıkmıştı ve kızım olacak

merhaba ben 4 aylık hamileyim 2 li testte değerim 39 çıktı ama doktorum 2 hafta önce kız dedi iki kızım var bunu erkek istiyordum sizce doğrumudur değerler kafam çok karıştı ve başka nasıl anlarım lütfen yardımcı olun tşk

benim değerde 561,1 yazıyor( yanlış yere mi bakıyorum bilmiyorum ama... bebişim erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…