ikili test ,harmony test

saygı duyuyorum herkezin düşüncesi farklı.. teşşkeürler. allah herkesi evladına bağışlasın

Merhaba arkadaşlar sonucun laboratuvar olan kısmı çıktı kan daha çıkmadı herşey normal görünüyor vücut olarak sıra kanda

Eklentiler

• IMG-20191025-WA0005.jpeg
    73 KB · Görüntüleme: 232
arkadaşlar fetal dna testimin bi kısmı çıkmış tamamı çıkmamış bu nasıl oluyor ya tam çıkarın yada çıkarmayın degilmi.ultrason ve eko kardiyoğrafi temiz çıkmış kanı bekliyorum

arkadaşlar fetal dna testimin bi kısmı çıkmış tamamı çıkmamış bu nasıl oluyor ya tam çıkarın yada çıkarmayın degilmi.ultrason ve eko kardiyoğrafi temiz çıkmış kanı bekliyorum
ben sadece kan verdım bu testte.baska hıcbırsey yapılmadı ultrasona falan gırmedım yanı.

Arkadaşlar sonuçlarım temiz çıktı allaha bin şükür darısı sonuç bekleyen tüm annelere

Sonrasında patoloji ye gitti mi bebeğiniz? Oradaki sonuç nasıl çıktı acaba gittiyse

Sonrasında patoloji ye gitti mi bebeğiniz? Oradaki sonuç nasıl çıktı acaba gittiyse

Bebek patolojiye gitmedi, cenaze şeklinde hazırlanıp bize verildi ve defnettik. Ben anne karnında kalbi duran bebeklerde patolojiye gönderildiğini duydum ama down sendromunda hiç duymadım. Benim bebeğimde sorun down sendromuydu o da zaten hem fetal dna testiyle hem de amniyosentezle kesinleşti.

Kaç haftalıktı ki bebeğiniz down sendromlu diye aldırdınız dimi yanlış okumadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…