- 23 Nisan 2024
- 303
- 134
- 29
14+4 suan ama biri 15 biri 16 haftalikmis ultrasonda iyi birsey heralde bu daAy cok gecmis olsun kacinci haftadasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14+4 suan ama biri 15 biri 16 haftalikmis ultrasonda iyi birsey heralde bu daAy cok gecmis olsun kacinci haftadasin
Evet bazi bebekler hafta olarak onden gider. Normal14+4 suan ama biri 15 biri 16 haftalikmis ultrasonda iyi birsey heralde bu da
İkizlerime amniyosentez yaptırdım. Hiçbirşey çıkmadı.Merhaba hanımlar 2 gündür bu konu ile alakalı bir çok şey okudum ben de fetal dna testi yaptırdım kafam rahat olsun başka testlerle uğraşmayalım diye tamamen bu düşünce ile çünkü ultrason da ense kalinliklari gayet iyiydi doktorumuz iyi dedi ama tabi biz bazı seyleri ultrason da göremeyiz gözden kaçar filan dedi nipty testini önerdi ikiz gebelik olduğu için ikili testlerin güvenirliği açısından tereddüt edersiniz dedi tamam dedik ve yaptırdık 11+2 de kan verdim 2 tüp iznir panorama da amerikaya gitti sonuçlar ve tam 15 günde geldi 2 gün oluyor işte trizomi 21 (1/631) down sendromu riski çıkmış şok oldum ve tabi baya kötü oldum ağladım sonra anlamaya çalıştım ne olduğunu araştırmaya başladım doktorum iyi bir perinatoloji doktoruna gorunmelisin dedi bende araştırdım 2 gün boyunca buldum pazartesi günü randevu aldım 14 haftalik olacağım pazartesi günü nasıl bir yok izleyecek henüz bilmiyorum aminiyosentez istemiyorum korkuyorum zaten aldırmayı da asla düşünmüyorum kıyamam çünkü birde ikiz gebelikte hangi çocukta risk var nasıl anlayacağız bunu aminiyosentez dışında bilmiyorum bu şekilde olanlar lütfen yardımcı olabilir mi korkuyorum tup bebekle evlat Sahibi olacağız zaten çok tedirginim allahim evlatlarımızı bize bağışlasın
öncelikle çok çok geçmiş olsun bebeklerın ıkısınde de mi risk cıktı genelde fetal dna doğru sonuç veriyor zor bır durum benım de kaybettıgım ıkız bebeklerımın bırının ense kalınlığı 3.1 çıkmıştı fetal yaptırmıştık temız gelmıstı bana da amnıyosentez demıslerdı yaptırmadım malesef ıkız bebeklerde aldırma günü bır şey olmuyor benım de tüp bebektı sorunlu olan bebegın kalbînı durduruyorlarmış bana korkunc gelmıstı bana kıyamazdım ama çok zor bır durum Allah yardımcın olsun zaten öyle bır amacın yoksa amnıyosentez yaptırmaMerhaba hanımlar 2 gündür bu konu ile alakalı bir çok şey okudum ben de fetal dna testi yaptırdım kafam rahat olsun başka testlerle uğraşmayalım diye tamamen bu düşünce ile çünkü ultrason da ense kalinliklari gayet iyiydi doktorumuz iyi dedi ama tabi biz bazı seyleri ultrason da göremeyiz gözden kaçar filan dedi nipty testini önerdi ikiz gebelik olduğu için ikili testlerin güvenirliği açısından tereddüt edersiniz dedi tamam dedik ve yaptırdık 11+2 de kan verdim 2 tüp iznir panorama da amerikaya gitti sonuçlar ve tam 15 günde geldi 2 gün oluyor işte trizomi 21 (1/631) down sendromu riski çıkmış şok oldum ve tabi baya kötü oldum ağladım sonra anlamaya çalıştım ne olduğunu araştırmaya başladım doktorum iyi bir perinatoloji doktoruna gorunmelisin dedi bende araştırdım 2 gün boyunca buldum pazartesi günü randevu aldım 14 haftalik olacağım pazartesi günü nasıl bir yok izleyecek henüz bilmiyorum aminiyosentez istemiyorum korkuyorum zaten aldırmayı da asla düşünmüyorum kıyamam çünkü birde ikiz gebelikte hangi çocukta risk var nasıl anlayacağız bunu aminiyosentez dışında bilmiyorum bu şekilde olanlar lütfen yardımcı olabilir mi korkuyorum tup bebekle evlat Sahibi olacağız zaten çok tedirginim allahim evlatlarımızı bize bağışlasın
Ay korkmadiniz mi Ben çok korkuyor riskli dye birde ikiz ben yaptirmayacagim heralde ya suan zatenn tek derdm sağ salim evime gtmekİkizlerime amniyosentez yaptırdım. Hiçbirşey çıkmadı.
Detaylı da pes ekinovarus var dediler perinatoloji de baktı evet var dedi. 2 ay sürdü bu muhabbet ama o da anne karnında düzeldi sapasağlam 37. Haftada doğdular.
Sonucu bulamamışlar saçma sapan birsey anlamadim asla kötü bir şey dusunmuyorum ense kalinliklari da gayet iyiydi biri 1.5 diğeri ise 1.7 gayet iyi ama işte aminiyosentez de risk var o riske girer miyim şuan asla kaç gündür bebeklerim için hastanede yatıyorum sırf onlar iyi olsun dye bilmiyorum ya çok zor şeyler Allah hepimizin yardımcısı olsunöncelikle çok çok geçmiş olsun bebeklerın ıkısınde de mi risk cıktı genelde fetal dna doğru sonuç veriyor zor bır durum benım de kaybettıgım ıkız bebeklerımın bırının ense kalınlığı 3.1 çıkmıştı fetal yaptırmıştık temız gelmıstı bana da amnıyosentez demıslerdı yaptırmadım malesef ıkız bebeklerde aldırma günü bır şey olmuyor benım de tüp bebektı sorunlu olan bebegın kalbînı durduruyorlarmış bana korkunc gelmıstı bana kıyamazdım ama çok zor bır durum Allah yardımcın olsun zaten öyle bır amacın yoksa amnıyosentez yaptırma
Korktum ama benim 3. Gebelik 3. kuşaktan normal yolla gelişen bir ikiz gebelikti. Tek plesenta ve iki ayrı kesedelerdi.Ay korkmadiniz mi Ben çok korkuyor riskli dye birde ikiz ben yaptirmayacagim heralde ya suan zatenn tek derdm sağ salim evime gtmek
Allahim bizede nasip eder inşallah kaçıncı haftan da yaptırmıştın peki şuan ne kadar oldu cocuklarKorktum ama benim 3. Gebelik 3. kuşaktan normal yolla gelişen bir ikiz gebelikti. Tek plesenta ve iki ayrı kesedelerdi.
Yaşımda 30 du. Allah'a sığındım ve yaptırdım. Çevremde birçok kötü hikayeler olmasına rağmen benim hikayem mutlu bitti çok şükür.
14 falandı yanlış hatırlamıyorsam. İki ayrı kese olduğu için iki defa o iğneden soktular tek kesede olsaydı bir defa iğne yapacaktık dedi. 15 gün bekledim. Kabus gibiydi o 15 gün. Ama sonucu güzel oldu.Allahim bizede nasip eder inşallah kaçıncı haftan da yaptırmıştın peki şuan ne kadar oldu cocuklar
14 mu e bana 16 haftadan önce yapmıyoruz dendi de ben şuan 14+4 um14 falandı yanlış hatırlamıyorsam. İki ayrı kese olduğu için iki defa o iğneden soktular tek kesede olsaydı bir defa iğne yapacaktık dedi. 15 gün bekledim. Kabus gibiydi o 15 gün. Ama sonucu güzel oldu.
14 hafta civarıydı ama 15 de olabilir. Yaşadığım şehrin şehir hastanesinde yaptırmıştım. Bana istersen yapalım dedi hatta bugün öğleden sonra yapalım dedi bende kabul ettim pat diye yaptırdım.14 mu e bana 16 haftadan önce yapmıyoruz dendi de ben şuan 14+4 um
Ayy ciddi misin valla resmenn risk almışsın14 hafta civarıydı ama 15 de olabilir. Yaşadığım şehrin şehir hastanesinde yaptırmıştım. Bana istersen yapalım dedi hatta bugün öğleden sonra yapalım dedi bende kabul ettim pat diye yaptırdım.
Ben koç burcuyum biraz kanım deli akarAyy ciddi misin valla resmenn risk almışsın
Valla ben de akrebim ama tırsıyorum ne yalan soylimBen koç burcuyum biraz kanım deli akar
Eninde sonuna nasip ise oluyor. Fazla kafa yorup kendini bunaltmaya gerek yok.Valla ben de akrebim ama tırsıyorum ne yalan soylim
Merhaba ense kalınlığı 1.5-1.7 normal mi dediler size benim de 11 hafta ense kalınlığı devlette 2 özele gittim oda 1.75 ölçtü ve ikiside perinatolojiye ve 2 li teste gönderdiler size de normal denmiş 3 altı normal yazıyor nette de ama aklım karıştı iyiceSonucu bulamamışlar saçma sapan birsey anlamadim asla kötü bir şey dusunmuyorum ense kalinliklari da gayet iyiydi biri 1.5 diğeri ise 1.7 gayet iyi ama işte aminiyosentez de risk var o riske girer miyim şuan asla kaç gündür bebeklerim için hastanede yatıyorum sırf onlar iyi olsun dye bilmiyorum ya çok zor şeyler Allah hepimizin yardımcısı olsun
Evet iyi dedi doktor zaten 3 altı olması gerekiyor bilmiyorum size neden öyle demişlerMerhaba ense kalınlığı 1.5-1.7 normal mi dediler size benim de 11 hafta ense kalınlığı devlette 2 özele gittim oda 1.75 ölçtü ve ikiside perinatolojiye ve 2 li teste gönderdiler size de normal denmiş 3 altı normal yazıyor nette de ama aklım karıştı iyice
Benim içim çok rahat zaten eşim çok evham yapıyor ben gayet rahatım gayet sağlıklı olduklarını düşünüyorum çok şükürEninde sonuna nasip ise oluyor. Fazla kafa yorup kendini bunaltmaya gerek yok.
Bilmiyorum çok korkuttular beni bebek hareketsiz down sendromlular da olabilir falan dedi perinotolojiye gittim bebek 11 haftalık 10 hafta gösteriyor biraz daha büyüsün öyle gel dedi haftaya gidicem işte Allah büyüktür bakalım o ne diyecek zaten hala kusmalar bitmedi iyice cehenneme döndü hayatımEvet iyi dedi doktor zaten 3 altı olması gerekiyor bilmiyorum size neden öyle demişler