merhaba sevgili anneler ve anne adayları :
yaklaşık 2 hafta önce ikili test yaptırdım bebegimin ense kalınlığı 1.7 nazal kemik oluşmuş çokta hareketli bir bebegim var. kan tahlilinde 1 / 304 çıktı doktorum risk oldugunu söyledi bunun üzerine ümraniye egitim araştırmaya yönlerdirdi orada karından sıvı almadan kan üzerinden de araştırma yapılarak böyle bir risk olup olmadıgı araştırılıyor,bu testi yurt dışındada yaptırma imkanı var fakat fiyatları çok yüksek,2500,3000 tl gibi bir fiyat söylendi.. bende devlete randevu aldım ayın 11inde yaptırmayı düşünüyorum.. diyecegim şu ki bebegimde görünürde hiçbir sorun yok,kalp atışı beyin gelişimi,haftasıyla uyumlu allahıma bin şükür fakat kanda düşükte olsa bir risk var benimle aynı durumda olup bebeği saglıklı olan varmı.. lütfen yanlış anlamayın ne olursa olsun o benim yavrum,canımdan can, her anne bebginin saglıklı bir şekilde dünyaya gelmesini ister
onun için elimden ne geliyorsa yapmak istiyorum buraya konu açmaktaki amacım sizden birazda olsa umut almak benimle aynı durumu yaşayan varmı gerçekten merak ediyorum.. şimdiden teşekkürler rabbim herkese saglıklı evlatlar nasip etsin...